Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w związku z tym, że na konto Oskarka w przeciągu kilku dni wpłynęło całkiem sporo kaski chciałabym zrobić podsumowanie.

Z ostatnich wpłat zostało 485,00 PLN

wpłaty z ostatnich dni(w kolejności wpłat):
200,00 -Aggie
50,00-Gabriella
50,00-Beria
50,00-Sylwia (ale niestety nie mogę skojarzyć nicku:oops: -proszę o podpowiedź)

Razem: 835,00 PLN:multi:

z tej kwoty opłaciłam hotel za styczeń: 620,00 PLN

Zostało:215,00 PLN
w związku z tym, że Oskarkowi kończy się karma pieniądze te pójdą na zakup dużego worka żarełka (jeszcze nie wiem ile z tego wydam)

U Oskarka będę w czwartek

Posted

:loveu: Oskarka nawiedziłyśmy z samego rana. Był już po spacerku więc nie wyciągałyśmy go na dwór, szczególnie, że na mróz na dworze okrutny.
Jak zwylke ucieszył się na mój widok, troszkę się z tej radości posiusiał.:oops:
Trochę się pomizialiśmy. Niestety dzisiaj nie mogłam zbyt długo u niego zostać ale następnym razem się poprawię.
Oskarek pozdrawia wszystkie ciocie.:multi:

Posted

Ale ma Oskarek wypasioną obróżkę :evil_lol:
Pieknie wyglada .... a macie jeszcze jakieś zdjęcia?;)
Ja myslę, że Oskarek jest bardziej szczęśliwy niz nam się wydaje.... tyle kobiet ma naokoło, i tam gdzie jest, jest kochany......
Asiaf......ja niesmiało prosze o więcej fotek:mad: :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Obroże ma super świecąca nawet od jędzowatej ciotki jeszcze :diabloti:

Ja też siem zdjęciuff domagam ;)

ciotki, tak mówicie jakbyście nie znały Oskarka.
Z niego taka kręcioła -wiercioła:evil_lol: , że żeby zrobić mu zdjęcie to się trzeba namęczyć.
Być może jak będę u niego następnym razem to będzie cieplej i wyjdę z nim na spacerek to wtedy zdjątka porobię.

Posted

Poniewaz nie dostaje odpowiedzi na mojego priva, chcialabym sie tu zapytac, czy ev. bylybyscie zainteresowane domkiem tymczasowym, czyli przejsciowym dla Oskarka w Niemczech? Dostalam takie zapytanie tutaj, poniewaz dalam kiedys oskarka na niemieckie strony inernetowe, jesli tak, prosze o kontakt, jesli nie, prosze o odpowiedz, to wtedy inny piesek moglby ta szanse wykorzystac.

Posted

Ludku, juz to zrobilam na priva, ale zadnej odpowiedzi nie dostalam.
Wyglada na to, ze ta propozycja jest nie interesujaca. Trudno, bede innemu psiakowi zalatwiala.
Doddy dzieki za priva, skontaktowalam sie, domek ostateczny jest poszukiwany, czyli szukamy dla Oskarka najlepszego domku pod sloncem. Pozdrawiam

Posted

pajunia może zadzwoń do Asi. Ja byłabym jak najbardziej za domkiem stałym jeśli takowy jest dla Oskara. Życie za kratkami w hotelu to nie jest prawdziwy dom.

Posted

doddy, to nie jest domek staly, to bylby tylko tymczasowy, ale bardzo dobry, a do Asi nie mam telefonu. Nie wiem, co mam robic, bo jest jeszcze inny psiak, ktory moglby tam pojechac. Szkoda byloby tego miejsca

Posted

jestem,
przepraszam ale ostatnio mam taki ogrom pracy, że rzadziej jestem na dogomanii i dopiero wczoraj zobaczyam, ze mam wiadomość.
Rozmawiałam juz dziś z Pajunią i uzgodniłayśmy, że szukamy dla Oskarka tylko domu na stałe.
Domek tymczasowy ma u p. Grażynki , którą pokochał i traktuje jak swoją właścielke i nie chcę mu fundować kolejnej zmiany miejsca.
Jestem wdzięczna Pajuni za dotychczasowe zainteresowanie i wiem, ze będzie nadal starała się znaleźć Oskarkowi jego wymarzony domek.
Na razie zmieni parę informacji na jej stronie, być może to ułatwi Oskarkowi znalezienie właściela.

Pozdrawiam
asia