Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shila']No nie ma sprawy, już nadrabiamy :*

okkkaay :):)Może być?? :lol::lol::cool3::cool3::cool3::cool3::loveu::loveu:

AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!Cudeńko:loveu:

Piotrek, nikt mi nie zrobił zdjęcia, bo:
1. Aparat w takiej temperaturze mógłby nie wytrzymać ;) mojego widoku też:lol:
2. Normalni ludzie o tej porze śpią, a nie ganiają po dworzu z aparatami :evil_lol:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halo, ja tak niesmiało ....:oops: bo chciałam spróbować wrzucić mojego bandytę kochanego ale nie wiem czy sie uda...
Na wszelki wypadek gdyby sie miało udać to powiem parę słów:).. Ja nazywam się Agnieszka a mój najlepszy przyjaciel Dealer.Ma teraz 9 miesięcy a na zdjęciu, które spróbuję wstawić ma 6 tygodni i jeszcze wtedy nie wiedział że będzie mój i zostanie Dilerem:))
uwaga próba:

Posted

wiedziałam że cos będzie nie tak:) ale jak już pisałam Bokseromaniakom jestem analfabetka komputerowa:)
Próba kolejna

na tym zdjęciu jest Dealer i jego brat Szafir, nie żeby byli bezdomni:), na tym kartonie to tak wyglada, po prostu bardzo go lubili również obgryzać:)

Posted

Dzięki Iza, mój to ten z czarną maską, przez przyjaciół pieszczotliwie nazywany Czarnuchem. Ten drugi to Szafir jego brat:)

Posted

[quote name='evaxon']Iza masz pieknego żółtka :loveu:

mam nadzieje ze nie masz mi za zle ze wkleilam to zdiecie ale jest cudne :loveu: i takie wiosenne :)

Eva,a Ty masz Malenstwo akurat do schrupania-sliczna ona jest! Pewnie brzuszek jeszcze nie obrosniety? ehh,slodziaczek...

Dzieki za wklejenie zdjecia-sama tego nie umiem,wiec po najnizszej linii oporu wstawilam link :eviltong:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Eva,a Ty masz Malenstwo akurat do schrupania-sliczna ona jest! Pewnie brzuszek jeszcze nie obrosniety? ehh,slodziaczek...

Dzieki za wklejenie zdjecia-sama tego nie umiem,wiec po najnizszej linii oporu wstawilam link :eviltong:

hehe no moje to tylko mozna schrupac jak spi:lol: jak nie spi to chrupie mnie :mad:
dokladnie brzusio golutki :evil_lol:

jak bedziesz cos chciala wkleic to wal smialo służę pomocą :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...