Pastylka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Mamy jeszcze tylko tydzien Hexa skikaj w gore niech cie zobacza!!!!! Quote
andzia69 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hexiu ja cię tak proszę znajdź domek!!!!!!!!! Quote
Kostek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 narazie duzo nie powiem zeby nie zapeszac adaptacji...ale domek jest naparwde ok wiecej napisze po weekendzie jak juz bedzie wiadomo czy suczysko sie zagniezdzilo w nowym miejscu Quote
Kostek Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 fotku z nowego domku sie dziewuszce udal domek:loveu: Quote
Pastylka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Wyglada jak nie ten pies :D I lokatora widze, ze ma tez :) oby tylko niezameczyla kota ;) Quote
Kostek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 dzownila do mnie dzisiaj jej wlascicielka i jest nia zachwycona :) Quote
Pastylka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ciesze sie ze wreszcie znalazla swoje miejsce na ziemi a wlasciwie z tego co slyszalam to ma jak w raju :) Quote
Kostek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 no to 2 nowe fotki z hexowego raju:loveu: spaslak jeden ma za dobrze:mad: Quote
Pastylka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 teraz patrzcie i zalujcie ze jej niechcieliscie hehe :P Quote
mariolka18-52 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Kochani, od niedawna jestem zalogowana w dogomanii i przegladajac watki natrafilam na zdjecia mojej kochanej pitt bulki, ktora adoptowalam na poczatku lutego 2006. Nazywala sie Heksa ale zmienilam jej imie na Lora. Jest czlonkiem naszej rodziny. Bardzo ja kochamy i ona nas. Caly czas ja przytulamy i glaszczemy bo jest urocza. Zaakceptowala moja kociczke a potem mala sunie ,ktora zaadoptowalam kilka dni temu z dogomanii. Pozdrawiam wszystkich. Napisze jeszcze wiecej o mojej Loruni w nastepnych postach Quote
mariolka18-52 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Kostek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Witam sredecznie ciesze sie ze Hexior miewa sie swietnie i czekamy na duze ilosci fotek pozdrawiam Sylwia Quote
mariolka18-52 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Wbrew glupim opiniom o bullowatych ,Lorka jest b lagodna, kocha wszystkich ludzi i nie nie robi krzywdy zadnym zwierzakom. Jest ulubienica weterynarza. Gdy skaleczyla sie w lape ,przyjechal i otworzyl lecznice o 11 wieczorem. Zalozyl jej szwy pod narkoza i kazal pilowac suni az do przebudzenia. Spala wiec ze mna w lozku, o rety,jak ona chrapie!!! :roll: Teraz jest juz po sterylce bo ze wzgledu na wyjatkowa urode miala zbyt wielu adoratorow. ;) Postaram sie wyslac troche fotek. Pozdrowionka Quote
mariolka18-52 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 /" class="ipsImage" alt=""> /" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Pastylka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ciesze sie strasznie ze Hexia ma nowy domek :D Ja mam jej siostrzyczke :D Pozdrawiamy :D Quote
mariolka18-52 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Witam, To super,ze Lotrka znalazla swoja siostrzyczke. :multi: Jak sie druga pit bullka miewa ,bo Lorka wspaniale. Wazy prawie 40 kg ,urosla ,zmezniala i jest coraz madrzejsza. Ma swoje upodobania. Nie lubi zadnych zabawek,gryzaczkow,wiszacych opon itp. Natomiast przenosi z miejsca na miejsce ciezkie cegly i galezie. Ostatnio zainteresowala sie butami i 4 pary juz sa w smietniku. Poza tym jest b lagodna zarowno do ludzi jak i do zwierzat. Jest b czysta i nigdy nie nabrudzila w domu. Ale juz dosc przechwalek. Czekamy na wiesci od siostrzyczki. Pozdrawiamy :loveu: Quote
Pastylka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A siostrzyczka tez dobrze sie miewa :) Wazy troche mniej ile to niewiem bo dawno niebyla wazona :D Quote
mariolka18-52 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
mariolka18-52 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Witamy, Lora miewa sie swietnie. Wiekszosc dnia spedza nad naszym stawikiem. Nie pozwala sie nikomu kapac,bo sie b denerwuje i szczeka. Ostatnio,gdy maz sie kapal, biegala nerwowo wokol stawu i rozpaczliwie szczekala,potem znikla w krzakach i przyniosla cegle. Podeszla b blisko brzegu i wrzucila ja do wody. Maz byl zachwycony, ze Lora rzucila mu kolo ratunkowe,ja mialam inne skojarzania, ale nic nie powiedzialam. W kazdym razie bylo duzo smiechu. Lora kocha bardzo swoja mala przyjaciolke, przygarnieta z dogo. Sa nierozlaczne. Kot jest o ta przyjazn b. zazdrosny. Wszyscy maja sie wysmienicie. Pozdrawiamy Quote
Pastylka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Bardzo sie ciesze, ze sunia trafila do tak dobrego domku :) Koniecznie ja ucalowac i wyprzytulac od cioci :D Quote
Recommended Posts