Jump to content
Dogomania

Zawody w Sieradzu (10-12 paźdz.)

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dzisiaj z moim biodrem to jest jeszcze gorzej niż wczoraj po przybiegnięciu do mety. Boli okropnie i kazdy krok sprawia mi ból. Nie moge nawet dojść z jednego pokoju do drugiego, a o spacerze z psem to juz wogóle nie ma mowy. A do tego to mnie jeszcze strasznie bolą mięśnie łydek. Mam tylko nadzieje, że mi to szybko przejdzie.

Posted

YoOoOoO

jak dluzej siedze badz stoje to tez mam problemy ze schodami :oops: az mi wstyd to mowic...

a tak poza startem.. to oparzylam sobie pupe pokrzywa w piatek.. w sobote wylalam zupe pomidorowa na 2 koszulki i 2 pary spodni zaraz po tym papier toaletowy wpadl mi do ubikacji :stupid:

na wieczorze maszera kazali mi tanczyc :P jak mi wyszlo neich ocenia inni, albo lepiej nie :-? bo tak nie zabardzo mi to chyba wyszlo ale co tam raz sie zyje 8)

Manu przyjedz do Lublinca ze swoim kolega :wink: :lol:

Posted
Może jeszcze by mnie tak nie dobiło, gdybym nie poczytał czasów po sobocie - IMHO 19:03 to czyste szaleństwo - w najlepszych latach (w przedszkolu z Manu) miałem 12 - 14 minut na 3 km... a tu w niedziele w SKM było chyba poniżej 19... jestem rozbity

:lol:

i dlatego nigdy mnie nie mogłeś dogonić... 8) :wink:

Manu przyjedz do Lublinca ze swoim kolega

Mówisz...? Mam znowu zabrać Kubę ? A jak wpadnie w oko większej ilości dziewczyn i go rozszarpiecie ? :o On taki nieśmiały... Zjecie go tam... :roll:

Co do moich wrażeń... hmm... rewelacja ! Emocje mnie roznosiły i wracając byłam chyba bardziej zmęczona od psów... :roll:

Waldek, jak mu poopowiadałam wszystko, bardzo, ale to bardzo żałował, że go nie było... :wink:

Acha ! Bezrękawnikiem z naszywkami zachwycił się do nieprzytomności !... :D

P.S. A ja niecierpliwie czekam na zdjęcia... :D

Posted

YoOoOoOoO

Manu hiehie.. zabierz zabierz :D nie bedzie wojen..

ja tez niesmiala jestem :wink: nikt nikogo nie zje

Manu heh.. taka niesmiala prosba :oops:

jakas foteczke Kuby :) (tak niesmialo sie usmiecham :wink: )

Posted

No widzę, że w Sieradzu było bardzo nieźle. Tylko ciekawe, czemu większośc z Was bolą uda? Co wyście tam robili :o :oops: ? Czy to wypada tak się zachowywać? Przemyślcie swoje postępowanie i nie biegajcie za dużo, bo znowy Was będzie wszystko boleć :D

Posted

ELO!!!!

No widzę, że w Sieradzu było bardzo nieźle. Tylko ciekawe, czemu większośc z Was bolą uda? Co wyście tam robili :o :oops: ? Czy to wypada tak się zachowywać?
Wojtas ja nie wiem czemu oni tak narzekaja ze wszystko ich boli

ja startowalem i nic mnie nie boli hehe...

hehe...bo cala robote odwalila za Ciebie pewnie Agnieszka_ ;)

coro ja zrobilem nawet dluzsza trase bo 8,7 km 8) :angel:

Posted

hej :)

Pay niedosc ze grzal dupsko to jeszcze byl ubrany ja niedzwiedz :) a ja zapieprzalem te niecale 14 kilosow w krotkich spodenkach i w koszulce :D

no ale tak poza tym mne miesnie nie bola, jedynie co mnie boli to to ze ani piwka sie nie napilem na wieczorku maszera :(