Ania-Sonia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 W górę Oskarunia! Dziewczyny, poprawiajcie podpis. Coztego - dzięki za instrukcję:buzi: Quote
asiaf1 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Od cioci Berii wpłynęło 50 00 PLN-całuski Quote
asiaf1 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 w związku z tym, że na konto Oskarka w przeciągu kilku dni wpłynęło całkiem sporo kaski chciałabym zrobić podsumowanie. Z ostatnich wpłat zostało 485,00 PLN wpłaty z ostatnich dni(w kolejności wpłat): 200,00 -Aggie 50,00-Gabriella 50,00-Beria 50,00-Sylwia (ale niestety nie mogę skojarzyć nicku:oops: -proszę o podpowiedź) Razem: 835,00 PLN:multi: z tej kwoty opłaciłam hotel za styczeń: 620,00 PLN Zostało:215,00 PLN w związku z tym, że Oskarkowi kończy się karma pieniądze te pójdą na zakup dużego worka żarełka (jeszcze nie wiem ile z tego wydam) U Oskarka będę w czwartek Quote
Aggie Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 to prosimy o relacje i prosimy sie przypominac coby ciotki i inne osoby nie zapomniały o Oskarku...:lol: :lol: Quote
coztego Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Oskar pokaż się ludziom! :cool1: Jutro Cię ciotka Asia odwiedzi to pewnie jakieś newsy przywiezie ;) Quote
Irkowa Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Gdzie "oni" sa ? kiedy wreszcie po mnie przyjda? Quote
Ania-Sonia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Biedny Oskarek :-( . Już pewnie ma dość tego czekania i wyglądania Swoich :shake: ! Quote
asiaf1 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 :loveu: Oskarka nawiedziłyśmy z samego rana. Był już po spacerku więc nie wyciągałyśmy go na dwór, szczególnie, że na mróz na dworze okrutny. Jak zwylke ucieszył się na mój widok, troszkę się z tej radości posiusiał.:oops: Trochę się pomizialiśmy. Niestety dzisiaj nie mogłam zbyt długo u niego zostać ale następnym razem się poprawię. Oskarek pozdrawia wszystkie ciocie.:multi: Quote
Ludek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Wcale mu sie nie dzwię, że nie palił się do spacerku w takie zimnisko. Quote
Gabriella Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 OSKAREK na zdjęciach wygląda super :B-fly: , fotogeniczny z niego chłopak:cool1: Ciociu Asiu daj znać, jak coś potrzeba dla chłopaka :p Quote
beria Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Przypominam o Oskarku. Przystojniak z niego :cool3: Futerko ma takie gęste i błyszczące. Quote
Ewkaa Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ale ma Oskarek wypasioną obróżkę :evil_lol: Pieknie wyglada .... a macie jeszcze jakieś zdjęcia?;) Ja myslę, że Oskarek jest bardziej szczęśliwy niz nam się wydaje.... tyle kobiet ma naokoło, i tam gdzie jest, jest kochany...... Asiaf......ja niesmiało prosze o więcej fotek:mad: :evil_lol: Quote
doddy Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Obroże ma super świecąca nawet od jędzowatej ciotki jeszcze :diabloti: Ja też siem zdjęciuff domagam ;) Quote
asiaf1 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 doddy napisał(a):Obroże ma super świecąca nawet od jędzowatej ciotki jeszcze :diabloti: Ja też siem zdjęciuff domagam ;) ciotki, tak mówicie jakbyście nie znały Oskarka. Z niego taka kręcioła -wiercioła:evil_lol: , że żeby zrobić mu zdjęcie to się trzeba namęczyć. Być może jak będę u niego następnym razem to będzie cieplej i wyjdę z nim na spacerek to wtedy zdjątka porobię. Quote
pajunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Poniewaz nie dostaje odpowiedzi na mojego priva, chcialabym sie tu zapytac, czy ev. bylybyscie zainteresowane domkiem tymczasowym, czyli przejsciowym dla Oskarka w Niemczech? Dostalam takie zapytanie tutaj, poniewaz dalam kiedys oskarka na niemieckie strony inernetowe, jesli tak, prosze o kontakt, jesli nie, prosze o odpowiedz, to wtedy inny piesek moglby ta szanse wykorzystac. Quote
pajunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 zcy ktos moglby mi odpowiedziec na moje poprzednie pytanie? Wazne, bo mam jeszcze innego psiunia, ktory moglby jechac. Quote
pajunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ludku, juz to zrobilam na priva, ale zadnej odpowiedzi nie dostalam. Wyglada na to, ze ta propozycja jest nie interesujaca. Trudno, bede innemu psiakowi zalatwiala. Doddy dzieki za priva, skontaktowalam sie, domek ostateczny jest poszukiwany, czyli szukamy dla Oskarka najlepszego domku pod sloncem. Pozdrawiam Quote
doddy Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 pajunia może zadzwoń do Asi. Ja byłabym jak najbardziej za domkiem stałym jeśli takowy jest dla Oskara. Życie za kratkami w hotelu to nie jest prawdziwy dom. Quote
pajunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 doddy, to nie jest domek staly, to bylby tylko tymczasowy, ale bardzo dobry, a do Asi nie mam telefonu. Nie wiem, co mam robic, bo jest jeszcze inny psiak, ktory moglby tam pojechac. Szkoda byloby tego miejsca Quote
asiaf1 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 jestem, przepraszam ale ostatnio mam taki ogrom pracy, że rzadziej jestem na dogomanii i dopiero wczoraj zobaczyam, ze mam wiadomość. Rozmawiałam juz dziś z Pajunią i uzgodniłayśmy, że szukamy dla Oskarka tylko domu na stałe. Domek tymczasowy ma u p. Grażynki , którą pokochał i traktuje jak swoją właścielke i nie chcę mu fundować kolejnej zmiany miejsca. Jestem wdzięczna Pajuni za dotychczasowe zainteresowanie i wiem, ze będzie nadal starała się znaleźć Oskarkowi jego wymarzony domek. Na razie zmieni parę informacji na jej stronie, być może to ułatwi Oskarkowi znalezienie właściela. Pozdrawiam asia Quote
Recommended Posts