kate_m. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 To zrobię inaczej. Wstawię wszystkie foty, jakie zrobiłam rudasom w Krakowie, chociaż nie sądzę, żeby wśród nich znalazł się ten właściwy... Quote
BeataG Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 kate_m. napisał(a):To zrobię inaczej. Wstawię wszystkie foty, jakie zrobiłam rudasom w Krakowie, chociaż nie sądzę, żeby wśród nich znalazł się ten właściwy... Ale za to znalazł się jego najlepszy kumpel i siostrzyczka. 8) Quote
kate_m. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='BeataG'][quote name='kate_m.']To zrobię inaczej. Wstawię wszystkie foty, jakie zrobiłam rudasom w Krakowie, chociaż nie sądzę, żeby wśród nich znalazł się ten właściwy... Ale za to znalazł się jego najlepszy kumpel i siostrzyczka. 8) Cieszę się, że chociaż tyle :) Jeszcze troszkę fotek z wystawy... Quote
nidhogg Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 dzieki za mojego smarka-zarka, on co prawda nie na ringu byl a obok ale to nieszkodzi :) Quote
kate_m. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Też racja, bzdurę napisałam... Gdzieś poza ringiem musiałam go "dopaść" z sfotografować :) Quote
warg2003warg Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Dzięki za zdjęcia szeltików. Ta czarna (tricolor) dama to Alciria. A ten śniady to Fido. Quote
Recommended Posts