Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do oddania jest suczka red nose 10 miesięczna, bardzo łagodna, rodziców suni można zobaczyć na www.pitbull.swinoujscie.com . Sunia jest bardzo łagodna do dorosłych, dzieci i zwierząt.
Jest oddawana bo jej właściciel jedzie do Świnoujścia na studia a sunią nie ma kto się zajmować

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda jej ... jak długo będzie czekać u Pana, aż ją ktoś zabierze?
Cholera trudno jest ludziom wytłumaczyć, że na te psy jest nagonka i to nie sa mordercy - jak mówię ast albo pitt to im się żrenice rozszerzają ...

Posted

Dobra nie obrabiać d.. studentowi :roll: może suczka gdzieś znajdzie dom ... trzeba zadziałać - wystawiam ją na GW

Posted

Jak odbiorę po raz kolejny email albo tępy post, że mam ją skierować w ręce kiboli, dresów albo cholera wie kogo to osobiście się pofatyguję, żeby kopnąć mądergo ktoś'` w dupsko!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Posted

Doddy chyba mam potencjalną właścicielkę - dogaduję sprawę - jak się uda melduje się do ciebie ...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Niestety niektórzy ludzie są niesłowni i po sunie nowi właściciele się nie zgłosili.
Chłopak w piątek wyjeżdża i do piątku mamy czas na znalezienie domu tymczasowego lub docelowego! Pomocy!

Posted

Jak narazie ja bede sunie wyprowadzac bo dostane klucze od domu ale niestety mam tez swoje pieski :( Nadal szukamy domku albo transportu.Mamy 50zl na kaganiec dla niej i transport ale to za malo.

Posted

Pastylka lap mnie na koma numer Ci zostawilam na gg i zaraz to zrobie na pw(moge nie miec netu przez weekend wiec dawaj znac na kom co z sunia)

dom tymczasowy na bardzo dlugo u nas (tzn pawelp z zielonego i ja) jest aktualny wazne zeby tylko ja jakos przewiezc

Pastylka mowila ze ma kogos na nia na miejscu wiec musimy poczekac wiem ze jedna osoba czeka az mama wyzdrowieje a druga ma sie odezwac wieczorem...

a i mozemy ja odebrac z kazdego miejsca w warszawie i o kazdej porze tzn no nie o 2 czy 3 w nocy bo mamy tez swoje sprawy do zalatwienia ale od jakiejs 6-7 do 23 damy rade