Marka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Kochani: Irma, Chrupek, Bea1, gdgt, Linee, Blondella, Ines1313, Agat21, Kornelia ... i Ci, którzy pomagają Czarcikowi rozpowszechniając jego banner, a ja jeszcze tego nie zauważyłam (nie jestem w stanie przeglądać całego dogo :oops: ) serdecznie Wam dziękuję!!! Każde kolejna mordka Czarcika, na którą się natykam na forum, daje mi iskierkę nadziei na dom dla niego! Dziękuję! :P :Rose: Quote
avii Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Qrde i nic robić nie będę tylko ..trzymać :D Quote
Marka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Avii - ja też trzymam kciuki, żeby ta aukcja na allgero chociaż JEDNYM telefonem zaskutkowała - ale takim szczęśliwym... Quote
Kam Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Do góry. I sprawdzam czy jest banerek. Jest. Quote
avii Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Dogomaniacy >>>>>>>TRZYMAC AŻ DO SKUTKU :thumbs: Quote
evita. Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 avii napisał(a):Dogomaniacy >>>>>>>TRZYMAC AŻ DO SKUTKU :thumbs: W takim razie trzymamy. :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
agat21 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Za cudną psinkę i jej oczka :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
evita. Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Czarcik melduje się na pierwszej stronce :D Quote
ania14p Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: i łapki i ogonki też! Quote
Bodziulka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Dziś się nie muszę myć... zrobił to za mnie Czarcik :lol: Dostał kostkę i się nią zajął, ale gdy podchodziła i wykazywałam nim jakiekolwiek zainteresowanie, porzucał ją wpatrywał się we mne czekając na głaskanko... On tak bardzo potrzebuje człowieka!!!! Quote
Bodziulka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Hej, hej! Chodź mnie pogłaskać! Co tam masz? Moje chore oczka Quote
Grazyna Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 jest cudny!!!! Czarciku ktos Cie pokocha - zobaczysz!!!! Quote
irma Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Czaruś piesku, robie co sie da ale ... zawsze potrzeba trochę czasu Quote
Marka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Oj martwię się, martwię o Czarcika i ten brak postępów w jego leczeniu... :( Mam taki pomysł na tymczasem - czy ktoś z Was ma doświadczenia z obrożą typu "uzda" (lub "halti" - różnie to się nazywa) - czy taka obroża mogłaby pomóc w przytrzymaniu pyska psu przy podawaniu kropli? Quote
Kam Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Próbowałam chodzić na halti z moją psicą, kompletnie nie zdało to egzaminu. I wydaje mi się, że raczej nie nadaje się to ustrojstwo do przytrzymania, może psa rozzłościć albo zestresować jeszcze bardziej. Ale może to działało tak tylko na moją psicę a w jego wypadku zadziała. Quote
Marka Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Czy ktoś jeszcze ma doświadczenia z obrożą typu "uzda" - czy da się nią skutecznie przytrzymać w miejscu głowę psa? Quote
Ludek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Zagląda, zagląda. Tylko pewnie nikt nie ma doświadczenia z halterem. Ale myślę, że warto spróbować. Halterek nie jest drogi. Ma kółko pod pyszczkiem więc przy założonej obroży i halterku dałoby sie wpuszczać kropelki. Quote
Marka Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Kochani - zrobiłam ogłoszenie, które można wydrukować i powiesić w swojej lecznicy lub rozesłać mailem do znajomych - jeśli ktoś w ten sposób chciałby pomóc w szukaniu domu Czarcikowi - dajcie znać na mail: psiapoczta@poczta.fm ! Quote
avii Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Marka napisała Dlatego - my teraz uratujemy jego oczy. Ale kto uratuje jego?! Kto zaopiekuje się tym psem i nie pozwoli, aby ryzyko utraty wzroku znowu się pojawiło! Czarcik MUSI MIEĆ DOM... Tak , musi . Szuuukamy domu .............. Quote
koduchaben Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Jej maleńki do góry, trzeba się przypominać Quote
Recommended Posts