Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kika']Dostałam dzisiaj dyplom Championa Wegier dla mojej Bafisi!!!!! Ale mają tempo - ostatnia wystawa 10 grudnia 2005!!

Witaj ..
Kika i przyjmij moje GRATULACJE :multi:

A nawiązujac do CH.Węgier (skoro masz juz ukończony) - proszę Cię bądz tak uprzejma i skrobnij mi kilka słowek (teoretycznie wiem,ale jednak chciałabym się upewnić ;) ) i czy faktem jest jak pies wygra 4x w klasie Championów otrzymujac CAC - że zostaje GRAND CHAMPION HUNGARY ??

A do Wszystkich innych ,kórzy mogą sie podzielić jakimis adresami niedrogich hoteli czy placówek (a bodaj bylo sie przekimać) w okolicach TATA - będę dozgonnie wdzięczna !!!!!!!!!!! :modla:

Pozdrawiam ciepło ...

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tytuł Grand Champion Hungary:
- 4 x CAC w klasie championów w tym przynajmniej 1 CAC zdobyty na wystawie międzynarodowej + BOB też na wystawie międzynarodowej (u nich oznaczany HFGY)

Posted

[quote name='Genie']Tytuł Grand Champion Hungary:
- 4 x CAC w klasie championów w tym przynajmniej 1 CAC zdobyty na wystawie międzynarodowej + BOB też na wystawie międzynarodowej (u nich oznaczany HFGY)

Bardzo dziekuję Genie ...a nie wiesz cus,cokolwiek o jakims noclegu w wspomnianej okolicy ??

Posted

[quote name='staff-ka']Bardzo dziekuję Genie ...a nie wiesz cus,cokolwiek o jakims noclegu w wspomnianej okolicy ??
Wprawdzie do Taty się wybieram, ale hotelami się nie interesowałam i niestety nic nie wiem na ich temat (autko mam dosyć duże...)

Posted

[quote name='staff-ka']Bardzo dziekuję Genie ...a nie wiesz cus,cokolwiek o jakims noclegu w wspomnianej okolicy ??
Ja - co prawda - nie Genie, ale może jutro wieczorem uda mi sie wstawić jakies info. nt. noclegów w TATA. Dzisiaj - nie ma mowy!;)
Pzdr.