Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra, nie spałam, tylko szykuję bazarki dla Oskara i innych psiaków Asi, i do tego mam jeszcze do zrobienia bazarki bokserów, na które wczoraj dzewczyny mi dostarczyły rzeczy, więc właściwie mogłabym otworzyć u siebie sklep :evil_lol: ale nieważne ;) oto fotki Oskarka, filmiki się właśnie ładują :)

z Gorylkiem czeka na ciocię

i na dworku

aaaaaaaaaaa!!!! Ciotkaaaa!!! Nie szarp mnie za uczy :evil_lol: ;)

i na wózeczku

P.S. jeśli chodzi o hamaczek do wózeczka, to Oskar oczywiście będzie wymierzony, a hamaczek ze wstępnych informacji ma być regulowany ;)

Posted

[quote name='ulvhedinn']No i niestety przepadł:shake: Za późno się dowiedziałam, żeby kogoś zorganizować, a nie naprawdę mogłam wcześniej wyjść z domu.. W razie czego następnym razem- mój telefon jest w mapie pomocy. Przepraszam, ale muszę czasem wiedzieć ciut wczesniej:-(

Mogę go nadać przesyłka konduktorską, tylko ktos musiałby odebrać w Wawie, byłby wtedy szybciutko... i... -wiecie jaki jest tego koszt? :oops: Mam w tej chwili dziurę w kieszeni.....

ulv....ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!:cool1:

obawialam sie ze nie zdazysz - szkoda...:placz:

nadawalam sama do aksy lecac na leb na szyje na dworzec, bo wyjezdzalam tego dnia na dluzej, a zdawalo mi sie ze kazdy dzien jest wazny - tak wtedy poszukiwalyscie materaca na dogo...szkoda, ze dotej pory nie dotarl do oskarka

wiem masz urwanie glowy ale ze tez nie udalo sie nikogo zorganizowac

czy zglosilas w watku transportowym ze poszukiwany pilnie transport dla przesylki - niewielkiej paczki?

babat juz nie jezdzi, przeniosl sie do wrocka...czy nie jedzie zaden zwierzak do warszawy by to podac

hamak hamakiem, lecz ten materac przeciwodlezynowy, z odpowiednim trzystopniowa regulacja, jest wlasnie dla chorych z ciezkimi odlezynami
sluzyl dobrze komus z mojej rodziny...

Oskarkowi przyda sie i to jak najszybciej,
ze tez o tym wczesniej nie wiedzialam :shake: :placz: :placz:
, no ale tak czy inaczej jest u ulv

Gackn bardzo przepraszam za zawracanie glowy i dziekuje za zorganizowanie pomocy
przesylka konduktorska 25 zlotych tyle zaplacilam
ze wzgledu na te dziure wlasnie

mozeby nba chwile zmienic tytul watku lub dodac Wroclaw wwa - jest materac dla oskarka kto przewiezie? czy cos krocej
to naprawde CUDOWNA RZECZ...nie wpijajaca sie , po prostu lezy i rany oddychaja

Posted

JAK JADĘ Z METRA IMIELIN 136 TO WYSiadam na ciszdewskiego / sggw czy na strzeleckiego?
ps. czy na ursynowie tez tak potwornie leje jak w śródmieściu?
ps.1 - może polski expres by wziął materac?

Posted

Byłyśmy u Oskara z córą i Gamoniem. Przy okazji odwiedziłyśmy Fionę. Łobuziak chyba mnie rozpoznał :evil_lol: bo od razu na przywitanie walnął koopę z radości. Jest taki żywy, taki ciekawy wszystkiego, wygląda bardzo ładnie, nie wiedziałam czy można naświetlać. Padało, wiec ze spaceru nici.

Posted

Witam mam nadzieje ze sytuacja teraz nie jest taka dramatycczna i juz nie wchodzi w gre uspienie Oskarka. Wchodzilam czasem na oskarkowy watek a teraz patrze taki tytul i zawal na miejscu... ale widze ze cioteczki sie nim wspaniale opiekuja... Ktos tu pisal o adopcji za granice probowaliscie juz ?

Posted

ulvhedinn, jesli nadal chcesz przesłać materac tą samą drogą to jest to możliwe jutro o tej samej porze ale proszę o uprzedni kontakt telefoniczny.
W piątek materac byłby w Warszawie.

Posted

[quote name='diabelkowa']ile pieniedzy jest potrzebnych oskarkowi bo ja tez wystawiam bazarek ale moge zmienic cel na oskarka

na razie nie wiadomo, ale jeszcze trzeba pamiętać o rachunku z hoteliku, więc każdy grosz się przyda

[quote name='Carmen']Jaki Kontakt Podac Na Filmiku ?

do Asi - asiaf1@interia.pl i tel 601 925 696

Posted

Asior napisał(a):
rany boskie :o, nie przypuszczalam, ze ta rana az tak zle wyglada :(... boszzz ale on musi cierpiec :(

wierz mi, teraz to już wygląda rewelacyjnie, w porównaniu z tym co było we czwartek... to nie ma porównania - mam też zdjęcia z czwartku tej rany, ale są chyba zbyt "obrzydliwe", żeby pokazywać

Posted

rana paskudna ale Oskar jak zwylke pełen życia.
filmiki super,
patrząc na Oskarka-to najbardziej pochmurny dzień wydaje się słoneczny:multi: on się cieszy z każdej chwili-co za radość życia, dla mnie to jest takie budujące