Noelani Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Godelaine, nam rownie milo bylo poznac, szkoda ze nie przyznalas sie ze Dogomaniaczka jestes :D No i gratuluje miejsca na podium rzecz jasna! :D Jakby ktos gdzies znalazl zdjecia z moja suka to bylabym dozgonnie wdzieczna :D Quote
weronka_ Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 A czy zna ktoś wyniki Welsh Corgi Pembroke? I Cardigan? Pozdrawiam Quote
$andwich Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Kasiu, serdecznie gartuluję sukcesu Nesi :laola: ! Godelaine, także gratuluję (szkoda, że nie mogłam się z Tobą zabrać :-? ). Quote
BeataG Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ja też jestem bardzo zadowlona z tej wystawy. Wermi po raz pierwszy startował już w młodzieży i wygrał, mam więc 1/3 Młodzieżowego Championa. :lol: Usłyszeliśmy przy tym od pani sądzi dużo miłych słów na temat jego widoków na przyszłość. 8) Dla belgów generalnie ta wystawa była bardzo udana - było ich aż 20 sztuk (miało być 22, ale 2 nie dojechały), więc mieliśmy w Krakowie mini zlot belgomaniaków. Goddy o sukcesie Desti w BIS Puppy już pisała, ja jeszcze dodam, że na pudle (na 3 miejscu) stanęła również siostrzyczka Wermiego Wiki w BIS Junior suk. 8) Quote
GAUCHO Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 pewnie ze tak wklejaj fotki na forum o belgach :D Główne wyniki corgi (w sumie zgłoszno 15) w cardiganach wygralismy wszystko :D BOB Fest AGBAR NSWR TYTANIA LISIURA Controversia Naj JUNIOR Imago's VERY NICE VAMP, BIS JUNIOR suk CWC, NPWR2 RUMCAJS ROKITA Gaucho w pemach tez wygralismy BOB :) BOB DICKENS Rufus NSWR Evenny Athemion Quote
weronka_ Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Dzięki Gaucho za wyniki, chociaż wasze znalam Ale gratuluje jeszcze raz, a co mi tam.. :BIG: :laola: Asia I Kala Quote
Alsza Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Godelaine bardzo mi przykro niestety fotki zostały skasowane nawet z aparatu, tak czasem bywa :cry: Ale gratuluje sukcesu :lol: alsza Quote
Asia_W Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Ja dołożę jeszcze jedna fotkę BIS Junior suki Jak sie nie myle to na jedynce stoi suczka Imago's VERY NICE VAMP, na trójce moja Wiki, ale nie stety nie pamiętam jak nazywa sie suczka, która stoi na dwójce. Quote
Noelani Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Asia_W napisał(a):Ja dołożę jeszcze jedna fotkę BIS Junior suki Jak sie nie myle to na jedynce stoi suczka Imago's VERY NICE VAMP, na Suczka Bobtailka to - jak wynika z katalogu - DALIA Wlochaty Urwis :D A masz moze zdjecie z BISa doroslego? :roll: Quote
lupak Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Noelani napisał(a):cynio6 napisał(a):Ludzi piszcie jak na wystawie było??jakie wyniki grup?interesuje mnie 1 grupa :lol: Grupa byla tylko jedna, bo to byla krajowka Grupy I FCI (bez ONow) :lol: I miejsce na BIS zdobyl czarny Puli, drugie collie smooth, trzecie briard :D Czy czarny Puli to suka z Krakowa ? :D Quote
Dominika1987 Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Gratulacje dla wszystkich! (trochę spóźnione :roll: ) Alsza świetne zdjęcia, zwłaszcza marmurowego colaka :wink: Quote
warg2003warg Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Nikt nie ma fotki z BIS WETWERANÓW? :( Quote
Godelaine Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Prosiłam Robulla, żeby zrobił. Ze szczególnym uwzględnieniem shelciaka :) Zapytam. Quote
warg2003warg Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Bardzo proszę i miejmy nadzieję,że będą. Quote
kate_m. Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Wprawdzie miało mnie nie być na tej wystawie, ale jakoś nie mogłam sobie odmówić... Chociaż na finały się załapałam, więc tylko finałowe psiska uwieczniłam na fotkach. BIS Puppy BIS Juonior psy BIS Junior suki BIS weteran BIS Quote
Noelani Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='kate_m.']Wprawdzie miało mnie nie być na tej wystawie, ale jakoś nie mogłam sobie odmówić... Chociaż na finały się załapałam, więc tylko finałowe psiska uwieczniłam na fotkach. BIS Dzieki :angel: Takich pamiatek nigdy za duzo :D Quote
kate_m. Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 A może jeszcze to się przyda... Albo coś takiego... Pozdrawiam :wink: Quote
Noelani Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Dziekuje Ci Dobra Kobieto, jestes Wielka :angel: :angel: :angel: Quote
Godelaine Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Kate... Rozumiem, że mój potwór nie zwrócił na tyle uwagi by mieć takie zbliżenia? :roll: :lol: Jeśli odpowiedź brzmi 'nie' - spokojnie... Przeżyję... :lol: Quote
kate_m. Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 To ten potwór może? :) Bo jak ten, to został obfotografowany z bliska, tylko za bardzo się wiercił i wszystkie foty były poruszone... Quote
BeataG Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Kate_m. a masz może mojego rudzielca? Na pudło się wprawdzie nie załapał, ale w BIS Junior chłopaków był. Bardzo podobny do siostrzyczki, która w BIS Junior suk zajęła 3 miejsce. 8) Quote
kate_m. Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Wstawiam zdjęcia tak na chybił trafił, bo nie kupiłam katalogu i większość psów była dla mnie "no name" :) Na ringu dopadłam takiego rudzielca: A poza ringiem było ich całe stadko, ale też niezwykle ruchliwe... Mój aparat w hali robi zdjęcia straszne, głównie wyszły artystyczne rude mazy w wykonaniu wiercących się rudzielców :wink: Quote
Godelaine Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Kate... Tak. To mój czarny potwór :D Dziękuję :D A z tą ruchliwością to niestety taki urok belgów :D Ten rudzielec to nie Wermi, ale Zark. Ale (mimo iż rudy hehe) również śliczny. Quote
Recommended Posts