Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

mam pytanie, czy macie moze jakies doswiadczenie z operacją u tak małego pieska. Mój piesek ma chore serce (PDA) musze to jeszcze potwierzdzic jednym badaniem. Jeżeli to się potwierdzi to jedyna szansa jest operacja, jestem pełen obaw czy taka mały organizm poradzi sobie z obciążeniami z tego wynikającymi.

Dziekuję za odpowiedzi

Pozdrawiam

Posted

Skoro psiutek musi być operowany to proponuję udać się do dobrej i sprawdzonej lecznicy. Niestety duża część wetów zachowuje się jak znachorzy :( ... Konsultację przeprowadzał psi kardiolog czy "zwykły wet"?

Posted

Konsultacje przeprowadził niestety psi kardolog (dr. Nizołek - super lekarz) w innym przypadku tez moze bym sie łudził. Choc skierowanie do kardiologa dostałem od zwykłego weta i sam doktor Niziołek był pod wrażeniem, że zostały zdjagonozowane szmery. Lekarz poleca mi tylko klinike we Wrocławiu (podbno tam sa najlepsi specjalisci) torche km od miejsca zamieszkania mam ale co tam. Szanse powowdznia ocenia na 30%.

---------------
Pozdrawiam Marcin

Posted

Tym najlepszym wetem- kardiologiem z Wrocławia jest dr Pasławska, do niej jeździ cała Polska, na konsultacje i na operacje.

Jedź do niej, zobaczymy co ona powie po zbadaniu pieska :kciuki:

Tutaj jest topik PALATINY, której sunia ma chore serce. Myślę, że warto go przeczytać, może się dowiesz z niego coś więcej o kardiologach i badaniach.

Posted

Dzieki bardzo za info, wiele ciekawych doświadczeń, mam nadzije ze kończy się to wszytko pozytwnie. Doktor u którego bylismy to uczeń dr Pasławskiej (jak mówł bierze z niej przykład i jest dla niego wykładnia). W przyszły piatek jedziemy z małą do doktor Garncarz na bardziej szczególowe badanie, mam nadzieje ze bedzie lepsze i ze mała sie tak bardzo nie zdeneruje ze trzeba bedzie podawac jej tlen :(.
Będziemy walczyc !!!!

Czemu życie jest takie kruche.................?

------------------
Marcin