Bodziulka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Hopaj Czarciku! Musisz znaleźć dom... Kropelki to nie taka trudna rzecz! Jak się okaże psu choć trochę pozytywnych uczuć i po każdym zakrapianiu da się coś dobrego, to on to będzie traktował jako coś, co w efekcie końcowym jest pozytywne - to nie takie trudne!! Quote
Marka Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Bodziulka napisał(a):Hopaj Czarciku! Musisz znaleźć dom... Kropelki to nie taka trudna rzecz! Jak się okaże psu choć trochę pozytywnych uczuć i po każdym zakrapianiu da się coś dobrego, to on to będzie traktował jako coś, co w efekcie końcowym jest pozytywne - to nie takie trudne!! święte słowa!!! A dla tego psa to jest kwestia widzieć albo nie widzieć... :cry: Quote
kornelia Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 niestety, we wtorkowym Echu nie bylo nic o Czarciku :( , a w "przygarnij mnie" napisali o koncie Azorka może w przyszly wtorek...? :roll: Quote
Marka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Oj, szkoda... A ja w piątek wysłałam im kolejnego psa - rottkę Bafi - więc teraz już sama nie wiem, którego psiaka teraz zamieszczą... Mam nadzieję, że jednak Czarcika - bo jemu to jest bardzo potrzebne... :( Korni - dzięki za info! Quote
kornelia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 wrzucili to też wczoraj wieczorem na e-socho : http://www.e-sochaczew.pl/news/ewiadomo.php?id_news=4883 Quote
kornelia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Marka, strasznie przepraszam, że nawaliłam w tym tygodniu - gdybyś wcześniej wiedziala, ze Czarcika nie bylo w Echu, to mogłabys dopilnować, żeby dali go w przyszłym tygodniu, a teraz to nie wiadomo... :oops: jestem teraz w kwestii zakupow zdana na uprzejmość innych, a Echa nie ma w naszym osiedlowym sklepie (do którego ogranicza się mój TZ), przez to dotarlo do mnie zamiast we wtorek, dopiero w piątek :evil: Quote
Bodziulka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='kornelia']wrzucili to też wczoraj wieczorem na e-socho : http://www.e-sochaczew.pl/news/ewiadomo.php?id_news=4883 O Polarek jest :D Marka, a nie dało by sie napisać do tego redaktora i poprosić, żeby najpierw był Czarcik a potem Bafi? Quote
Marka Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Bodziulka']Marka, a nie dało by sie napisać do tego redaktora i poprosić, żeby najpierw był Czarcik a potem Bafi? Spróbuję - chociaż nie wiem, czy to nie za późno - gazeta ukazuje się już we wtorek rano. Czarcik ma zdaje się jeszcze szansę ukazać się jeszcze raz w poniedziałkowym Życiu Warszawy - tym razem ze zdjęciem - ale też nie mam pewności, czy go zamieszczą... Biedny ten pies - nie-mały, nie-młodziutki, nie-piękny, i do tego ślepnący... Nie ma nikogo, kto chciałby go uratować... Smutna bezsilność... :( Quote
Bodziulka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Zeszłotygodniowego ZW nie mam, ale jutro kupię z samego rana... Quote
Marka Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Ja kupiłam - i faktycznie - we wczorajszym "Życiu" znowu była notka o Czarciku i to z fotką! Niestety - nie było ani jednego telefonu... W sobotę w schronisku widziałam, że stan oczu Czarcika poprawił się tylko nieznacznie... Jednej osobie jest trudno przytrzymać w miejscu psa i jednocześnie precyzyjnie zakroplić kropelki... Zdaje się, że Czarcik jest skazany na schronisko i ślepotę... :cry: Quote
kornelia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dziś w Echu była Bafi... Czarcik musi poczekać :( Quote
Marka Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Korni - no to poczeka - nie przejmuj się - może to właśnie w przyszłym tygodniu tą gazetę kupi ktoś, komu zrobi się żal psiny? Ja wierzę w przeznaczenie - i wciąż mam nadzieję, że przeznaczeniem Czarcika nie jest los ślepego psa w schronisku... Quote
Bodziulka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 A ja - największa ofiara losu pod słońcem - zapomniałam kupić ZW, choć sobie zapisałam :-? Myślę, że część psiaków z Azorka trafiło do nowych domów przypadkiem, przez wspaniały zbieg okolicznosci, i tak będzie też tym razem. Quote
Bodziulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Czarciku, pokaż wszyskim swoje biedne oczka! Quote
Marka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Czy Ktoś zechce spojrzeć łaskawie w te biedne psie oczy...? :( Quote
Bodziulka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Jak dziś na niego patrzyłam, jak się z nami witał, to na prawdę nie rozumiem, czemu nas kiedyś przestrzegano, że to pies nie lubiący ludzi ;) Jakby mógł, to by Markę zalizał najpierw sprowadzając ją do poziomu ziemi :lol: I pomyśleć, żeby mieć TYLE radości,wystarczą kropelki 2 razy dziennie... Quote
ania14p Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Kropelki, to małe piwko dla kogoś kto naprawdę potrzebuje Przyjaciela, mówię z własnego doświadczenia. Może ktoś ma miejsce w serduszku i w domu, dla tej ślicznej, biednej psinki! Quote
Marka Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 UWAGA: proszę - jeśli chcesz - pomóż biednemu Czarcikowi - rozpropaguj banner, który jest odnośnikiem do jego wątku! Tak wygląda ten banner, który możesz wprowadzić do swojego podpisu: a to jest kod, który w tym celu należy skopiować i wkleić w swoim Profilu w polu Podpis: Może dzięki Tobie ktoś go wreszcie zauważy...??! Quote
kornelia Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Czarcik byl dziś w gazecie - może los w końcu uśmiechnie się do niego... ? :kciuki: Quote
Bodziulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Moje oczka nie widzą Cię na 1 stronie... A co widzą Twoje oczka? Quote
avii Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Marka>>> a ja z uporem maniaka ponawiam czyjąś już propozycję dania Czarcika na Allegro . No pomyśl logicznie >> co tracisz ? Nic. co zyskujesz >> duużo !! Allegro ogląda co najmniej 2 mln dziennie ludzi, nie zgłosi się przeciez ten co chce rasowca ale może oglądnie ten którego wzruszy los Czarcika i da mu dom. A dom przeciez ty akceptujesz nieprawdaż ? dlatego uważam że czarcik powinien tam zaistnieć !!!!!!! NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ !!!!!!!!...dom Quote
Bodziulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ja myślę, że jak w sobotę się Marce humorek poprawi, to wszystkie psiaki będzie chciała dać na allegro :lol: Czarcika jako pierwszego ;) Quote
Marka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Bodziulka - postanowiłam nie czekać do soboty :wink: Avii - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72888339 :P Quote
ines1313 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 proba czy jest baner u mnie? w gore Czarcika.... :fadein: Quote
Recommended Posts