Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też się zastanawiam czy z jego oczami jest lepiej czy gorzej - bo wydawało mi się wczoraj, że to bielmo z jednego oka mu częściowo zeszło, ale z drugiej strony to on ewidentnie poznał mnie dopiero jak mnie... powąchał! I wtedy już radość była WIELKA!

Zu napisał(a):
ratujmy Czarcika!!!!! zanim bedzie za pozno...

Posted

Czarcik czeka na człowieka do pokochania!
- on bardzo pragnie mieć kogoś takiego, komu nie przeszkadza to, że pies z wielkiej radości wskakuje łapami na klatkę i koniecznie chce dawać buziaki!

Posted

Marka napisał(a):
- on bardzo pragnie mieć kogoś takiego, komu nie przeszkadza to, że pies z wielkiej radości wskakuje łapami na klatkę i koniecznie chce dawać buziaki!

W takim razie trzeba szukać kogoś, kto miał boksera ;) :lol:

Posted

UWAGA - Przyjaciele Czarcika!
Przez zmiany na forum zmienił się kod do banneru z Czarcikiem, który ma odsyłać do jego tematu

- teraz, żeby zaktualizować ten banner

trzeba wpisać w swoim podpisie w profilu od nowa taki kod:
[php] [/php]

- zmieniam zapis i już jest widoczny kod - nasz Admin pomógł! :-)

Posted

powyżej już poprawiony kod - ale można też skorzystać ze sprytnego pomysłu Bodziulki (poniżej) tylko wykasowując gwiazdki ;-)

PS. Chciałam też w ten sposób podać kody do pięknych bannerów autorstwa Israel - ale coś mi nie wychodzi :-(

Posted

Stało się - CZARCIK MA DOM !!! :cunao: :angel:

I nie można tego chyba inaczej tłumaczyć, jak tym, że w tym roku miał miejsce prawdziwy CUD BOŻEGO NARODZENIA :x-mas: :angel:

Powiem tak: słyszałam kilka razy w życiu o ludziach, którzy mają tak Wielkie Serca, że biorą ze schroniska największą paskudę-biedę, bo wiedzą, że takie psy mają najmniejsze szanse na zmianę losu i robią to tylko po to, żeby POMÓC
- słyszałam, ale jak dotąd nie spotkałam takich ludzi na swojej drodze, aż do wczoraj...

Państwo, którzy dzielą teraz z Czarcikiem swoje nowiutkie mieszkanie w pięknym bloku, na obrzeżach W-wy, w okolicy ślicznego lasku - są właśnie takimi Ludźmi - którzy nie planowali psa, bo oboje pracują i martwili się, że mieliby dla niego za mało czasu - ale kiedy dowiedzieli się, że jest w schronisku pies, któremu jeśli nikt nie pomoże - to on straci wzrok - zdecydowali się pomóc, nie zważając na to, czy ten pies poza tym jest mały czy duży, piękny czy brzyki - ucieszyli się tylko, że jest taki miły :roflt:

Takich wydarzeń nie da się opisać słowami - bo nie ma tak dużych słów, więc może jeszcze tylko kilka fotek:

Czarcik poznaje swoją Panią - "czy będę mógł Ci zaufać?"

poznaje też swoje liczne koleżanki - 8 uroczych szczurzych dziewczynek :lol:

na swoim własnym kocyczku:

a to już najprawdziwsze psie szczęście :-D

i ostatni buziak dla mnie ;-)

:bigok:

PS. Z ostatniej chwili: wczoraj z emocji nie było apetytu, a po naszym wyjściu zdarzyło się jedno siku (może ze zdenerwowania?), ale potem na wieczornym spacerze, bo obejściu okolicy reszta spraw została załatwiona grzecznie na dworze, noc minęła spokojnie, Czarcik już wie, że kocyk jest jego własny; rano grzecznie zjadł tabletki na odrobaczenie z żółtym serkiem i pozwolił swojemu Panu wkroplić kropelki do oczu (choć trochę się wiercił :nono: ); wciąż jest bardzo ciekawy tych małych dziwnych stworzonek i trochę zazdrosny, że nimi też się Pani zajmuje, więc na wszelki wypadek nie odstępuje Jej na krok :Fade-col:

Posted

HURRA:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

Posted

Jak dobrze, że wczoraj w drodze do domu po rozstaniu z "wozem transportowym nr 2" :lol: zrobiłam zapasy :drinking: ;)

Ja myślałam, że tych szczurków to są 2 :lol: a tu proszę, cała banda ;) No to czarcik ma towarzystwo - 8 bab :lol:

Czyżby Czarcik był od razu kompany? Bo tak ładnie na kocyku wygląda :D

Jak teraz patrzę na te fotki, to te oczka rzeczywiście w świetle dziennym wyglądają znacznie gorzej, niz mi się wydawało :(

Ehh... chyba już nic więcej nie napiszę, bo ryczę ze szczęścia :bigcry: