Marka Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Marka napisał(a):Kochani - zrobiłam ogłoszenie, które można wydrukować i powiesić w swojej lecznicy lub rozesłać mailem do znajomych - jeśli ktoś w ten sposób chciałby pomóc w szukaniu domu Czarcikowi - dajcie znać na mail: psiapoczta@poczta.fm ! Quote
malawaszka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 :lol: Marka - to ja Ci wysłałam smsa :lol: ślepak jestem i nie znalazłam Czarcika na dogo a znalazłam na stronie Palucha :oops: :-? a tam był tylko nr telefonu (szkoda, że nie dali tam zdjęć) skojarzyłam, że to Ty po mailu :lol: i od razu znalazłam topic Czarcika :oops: dopiero teraz - daję go na sznaucerową stronę a co do Halterka - to za chwilę poszukam mojego i spróbuję Bolusiowi zakropić oczy trzymając za halti Quote
Bodziulka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Marka pstrykała dzis jakieś fotki Czarcikowi, jak ten zachęcał ja do zabawy, jak ją ładnie poprosicie, to myślę, że Wam pokaże :lol: Quote
Marka Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Waszka - no to Ty dostałaś dzisiaj te zdjącia jako pierwsza - bo dostałaś dwa starsze i dwa całkie nowiutkie! :lol: :lol: - tych zdjęć zrobiłam więcej, ale reszta - poruszone - Czarciuś tak się cieszył, że mnie widzi :loveu: :lol: Dzięki Ci w takim razie za wieści (nie wiedziałam, że psiak jest na stronie Palucha - autorowi tego zjawiska - serdecznie dziękuję!) - doślę im fotkę, żeby pokazali jak nasz biedak wygląda. Ciekawa też jestem eksperymentu z halti - ja już ją wprawdzie zamówiłam na allegro i czekam na dostawę - ale przynajmniej będę wiedziała, czy jest sens próbować :) No i wielkie dzięki Waszka za umieszczenie psiaka na Twojej stronie - nie śmiałam o to prosić, bo on taki z tych mniej sznaucerowatych... :oops: :wink: :P DZIĘKUJĘ ZA POMOC! Quote
malawaszka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Marka napisał(a):No i wielkie dzięki Waszka za umieszczenie psiaka na Twojej stronie - nie śmiałam o to prosić, bo on taki z tych mniej sznaucerowatych... :oops: :wink: :P :evil: no trzymajcie mnie :evil: zobacz jakie psy są na mojej stronie - niektóre naprawdę daleko od sznaucera stały, ale jak tylko cokolwiek mają ze sznaucera to je umieszczam - mnie to nic nie kosztuje, a im zwiększa się szansa, więc następnym razem się nie bój :lol: :wink: Quote
koduchaben Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Czrciku no już najwyższa pora - do domu!! Quote
ines1313 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Czarne lapi Czarcika juz chca dreptac do domciu.... swojego domciu. Czarcik musi byc na czele listy!!!! :) Quote
Bodziulka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Czarciku, czemu nie jesteś na 1 stronie? Quote
agat21 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Marka, poproszę o ten plakacik na mojego maila. Trzymaj sie dzielnie kochany Czarciku! Quote
Marka Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Plakacik wysłałam - dzięki Aga! :Rose: Quote
Marka Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Ja osobiście nie mogę żyć bez słońca, ale ostatnio cieszę się z pochmurnych dni, bo wiem, że słońce odbijające się teraz od śniegu jest zabójcze dla oczu Czarcika... On powinien być w domu, chroniony od bezpośredniego zasięgu silnych promieni słonecznych - bo to wyzwala w jego organiźmie reakcję alergiczną na jego własne oczy... Ale tego domu - wciąż nie ma... :( Quote
israel Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Witam, czy banery sa widoczne tylko w nowych odpowiedziach czy we wszystkich? bo ja sobie dodalem i nie ma :( a ok juz jest :) pokazal sie :) Quote
Marka Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Israel - dzięki za pomoc - Twój banner jest przepiękny - mistrzostwo świata - jak to mówi mój znajomy w takich sytuacjach :kciuki: *** Wczoraj oglądałam oczy Czarcika - ich stan znowu jest taki, jak na początku leczenia... Oczy nie tylko są zamglone, ale znowu zaczęły ropieć... Być może to kwestia światła i odbijania się słońca od śniegu, a może tego, że z powodu trudności z tym zakraplaniem pracownicy zarzucili próby... CHCE MI SIĘ WYĆ...!!! :cry: Quote
israel Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Witam, Ciesze sie ze sie podoba :) Jesli by ktos chcial to moge sie podzielic: wystarczy wymienic link do obrazka na jeden z ponizszych: http://www.pjwstk.edu.pl/~s3808/obrazki/banner_Czarcik1.jpg http://www.pjwstk.edu.pl/~s3808/obrazki/banner_Czarcik2.jpg http://www.pjwstk.edu.pl/~s3808/obrazki/banner_Czarcik3.jpg http://www.pjwstk.edu.pl/~s3808/obrazki/banner_Czarcik4.jpg Bardzo mi zal Czarcika, jesli to troche pocieszy, nie wiem czy to ma zwiazek, mam pieska z zacma, juz od paru lat choruje, ale zawsze w zime wydaje sie ze sytuacja jest tragiczna, a np latem nie wyglada to tak zle - wydaje mi sie ze to kwestia rodzaju swiatla, zima jest troche inne, poza tym wspomniany juz snieg moze je dodatkowo odbija... 3mam kciuki za Czarcika !!! Quote
Bodziulka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 israel napisał(a): Ja sobie ten wsadzę w podpis - bardzo działa na (moja) wyobraźnię. Dzięki :Rose: Quote
mangusta Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Banerki są super :fadein: Ja też u siebie wstawiłam i będę mocno trzymać kciuki za Czarcika :thumbs: Quote
Marka Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Już ponad tydzień temu zamówiłam z allegro tą obrożę typu "uzda" i czekam i czekam na to jak na zbawienie - liczę, że to pomoże w podawaniu tych kropli... Quote
malawaszka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 aaa ja zapomniałam napisać :oops: więc sprawdzałam na Bolku czy łatwiej się trzyma psa - no więc łatwiej bo chwyta się pod brodą za halter i psu nie jest łatwo się wyrwać, tylko mój Bolut nie walczy ostro więc i tak nie wiadomo jak to się sprawdzi przy Czarciku bo przy zakraplaniu jednak potrzeba precyzji :roll: Quote
Recommended Posts