doddy Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Do oddania jest suczka red nose 10 miesięczna, bardzo łagodna, rodziców suni można zobaczyć na www.pitbull.swinoujscie.com . Sunia jest bardzo łagodna do dorosłych, dzieci i zwierząt. Jest oddawana bo jej właściciel jedzie do Świnoujścia na studia a sunią nie ma kto się zajmować Quote
Guest Msand Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Szkoda jej ... jak długo będzie czekać u Pana, aż ją ktoś zabierze? Cholera trudno jest ludziom wytłumaczyć, że na te psy jest nagonka i to nie sa mordercy - jak mówię ast albo pitt to im się żrenice rozszerzają ... Quote
angiewoop Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Eheheheh co za palant ,ja tez jade na studia i jakos zabieram swoja suńke.Żałosny typ,zycze od serca żebu go zwolnili z uczelni...be Quote
Kosma Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Studencik,trzebb abyło myśleć o tym wcześniej... :-? :roll: no ale suni,życze domku ,pzrecież to nie jej wina :roll: Quote
jotpeg Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 no wlasnie wczesniej sie pomyslalo.... :evil: Quote
Guest Msand Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Dobra nie obrabiać d.. studentowi :roll: może suczka gdzieś znajdzie dom ... trzeba zadziałać - wystawiam ją na GW Quote
Guest Msand Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Jak odbiorę po raz kolejny email albo tępy post, że mam ją skierować w ręce kiboli, dresów albo cholera wie kogo to osobiście się pofatyguję, żeby kopnąć mądergo ktoś'` w dupsko!!!!!!!!!!!!!! :evil: Quote
Guest Msand Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Doddy chyba mam potencjalną właścicielkę - dogaduję sprawę - jak się uda melduje się do ciebie ... Quote
doddy Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 :D Jak na inne asty i pitty nikt się nie zgłasza tak na tą już 5 chętnych jest. Czekam na info o domku! Quote
doddy Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Pittka już nie szuka domu! Znalazła w rodzinie. Quote
doddy Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Niestety niektórzy ludzie są niesłowni i po sunie nowi właściciele się nie zgłosili. Chłopak w piątek wyjeżdża i do piątku mamy czas na znalezienie domu tymczasowego lub docelowego! Pomocy! Quote
Guciek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Siolera, dziewczyny, a co bedzie jak sie nie znajdzie chocby tymczasowy domek ? :( I co z ew. pomoca finasowa w utrzymaniu suczki gdyby byl domek tymczasowy? Quote
doddy Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Domek tymczasowy się szykuje u pawłap z forum astów. Potrzebny jest jednak transport do Wawy!! Quote
Guciek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Nistety w transporcie nie moge pomoc, nie te rejony :( Quote
Pastylka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Jak narazie ja bede sunie wyprowadzac bo dostane klucze od domu ale niestety mam tez swoje pieski :( Nadal szukamy domku albo transportu.Mamy 50zl na kaganiec dla niej i transport ale to za malo. Quote
Pastylka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Sunia jest w strasznym stanie!!!!!!!Pilne!!!!! Quote
Kostek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Pastylka lap mnie na koma numer Ci zostawilam na gg i zaraz to zrobie na pw(moge nie miec netu przez weekend wiec dawaj znac na kom co z sunia) dom tymczasowy na bardzo dlugo u nas (tzn pawelp z zielonego i ja) jest aktualny wazne zeby tylko ja jakos przewiezc Pastylka mowila ze ma kogos na nia na miejscu wiec musimy poczekac wiem ze jedna osoba czeka az mama wyzdrowieje a druga ma sie odezwac wieczorem... a i mozemy ja odebrac z kazdego miejsca w warszawie i o kazdej porze tzn no nie o 2 czy 3 w nocy bo mamy tez swoje sprawy do zalatwienia ale od jakiejs 6-7 do 23 damy rade Quote
Recommended Posts