Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oskarek śmiga na swoim wózeczku z prędkością światła. Wszyscy nie moga się nadziwić jak się do niego przystosował.
Wychodzi na spacerki rano i po południu bo jest teraz zbyt gorąco.
Zapomniał już jak dostał po nosie od Prymusa i znów podchodzi do jego kojca:evil_lol:
Łobuziak z niego strasznisty:diabloti:

Posted

Gabriella napisał(a):
A co ten Prymusek zrobił naszemu Przystojniakowi:question:

Nic takiego. Ostarek wsadził nochala przez siatke i tamtem go poczęstował ząbkami:mad:
ale oprócz zadrapań i strachu nic sięnie stało naszemu maleństwu:evil_lol:

Posted

Razem z ciocią Chrupek byłyśmy w odwiedzinach u Oskarka.
Jak zwyke przywitał nas radośnie. Cieszy mnie to, że wózek traktuje jak cześć swojego ciała i bardzo dobrze się na nim porusza.
Ma teraz ulubionego pluszaka-zajączka, którego szarpie i podrzuca do góry. CZasami upadnie mu na tył wózka i wtedy Oskarak go wozi swoją bryczką.
Ostatnio Oskarek znów udowodnił jaki z niego mężczyzna!!!!.:cool3: :cool3: :cool3:
O mało nie skończyło się to wizytą u weta bo pewna część ciała nie chciała wrócić na swoje miejsce :evil_lol:
Na szczeście obyło się bez interwencji lekarza;)

Posted

Psiak jest naprawdę przecudniaśny :loveu: :loveu: :loveu: Co to jest, że psiaki na wózkach takie jakieś radośniejsze i takie łobuzerskie (patrz Aksa, Czaruś mój Kochany,Oskar) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj....ale by się działo jakby się trzy zbóje spotkały :)

która to asia a która Chrupkowa? :razz:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Co to jest, że psiaki na wózkach takie jakieś radośniejsze i takie łobuzerskie (patrz Aksa, Czaruś mój Kochany,Oskar) :evil_lol:

Bo takie łobuzy to najczęściej wpadają w jakieś tarapaty i ulegają różnym wypadkom :shake: A charakterki potem im się mało zmieniają :roll:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Chrupek jest na pierwszym zdjęciu (choć dziewczyn nie znam osobiście, Asię widziałam już na paru zdjęciach - ale te to są najlepsze! :cool3: )

Tak to prawda. Chruprk się ze mnie nabijała, że specjalnie się tak odwaliłam do zdjęć.
Trzeba się trochę polansować, prawda:evil_lol: ;)

Posted

asiaf1 napisał(a):
Tak to prawda. Chruprk się ze mnie nabijała, że specjalnie się tak odwaliłam do zdjęć.
Trzeba się trochę polansować, prawda:evil_lol: ;)

..i fryzura prosto od fryzjera widać ;)...asia jak dla mnie bomba :lol:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
..i fryzura prosto od fryzjera widać ;)...asia jak dla mnie bomba :lol:

z tym fryzjerem to był niewypał. byłam 2 dni wcześniej u takiego co miał dobrze ostrzyc a wyszło jak wyszło.;)