Jump to content
Dogomania

Zawody w Sieradzu (10-12 paźdz.)

Recommended Posts

Posted

hehehe ...no ja tez sie ciesze ze wy sie cieszyscie :)....no ale trzymcie kciuki z amnie bo chorobsko coraz bardziej mnie dopada...ale nie dam sie

no Agacia to zycze zeby do piatku juz nie bolaly Cie miesnie..no bo wiesz ja licze na masazyk :p

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc ,Kochani ja do do Sieradza nie przyjadę, bo po prostu jedziemy z Timurem w BIESZCZADY!!!!! :D zobaczyć czy jest już pierwszy śnieg. Ponoć pogoda ma być kiszka, ale to nie szkodzi, bo pogoda nie ma dla nas znaczenia. Jak się wypuścimy w góry, to uch..... :D Czy mam od Was pozdrowić te góry?

Posted

Ja niestety nie jade do Sieradza :(. Niestety nie mam jak , a pociagow mam dosc juz odkad studiuje .

Ale mam nadzieje jechac na inne zawody :) I sie z wami spotkac - Zycze milej zabawy i zazartej konkurencji :).

Posted

ELO!!!

lokaty DoGoManiaków :

klasa A

PaYooK z ojcem - II miejsce

C3

Ati - VI miejsce chyba ;)

SK

Agnieszka_ - IV miejsce

AnTu - VII miejsce

SM

Rav VI miejsce

Mike VIII miejsce

Jacek@Husky NS

Jesli o kims zapomnialem to sorrka ale po podruzy mam pustke w glowie ;)

Posted

Ja przed chwila wrocilam i stwierdzam,ze bylo fantastycznie :D Spotkalam wielu dogomaniakow,tych znanych juz na zywo i tych nieznanych.Mamy zrobione wspolne zdjecie,ktore na pewno bedzie gdzies wstawione na forum.

Mnie nie poszlo zbyt dobrze,bo bylam pierwsza...od konca,ale jak na pierwszy raz to bylo dobrze,ze wogole dotarlam do mety.Trasa byla troche nudna moim zdaniem.Kilometrami ciagnela sie przez pola,a lasku to bylo moze 500m na poczatku i 800 na koncu.Azja dzisiaj,czyli w drugim dniu zawodow,potraktowala to jako spacerek.Jedynym urozmaiceniem na trasie byly krowy,do ktorych Azja bardzo ciagnela.Generalnie mowiac bardzo mnie sie podobalo :wink:

A ostatnim oplacalo sie byc,bo dostalam koszulke z zaprzegiem,a ci co byli od 5 miejsca do przedostatniego dostawali tylko dyplomy 8)

A inni niech tez sie pochwala sami:)

Moje nastepne zawody dopiero za miesiac w Sobotce

Posted

ELO!!!

no i trzeba dopisac do klasy SK

Agacia IX miejsce ;)

zawody super atmosfera zajebista no i nastepne zawody to Worona ;)

DoGoManiacy GÓRĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)

aha Fair_Play zajela III miejsce w C1 :D

dzisiaj po zawodach zorganizowalismy zaprzeg 7 psi sklad:

Selva Lima Many Paco Sierra Manu i Chinook :)

fajna zabawa :) jak zjerzdzalismy na stake-out to jechalo nas 4 na wozku 4kolowym :)

Posted

YoOoOoOoOo

Bylo super :D tylko oczywiscie sprzeciwienstwo losu na biegu bo wyszlo slonca, a trasa faktycznie trasa sie ciagnela i ciagnela.

W pierwszy dzien atosa wszystko interesowalo zaczynajac od ludzi stojacych przy funkcyjnych, nie mowiac juz o obsikiwaniu krzakow, zainteresowanie krowami i rozjechana zaba (chyba ktorys zaprzeg ja przetracil :wink: ) a i jeszcze mialam przystanek na podciaganie spodni i rekawkow bylo troszkem cieplo :-? w drugi dzien bylo lepiej z biegiem :)

Posted

Payook jestes niesprawiedliwy ;-) Jak wpisałeś siebie, to wpisz tez psy innych dogomaniaków. (W końcuy to tato stanął na podium ;-))))) Ja nie startowałam, ale z moimi psami na wyścigach startuje mój drugi "połówek", (3 miejsce w C3), Szybszy od dyliżansu nie biegał, ale leciała jego córa (5 miejsce w D + puchar Fair Play).

POza tym leżę Dominik u twych stóp za ten kask ;-) Całuski dla psiurów

Posted

No ja tez juz wrócilam do domku. Zawody oczywiście byly super. Trasa miala 6,7 km a dla klasy A 8,7 km. Ja biegłam z Kiarą (Mike jeszcze raz bardzo dziękuję za psiaka, bo super ciagneła całą trase) a moja mama z Ajsem od Ani Pasierb. Trasa faktycznie byla bardzo nudna bo praktycznie caly czas były długie proste. W pierwszym dniu byłam 3, a mama 6. A po drugim dniu to moja mama byla druga, a ja 4. Niestety do trzeciego miejsca braklo mi 1 sek., a do drugiego miejsca 2 sek. To sie nazywa mieć pecha :wink: Dzisiaj gdzies 1 km przed metą nagle zacząło mnie strasznie bolec biodro. Musiałam dlatego troche iść, a do mety to nie wiem jakim cudem dobiegłam te ostatnie metry. Jak już przybiegłam to nie moge od tego czasu wogóle chodzić. Każdy krok to zwijam sie z bólu. Mam nadzieje tylko, że ta kontuzja mi szybko przejdzie, bo teraz to nawet nie moge wyjść na spacer z domu. Ale tak poza tym to było naprawde fajnie. Szkoda tylko, że tak krótko. Do zobaczenia w Sobótce za miesiąc.

Posted

ELO!!!

hmmm... ojciec mnie wykopal z wozka jako maszer :evil: i jechalem jako pomocnik :x no ale za dwa tyg na Woronie ja startuje 8)

wiec na zawodach bylo fajowo znow spotkanko DoGoManiakow :) trasa dla A byla troszke krotsza ;) ale co tam :D jedzonko oki nocleg tez spoko chociaz spalem na podlodze ;) bylo mi milo sie spotkac juz z znanymi DoGoManiakami i z nowo poznanymi DoGoManiakami :) w soobote byl koncert Ainu - Przemyslaw Goc (muza indiańska) bardzio fajnie gral :)

Posted

A ja sie zastanawiam nad fenomenem ludzkiej psychiki... Co sprawia, że człowiek sam sie kopie po tyłku? :hmmmm:

Zamiast siedzieć sobie przed telewizorem z pifkiem w reku gania taki osioł gdzieś po łąkach z psem na sznurku, wypluwa płuca, potyka sie... Na mecie mówi "nigdy wiecej" a nastepnego dnia znowu zapinkala jak mały samochodzik..... Wyjaśnijcie mnie to..... :-?

No chyba, ze dla Towarzystwa..... 8)

To był mój pierwszy start w skandynawce i myślałem, że bedzie gorzej... i miałem rację! :evil: Jest gorzej!! :evil: Ledwo siedze na krzesle..... :-?

Podsumowujac... było... było...

SUPER!! :D

Chciałem tylko dodać, że co prawda ja miałem tylko 8 miejsce (i tak nieżle bo to był srodek stawki, bo było chyba siedemnastu startujacych w SM) ale za to moje dzieci przywiozły do domu złote medale!! :lol:

No i co? 8)

Do zobaczenia na następnych zawodach :roll:

Posted

Pay troche mi znizyles lokate, mialem 4 m-sce, ale fakt ze te cholery mi wywinely numer.No ale wieczorkiem smacznie sobie zasnelismy na lozeczku. :o :drinking:

Posted

Darek Poborski już zamieścił na swojej stronie fotki z Sieradza. Jest kilka faaaajnych. jest i PAy z tatą i moja czwórka z Domnikiem i kaskiem Payooka ;-)