Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Podejrzewam, że na pewno będą jakieś ulotki na temat tej podwójnej (styczeń/luty) wystawy w B. I na pewno będą też ulotki o innych wystawach nie tylko węgierskich. Dlatego baaardzo prosimy o info., jak juz przyjedziecie. Bierzcie te ulotki, a potem dawajcie informacje na DGM. Wiadomo, że nie na wszystkie wystawy pojedziemy, ale takie info. są zawsze bardzo cenne. Z góry dziękujemy. Pzdr. Quote
Krasna Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Hej! Narazie nie ma informacji o zadnej wystawie w styczniu, lub lutym.... :shake: Quote
Kika Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Asiaczek napisał(a):Podejrzewam, że na pewno będą jakieś ulotki na temat tej podwójnej (styczeń/luty) wystawy w B. I na pewno będą też ulotki o innych wystawach nie tylko węgierskich. Dlatego baaardzo prosimy o info., jak juz przyjedziecie. Bierzcie te ulotki, a potem dawajcie informacje na DGM. Wiadomo, że nie na wszystkie wystawy pojedziemy, ale takie info. są zawsze bardzo cenne. Z góry dziękujemy. Pzdr. Będziemy o Was pamiętać. Quote
Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Kika - potwierdzam, że na Ciebie można liczyć. Podpowiem, że takie ulotki najczęściej sa przy okienku "Informacja" i "Kasa". Ewentualnie, gdzie w tych ichniejszych straganikach organizatorów. Pzdr. Quote
Kika Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Już wróciłyśmy z Budapesztu - z wielką satysfakcją informuję ,że skończyłyśmy Championa Węgier- wczoraj. Dzisiaj Istvan Nagy przyznał Bafisi tytuł " Champion of Champion's 2005". Bardzo ładnie zakończyłyśmy walkę na ringach węgierskich :D PS .Byłyśmy na DERBY jedynym psem z Polski. Quote
Kika Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ulotek na temat wystaw w 2006 nie było, albo ja nie znalazłam :( Quote
Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Kika']Już wróciłyśmy z Budapesztu - z wielką satysfakcją informuję ,że skończyłyśmy Championa Węgier- wczoraj. Dzisiaj Istvan Nagy przyznał Bafisi tytuł " Champion of Champion's 2005". Bardzo ładnie zakończyłyśmy walkę na ringach węgierskich :D PS .Byłyśmy na DERBY jedynym psem z Polski. Jeju!!! SUPEROWO!!!!! BOMBOWO!!! WYBUCHOWO!!! CUDOWNIE!!! GRATULACJE!!! Pzdr. Quote
Kika Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 A jeszcze jedna rzecz - bardzo ważna- poznałam KRASNĄ - bardzo miła dziewczyna :D Dzieki niej mogłam sie dowiedzieć, co węgierski sędzia sądzi na temat mojej suni :D :wink: Quote
Elitesse Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Kika gratulacje !!!! :laola: wyglaskaj psiulke odemnie !! Quote
asiek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 KIKA ogromniaste gratulacje !!!!! :klacz: Quote
Kika Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Dziękuję w imieniu mojej pupilki Wam wszystkim. Quote
Savannah Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Kika Gratulacje odemnie i hasiorków! :wink: Quote
gruca Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Kika gratulacje w pięknym stylu zakończyłaś sezon wystawowy 2005 Quote
Kika Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Muszę jeszcze raz podziękować wszystkim! :D :D :D Bardzo się cieszę, że tak nam sie udało przypieczętować węgierski etap - to faktycznie taki ładny akcent na koniec sezonu. :D Wygrałyśmy ze słowacką interką. Bardzo się denerwowałam, w końcu pojechałam tam po tego ostatniego CAC-a.Gdyby była węgierska championka - nie ma problemu, ale nie byłam pewna czy ta słowacka suczka ma Ch.H. W razie "w" R.CAC nic by nie dał. Na szczęście obeszło się bez kombinacji. Podobał mi się sędzia -konkretny, sprawny- od poczatku zauważyłam ,że istotny jest dla niego ruch- a my się ładnie ruszamy :D Wystawy ładnie przygotowane, a ta sobotnia- DERBY - bardzo liczna ponad 1600 psów.Istotna jest dla psów młodych - tu akurat z 2004 roku.walczą o tytuł Zw.Derby. Quote
Kika Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='króliczek']KIKA jaką jesienią :o :wink: przeca to grudzień ,zima ,śniegi po pas .Przez góry się nie przedrzesz :wink: :D Śniegu nie było :D mrozik leciutki ( -6 st. o 8 rano w niedzielę :wink: ), ale potem świeciło słoneczko i było bardzo przyjemnie. Lubię wystawy na Węgrzech - i Węgrów , których poznałam na wystawach.Nawet jak konkurujemy ze sobą - to nie patrzymy na siebie wilkiem tzw. , a wręcz przeciwnie witamy się , rozmawiamy , jak jest jakiś wspólny język :wink: Mam bardzo miłe wspomnienia z tych kilku wystaw. Quote
Kika Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Zeliika']Kika sedziowal Was Frank Kane z GB? Niestety nie- od niego chciałam mieć ocenę. W sobotę - Kardos Vilmos, a w niedziele pozmieniali i był Istvan Nagy. Quote
króliczek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ho,ho,ho -BAFIŚKA jak burza idzie :D KIKA-ogromne gratulacje ,sukces nie z tej planety .BOMBA!!!! :lol: Ja kochana nie wiem co teraz w świecie się dzieje ,bo pieluchy w kółko zmieniam ,więc dobra duszyczko stawkę szarpków byś chociaż napisała :wink: Quote
Asiaczek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 No właśnie, Kika. Wróć na ziemię koleżanko i podaj nam stawkę basków + sędziego. Jeżeli oczywiście będzie Ci się chciało. :wink: Pzdr. Quote
AiMiN Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 A ja pięknie prosze o chow-chow i dołączam się do zasłużonych GRATULACJI :-D Quote
Kika Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Na ziemię to już spadłam wczoraj i dlatego nie miałam kiedy Wam tych obiecanych stawek napisać - okropność trzeba pracować :evilbat: i pracować :evil: , a dzień teraz taki krótki. :( Quote
Noelani Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Kika GRATULACJE :angel: Moze nam sie uda pojechac w przyszlym roku :D Czy na tym Derby tez CACe daja? Masz moze fotki (takie ogolne z wystawy?). Quote
Kika Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Tak DERBY to jest wystawa krajowa z CAC, dlatego tam nasza obecność :D Zdjęcia wyszły do......, no nie wyszły, coś mój aparat w halach się nie sprawdza. Quote
Recommended Posts