PaYooK Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 ELO!!! gdyby nie ten kask to by nie mial 3 miejsca ;) Quote
Agnieszka_ Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 http://www.lodowejezioro.poznan.pl/zawody3_4/wyniki/sieradz_03/sieradz.htm Quote
Agnieszka_ Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 No dzisiaj z moim biodrem to jest jeszcze gorzej niż wczoraj po przybiegnięciu do mety. Boli okropnie i kazdy krok sprawia mi ból. Nie moge nawet dojść z jednego pokoju do drugiego, a o spacerze z psem to juz wogóle nie ma mowy. A do tego to mnie jeszcze strasznie bolą mięśnie łydek. Mam tylko nadzieje, że mi to szybko przejdzie. Quote
PaYooK Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 ELO!!! to po pierwszych bieszczadach przez tydzien prkatycznie nie moglem chodzic po schodach... ale po tygodniu przeslo :wink: Quote
Agnieszka_ Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Dzięki za pocieszenie. Jak mnie tak bedzie boleć przez tydzien i przez ten czas nie bede mogła praktycznie chodzić to sie chyba załamie. Paco zresztą tez. Quote
agacia Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 A mnie dzisiaj tak miesnie w udach bola,ze jak dluzej posiedze to wstac nie moge.W Sobotce startuje w velo :wink: Quote
AnTu Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 YoOoOoO jak dluzej siedze badz stoje to tez mam problemy ze schodami :oops: az mi wstyd to mowic... a tak poza startem.. to oparzylam sobie pupe pokrzywa w piatek.. w sobote wylalam zupe pomidorowa na 2 koszulki i 2 pary spodni zaraz po tym papier toaletowy wpadl mi do ubikacji :stupid: na wieczorze maszera kazali mi tanczyc :P jak mi wyszlo neich ocenia inni, albo lepiej nie :-? bo tak nie zabardzo mi to chyba wyszlo ale co tam raz sie zyje 8) Manu przyjedz do Lublinca ze swoim kolega :wink: :lol: Quote
Manu Posted October 13, 2003 Author Posted October 13, 2003 Może jeszcze by mnie tak nie dobiło, gdybym nie poczytał czasów po sobocie - IMHO 19:03 to czyste szaleństwo - w najlepszych latach (w przedszkolu z Manu) miałem 12 - 14 minut na 3 km... a tu w niedziele w SKM było chyba poniżej 19... jestem rozbity :lol: i dlatego nigdy mnie nie mogłeś dogonić... 8) :wink: Manu przyjedz do Lublinca ze swoim kolega Mówisz...? Mam znowu zabrać Kubę ? A jak wpadnie w oko większej ilości dziewczyn i go rozszarpiecie ? :o On taki nieśmiały... Zjecie go tam... :roll: Co do moich wrażeń... hmm... rewelacja ! Emocje mnie roznosiły i wracając byłam chyba bardziej zmęczona od psów... :roll: Waldek, jak mu poopowiadałam wszystko, bardzo, ale to bardzo żałował, że go nie było... :wink: Acha ! Bezrękawnikiem z naszywkami zachwycił się do nieprzytomności !... :D P.S. A ja niecierpliwie czekam na zdjęcia... :D Quote
AnTu Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 YoOoOoOoO Manu hiehie.. zabierz zabierz :D nie bedzie wojen.. ja tez niesmiala jestem :wink: nikt nikogo nie zje Manu heh.. taka niesmiala prosba :oops: jakas foteczke Kuby :) (tak niesmialo sie usmiecham :wink: ) Quote
Manu Posted October 13, 2003 Author Posted October 13, 2003 AnTu, już poszła fotka ! :D A nawet trzy... :wink: Tylko się nie zakochaj... :wink: Quote
AnTu Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Manu dzieki dzieki :D super 8) Agnieszka ciiii bo sie wyda :P Quote
Wojtas Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 No widzę, że w Sieradzu było bardzo nieźle. Tylko ciekawe, czemu większośc z Was bolą uda? Co wyście tam robili :o :oops: ? Czy to wypada tak się zachowywać? Przemyślcie swoje postępowanie i nie biegajcie za dużo, bo znowy Was będzie wszystko boleć :D Quote
PaYooK Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 ELO!!!! Wojtas ja nie wiem czemu oni tak narzekaja ze wszystko ich boli :-? ja startowalem i nic mnie nie boli hehe... 8) Quote
Wojtas Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 No Payu, Ty jesteś niewątpliwie największym twardzielem spośród nas wszystkich :roll: - a wiesz, ze w Bieszczadach spadł śnieg? Quote
PaYooK Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 ELO!!!! No widzę, że w Sieradzu było bardzo nieźle. Tylko ciekawe, czemu większośc z Was bolą uda? Co wyście tam robili :o :oops: ? Czy to wypada tak się zachowywać? Wojtas ja nie wiem czemu oni tak narzekaja ze wszystko ich boli ja startowalem i nic mnie nie boli hehe... hehe...bo cala robote odwalila za Ciebie pewnie Agnieszka_ ;) coro ja zrobilem nawet dluzsza trase bo 8,7 km 8) :angel: Quote
PaYooK Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 ELO!!! coro skandynawka i C mialo 6,7 km a klasa A i B miala 8,7 km ;) Quote
ewaka Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 He, he tyle że Pay całą trasę przesiedział dupą w wózku ;-) Quote
PaYooK Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 ELO!!!! He, he tyle że Pay całą trasę przesiedział dupą w wózku ;-) ewaka ale trzeba bylo sie utrzymac na tych wybojach ;) Quote
Wojtas Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 Payu, kręcisz jak byk :D a dziewuchysię z Ciebie śmieją :D Quote
Agnieszka_ Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 On sobie wygodnie naa wózku siedział i jechał cała trase, a my musieliśmy sie męczyć biegając tyle km :D Quote
PaYooK Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 ELO!!! jechal nie jechal ale zrobilem dluzsza trase niz Wy Quote
AnTu Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 YoOoOoOoO jakbym sie wozila to tez by mnie nic nie bolalo 8) Quote
Rav Posted October 14, 2003 Posted October 14, 2003 hej :) Pay niedosc ze grzal dupsko to jeszcze byl ubrany ja niedzwiedz :) a ja zapieprzalem te niecale 14 kilosow w krotkich spodenkach i w koszulce :D no ale tak poza tym mne miesnie nie bola, jedynie co mnie boli to to ze ani piwka sie nie napilem na wieczorku maszera :( Quote
Recommended Posts