staff-ka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Kika']Dostałam dzisiaj dyplom Championa Wegier dla mojej Bafisi!!!!! Ale mają tempo - ostatnia wystawa 10 grudnia 2005!! Witaj .. Kika i przyjmij moje GRATULACJE :multi: A nawiązujac do CH.Węgier (skoro masz juz ukończony) - proszę Cię bądz tak uprzejma i skrobnij mi kilka słowek (teoretycznie wiem,ale jednak chciałabym się upewnić ;) ) i czy faktem jest jak pies wygra 4x w klasie Championów otrzymujac CAC - że zostaje GRAND CHAMPION HUNGARY ?? A do Wszystkich innych ,kórzy mogą sie podzielić jakimis adresami niedrogich hoteli czy placówek (a bodaj bylo sie przekimać) w okolicach TATA - będę dozgonnie wdzięczna !!!!!!!!!!! :modla: Pozdrawiam ciepło ... Quote
Genie Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Tytuł Grand Champion Hungary: - 4 x CAC w klasie championów w tym przynajmniej 1 CAC zdobyty na wystawie międzynarodowej + BOB też na wystawie międzynarodowej (u nich oznaczany HFGY) Quote
staff-ka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Genie']Tytuł Grand Champion Hungary: - 4 x CAC w klasie championów w tym przynajmniej 1 CAC zdobyty na wystawie międzynarodowej + BOB też na wystawie międzynarodowej (u nich oznaczany HFGY) Bardzo dziekuję Genie ...a nie wiesz cus,cokolwiek o jakims noclegu w wspomnianej okolicy ?? Quote
Asiaczek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Staff-ka - a poprawnie to ten tytuł nazywa się: HUNGARIA GRAND CHAMPION. Pzdr. Quote
Genie Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='staff-ka']Bardzo dziekuję Genie ...a nie wiesz cus,cokolwiek o jakims noclegu w wspomnianej okolicy ?? Wprawdzie do Taty się wybieram, ale hotelami się nie interesowałam i niestety nic nie wiem na ich temat (autko mam dosyć duże...) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='staff-ka']Bardzo dziekuję Genie ...a nie wiesz cus,cokolwiek o jakims noclegu w wspomnianej okolicy ?? Ja - co prawda - nie Genie, ale może jutro wieczorem uda mi sie wstawić jakies info. nt. noclegów w TATA. Dzisiaj - nie ma mowy!;) Pzdr. Quote
Recommended Posts