Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hopaj Czarciku! Musisz znaleźć dom... Kropelki to nie taka trudna rzecz! Jak się okaże psu choć trochę pozytywnych uczuć i po każdym zakrapianiu da się coś dobrego, to on to będzie traktował jako coś, co w efekcie końcowym jest pozytywne - to nie takie trudne!!

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
Hopaj Czarciku! Musisz znaleźć dom... Kropelki to nie taka trudna rzecz! Jak się okaże psu choć trochę pozytywnych uczuć i po każdym zakrapianiu da się coś dobrego, to on to będzie traktował jako coś, co w efekcie końcowym jest pozytywne - to nie takie trudne!!

święte słowa!!!
A dla tego psa to jest kwestia widzieć albo nie widzieć...
:cry:

Posted

Oj, szkoda... A ja w piątek wysłałam im kolejnego psa - rottkę Bafi - więc teraz już sama nie wiem, którego psiaka teraz zamieszczą...
Mam nadzieję, że jednak Czarcika - bo jemu to jest bardzo potrzebne...
:(
Korni - dzięki za info!

Posted

Marka, strasznie przepraszam, że nawaliłam w tym tygodniu - gdybyś wcześniej wiedziala, ze Czarcika nie bylo w Echu, to mogłabys dopilnować, żeby dali go w przyszłym tygodniu, a teraz to nie wiadomo... :oops:

jestem teraz w kwestii zakupow zdana na uprzejmość innych, a Echa nie ma w naszym osiedlowym sklepie (do którego ogranicza się mój TZ), przez to dotarlo do mnie zamiast we wtorek, dopiero w piątek :evil:

Posted

[quote name='Bodziulka']Marka, a nie dało by sie napisać do tego redaktora i poprosić, żeby najpierw był Czarcik a potem Bafi?
Spróbuję - chociaż nie wiem, czy to nie za późno - gazeta ukazuje się już we wtorek rano.

Czarcik ma zdaje się jeszcze szansę ukazać się jeszcze raz w poniedziałkowym Życiu Warszawy - tym razem ze zdjęciem - ale też nie mam pewności, czy go zamieszczą...

Biedny ten pies -
nie-mały,
nie-młodziutki,
nie-piękny,
i do tego ślepnący...

Nie ma nikogo, kto chciałby go uratować...
Smutna bezsilność... :(

Posted

Ja kupiłam - i faktycznie - we wczorajszym "Życiu" znowu była notka o Czarciku i to z fotką!
Niestety - nie było ani jednego telefonu...

W sobotę w schronisku widziałam, że stan oczu Czarcika poprawił się tylko nieznacznie... Jednej osobie jest trudno przytrzymać w miejscu psa i jednocześnie precyzyjnie zakroplić kropelki...

Zdaje się, że Czarcik jest skazany na schronisko i ślepotę...

:cry:

Posted

Korni - no to poczeka - nie przejmuj się - może to właśnie w przyszłym tygodniu tą gazetę kupi ktoś, komu zrobi się żal psiny?
Ja wierzę w przeznaczenie - i wciąż mam nadzieję, że przeznaczeniem Czarcika nie jest los ślepego psa w schronisku...

Posted

A ja - największa ofiara losu pod słońcem - zapomniałam kupić ZW, choć sobie zapisałam :-?

Myślę, że część psiaków z Azorka trafiło do nowych domów przypadkiem, przez wspaniały zbieg okolicznosci, i tak będzie też tym razem.

Posted

Jak dziś na niego patrzyłam, jak się z nami witał, to na prawdę nie rozumiem, czemu nas kiedyś przestrzegano, że to pies nie lubiący ludzi ;) Jakby mógł, to by Markę zalizał najpierw sprowadzając ją do poziomu ziemi :lol:
I pomyśleć, żeby mieć TYLE radości,wystarczą kropelki 2 razy dziennie...

Posted

Kropelki, to małe piwko dla kogoś kto naprawdę potrzebuje Przyjaciela, mówię z własnego doświadczenia. Może ktoś ma miejsce w serduszku i w domu, dla tej ślicznej, biednej psinki!

Posted

UWAGA:
proszę - jeśli chcesz - pomóż biednemu Czarcikowi - rozpropaguj banner, który jest odnośnikiem do jego wątku!

Tak wygląda ten banner, który możesz wprowadzić do swojego podpisu:

a to jest kod, który w tym celu należy skopiować i wkleić w swoim Profilu w polu Podpis:

Może dzięki Tobie ktoś go wreszcie zauważy...??!

Posted

Marka>>> a ja z uporem maniaka ponawiam czyjąś już propozycję dania Czarcika na Allegro .
No pomyśl logicznie >> co tracisz ? Nic.
co zyskujesz >> duużo !! Allegro ogląda co najmniej 2 mln dziennie ludzi, nie zgłosi się przeciez ten co chce rasowca ale może oglądnie ten którego wzruszy los Czarcika i da mu dom. A dom przeciez ty akceptujesz nieprawdaż ?
dlatego uważam że czarcik powinien tam zaistnieć !!!!!!!

NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ !!!!!!!!...dom