Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Bo to jakaś nowa, fajna Ciocia, to trzeba jej pilnować ;)

Oskarek pięknie się prezentuje w nowej bryce :loveu:

Z tą nową Ciocią jechałam po szczeniaczka, którego chciała adoptować

Posted

no tak ja gadu gadu , a Oskarek czeka na paczuszkę.
to dobrze , że suchary są lekkie, można będzie więcej zapakować.:p
mam nadzieję, że uszko też smakuje:eviltong:

czy na zdjęciach , to ta nowa limuzyna???

Oskaruś jak zwykle przystojny.:loveu:

Posted

To widzę, że Oskar taki sam łobuz jak Aksula!!! Bo nasz wózek też musiał być ostatnio naprawiany:evil_lol: Kurczę, jaka szkoda, ze tak daleko mieszkaja od siebie, ale by razem ganiali:evil_lol:

Posted

Gabriella napisał(a):
no tak ja gadu gadu , a Oskarek czeka na paczuszkę.
to dobrze , że suchary są lekkie, można będzie więcej zapakować.:p
mam nadzieję, że uszko też smakuje:eviltong:

czy na zdjęciach , to ta nowa limuzyna???

Oskaruś jak zwykle przystojny.:loveu:

Ciotka wysyłaj paczkę bo ostatnio jak byłam to w Otrębusach wykupili wszystkie bezcukrowe sucharki:mad:

Uszko też dobre ale potem jak chce się pić;)

Tak na zdjęciach to nowa limuzyna Oskarka

Posted

ulvhedinn napisał(a):
To widzę, że Oskar taki sam łobuz jak Aksula!!! Bo nasz wózek też musiał być ostatnio naprawiany:evil_lol: Kurczę, jaka szkoda, ze tak daleko mieszkaja od siebie, ale by razem ganiali:evil_lol:

Oj ale by porządzili razem w Otrębusach:evil_lol:

Posted

Oskarek ma początki zapalenia oskrzeli:shake:
Na szczęście Grażposzła z nim do lekarza jak tylko zobaczyła że nie zjadł śniadania i szybko wdrożono kurację.
Mama nadzieję, że szybko wróci do normy.
Dziś już podobno było lepiej i apetycik wrócił

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki, jak nie piszę to proszę się od razu nie niepokoić. Jak by się coś działo to już bym tu się spanikowana darła;)
Nie piszę bo Oskarek wiedzie codzienne życie, chyba szczęśliwe i wszystko jest w porządku.

Dziękuję, że się o niego troszczycie ale akurat o niego na razie nie ma potrzeby się martwić.

Już wyszedł z przeziebiebienia, biega na wózeczku, wymyśla znienawidzonemu psu czyli wszystko w normie.
Całuski

Posted

Biorę na spacer Sabcię, ale może wystarczy mi też czasu, żeby zabrać Oskarka, choć ostatnio jak byłam to p, Grażynka mówiła, że codziennie rano śmiga z jej synem do piekarni, więc ruch zapewniony...zawiozę mu też kołderkę, bo wiem że dosyć często trzeba zmieniać mu posłanka..

Posted

Byłam w sobotę w Otrębusach i Oskarek ma się bbb dobrze. Jak przyjechałam to był akurat na "wietrzeniu", leżał sobie na kocyku i poszczekiwał (awanturnik jeden:lol: ), a jak tylko na chwilę sturłał się z kocyka to p. Grażynka zaraz przywoływała go do porządku i grzecznie wracał na swoje posłanko. Zapoznał się z Sabcią i chyba przypadli sobie do gustu. W środę będą zdjęcia Oskarka solo i z Sabcią, tylko oczywiście ktoś będzie musiał mi pomóc je umieścić..

Posted

tania napisał(a):
Byłam w sobotę w Otrębusach i Oskarek ma się bbb dobrze. Jak przyjechałam to był akurat na "wietrzeniu", leżał sobie na kocyku i poszczekiwał (awanturnik jeden:lol: ), a jak tylko na chwilę sturłał się z kocyka to p. Grażynka zaraz przywoływała go do porządku i grzecznie wracał na swoje posłanko. Zapoznał się z Sabcią i chyba przypadli sobie do gustu. W środę będą zdjęcia Oskarka solo i z Sabcią, tylko oczywiście ktoś będzie musiał mi pomóc je umieścić..

dobrze że go odwiedziłas :lol: i że sa nowe wiesci

czekamy na zdjecia ;)