asiaf1 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Gabriella napisał(a):to on jeszcze ma to paskudztwo :-( niestety ma i to zapewna będzie się goić jeszcze przez miesiące:-( Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Oskarku ....przypomnij się wszystkim...slicznoto nasza :) Quote
Gabriella Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 takie upały, a nasz Oskarek na rowerku:angryy: Quote
asiaf1 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Oskarek śmiga na swoim wózeczku z prędkością światła. Wszyscy nie moga się nadziwić jak się do niego przystosował. Wychodzi na spacerki rano i po południu bo jest teraz zbyt gorąco. Zapomniał już jak dostał po nosie od Prymusa i znów podchodzi do jego kojca:evil_lol: Łobuziak z niego strasznisty:diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Bez tego znienawidzonego Prymusa to Oskarek już chyba nie mógłby żyć :evil_lol: Quote
black sheep Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Oskarku nasz kochany skarbie:) Caluski dla Ciebie! Quote
Gabriella Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 A co ten Prymusek zrobił naszemu Przystojniakowi:question: Quote
asiaf1 Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Gabriella napisał(a):A co ten Prymusek zrobił naszemu Przystojniakowi:question: Nic takiego. Ostarek wsadził nochala przez siatke i tamtem go poczęstował ząbkami:mad: ale oprócz zadrapań i strachu nic sięnie stało naszemu maleństwu:evil_lol: Quote
Gabriella Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ach ci faceci, :evil_lol: Nasz Oskarek to przyjacielski chopak :razz: Quote
black sheep Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Oskarku, uważaj gdie pchasz swój sliczny nochalek:) Quote
ewatr Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 takiemu slicznemu pieskowi chcieli nosek odgryżć zgroza :evil_lol: Quote
black sheep Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Oskarek śliczny piesek!!! Hop do góry (uszka):) Quote
paros Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Oskarek potrzebuje dużo ciepła i miłości :roll: Quote
asiaf1 Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Razem z ciocią Chrupek byłyśmy w odwiedzinach u Oskarka. Jak zwyke przywitał nas radośnie. Cieszy mnie to, że wózek traktuje jak cześć swojego ciała i bardzo dobrze się na nim porusza. Ma teraz ulubionego pluszaka-zajączka, którego szarpie i podrzuca do góry. CZasami upadnie mu na tył wózka i wtedy Oskarak go wozi swoją bryczką. Ostatnio Oskarek znów udowodnił jaki z niego mężczyzna!!!!.:cool3: :cool3: :cool3: O mało nie skończyło się to wizytą u weta bo pewna część ciała nie chciała wrócić na swoje miejsce :evil_lol: Na szczeście obyło się bez interwencji lekarza;) Quote
Ania-Sonia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ale on świetnie wygląda!!!! :loveu: :multi: (a ciocie też niczego sobie :cool3: :lol: ) Oskarek naprawdę wygląda na szczęśliwego. Oczka mu się śmieją :lol: Quote
Aga_Mazury Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Psiak jest naprawdę przecudniaśny :loveu: :loveu: :loveu: Co to jest, że psiaki na wózkach takie jakieś radośniejsze i takie łobuzerskie (patrz Aksa, Czaruś mój Kochany,Oskar) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj....ale by się działo jakby się trzy zbóje spotkały :) która to asia a która Chrupkowa? :razz: Quote
rebellia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Aga_Mazury napisał(a): która to asia a która Chrupkowa? :razz: To samo chciałam zapytać :razz: ----------- Ślicznie chłopak wygląda :) Quote
Ania-Sonia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Chrupek jest na pierwszym zdjęciu (choć dziewczyn nie znam osobiście, Asię widziałam już na paru zdjęciach - ale te to są najlepsze! :cool3: ) Quote
Ania-Sonia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Aga_Mazury napisał(a): Co to jest, że psiaki na wózkach takie jakieś radośniejsze i takie łobuzerskie (patrz Aksa, Czaruś mój Kochany,Oskar) :evil_lol: Bo takie łobuzy to najczęściej wpadają w jakieś tarapaty i ulegają różnym wypadkom :shake: A charakterki potem im się mało zmieniają :roll: Quote
asiaf1 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Chrupek jest na pierwszym zdjęciu (choć dziewczyn nie znam osobiście, Asię widziałam już na paru zdjęciach - ale te to są najlepsze! :cool3: ) Tak to prawda. Chruprk się ze mnie nabijała, że specjalnie się tak odwaliłam do zdjęć. Trzeba się trochę polansować, prawda:evil_lol: ;) Quote
Aga_Mazury Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 asiaf1 napisał(a):Tak to prawda. Chruprk się ze mnie nabijała, że specjalnie się tak odwaliłam do zdjęć. Trzeba się trochę polansować, prawda:evil_lol: ;) ..i fryzura prosto od fryzjera widać ;)...asia jak dla mnie bomba :lol: Quote
asiaf1 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Aga_Mazury napisał(a):..i fryzura prosto od fryzjera widać ;)...asia jak dla mnie bomba :lol: z tym fryzjerem to był niewypał. byłam 2 dni wcześniej u takiego co miał dobrze ostrzyc a wyszło jak wyszło.;) Quote
Gabriella Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 czy ja mogę prosic na priva zdjęcie Oskarka ze str 59 to z jęzorkiem. Quote
Recommended Posts