e.v.a Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 psinka jest cudna :cool2: super ujecie :great: p.s-dziubasek przesyla liza ;)
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 dziekujemy bardzo cieszymy sie ze foty i Szpilowa sie podobaja ;) ps wystawiamy sie do zlapanie liza od dziubaska ;)
e.v.a Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 no ba szpila jest super to i fotki sie podobaja :)
DORRAG Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 jaka śliczna, uwielbiam boksusie w takiej pozie :iloveyou:
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 no to jeszcze kilka fot latawca ;) ATAK :) DORRAG a to z dedykacja dla Ciebie poza taka prawie ladna ;) :sg168: :haha:
sylwiaskalska Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Fiu Fiu nad figurką jej pracujesz To ja wklejam mojego chudzielca Czekam na Mikołaja :) I czekam i czekam aż mnie to trochę zmeczyło Poleże sobie albo się pobawie :) dobry sznureczek :) zdjęcia max 500x500
Aganiok Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Boksie w swoich zachowaniach sa takie podobne...:-) Moja Sarcia tak samo się bawi, kładzie się na grzbiecie i zabawkę w łapki bierze...:-)
DORRAG Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='dbsst'] DORRAG a to z dedykacja dla Ciebie poza taka prawie ladna ;) :sg168: :haha: poza prześliczna :grin: i specjalnie dla mnie :smokin:
e.v.a Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 hehe sylwia przepraszamy za utrudnienia spowodowane opoznieniem mikolaja ;) to wszystko wina Tigry a tak na mikołaja zaraz kilka nowych fot u nas sie pojawi -zapraszamy :great:
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='evaxon']hehe sylwia przepraszamy za utrudnienia spowodowane opoznieniem mikolaja ;) to wszystko wina Tigry a tak na mikołaja zaraz kilka nowych fot u nas sie pojawi -zapraszamy :great: boshe ja kce takie male cos co udaje ze jest piesem a tak naprawde to jest maskotka z jajem na glowie ;) :D
e.v.a Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='dbsst']boshe ja kce takie male cos co udaje ze jest piesem a tak naprawde to jest maskotka z jajem na glowie ;) :D haha to bestia a nie pies :shocked!: jestem cala podrapana na dloniach -a sylwester tuz tuz (chyba go w rekawiczkach spedze) najfajniejsza jest jak spi :)
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='evaxon']haha to bestia a nie pies :shocked!: jestem cala podrapana na dloniach -a sylwester tuz tuz (chyba go w rekawiczkach spedze) najfajniejsza jest jak spi :) iiii jajoglowa bestia :D moja Szpila jak byla mala to miala takie jajo na glowie ze wetka przetarla oczy i powiedziala ze takiego to jeszcze nie widziala hahahahaha
e.v.a Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 haha nie no moja jaja az tak wielkiego nie ma ;) dobrze ze szpila nie jest psem bo 3 jaja to chyba za duzo :hmmmm:
Agga Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 hahha teki no rozbroiłeś mnie :lol: Kochane te nasze mordeczki. Ja was zapraszam do Sarciowej galerii. Tam jest masa fotek.:loveu:
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 A u nas w Szczecinie zimaaaaaaaaaaaa po całości Tekila gotowy do spacerku :)
PiotrekJ Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='sylwiaskalska'] To ja wklejam mojego chudzielca Czekam na Mikołaja :) I czekam i czekam aż mnie to trochę zmeczyło Ale się uśmiałem :lol: ...
e.v.a Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 zima dopadla chyba wszystkich :) Tigra jak narazie jedyna zime jaka moze poczuc to ta w lodowce ;) czekamy na 1 spacer oby snieg nie stopnial :angryy: tigra jak maly kotecek poluje na sznureczek ;)
Ewkaa Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Kilka zdjęć moich boorakoof...... "oddawaj zabawkę......:diabloti: " "moja piłeczka....nie moja..moja..nie moja...." " a jednak imbirkowa piłeczka......:mad: " "rozwazny i romantyczny :loveu: " "śpimy i śnimy........ " "z cyklu kombinacja alpejska czyli jak spi bokser na bokserze....."
e.v.a Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Ewkaa']Kilka zdjęć moich boorakoof...... "oddawaj zabawkę......:diabloti: " Tigra tez sie tak bawi :) tylko ze z moja nogawka albo rekawem :snipersm: sliczniutkie boksie:grins: a imbirek i jego latka poprostu bajerek :thumbs:
Ewkaa Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Moje psy bardzo czesto bawią się pantoflem na nodze:angryy: Nie powiem jak to boli czasem......:diabloti: A Imbir jest bardzo energiczny jak na swoje niemłode lata...Ale ile ten sqbaniec ma to nie wiem.
sylwiaskalska Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 extra :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Bodziulka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Dorwałam cyfrówkę :cool3: heh - ale i tak fotki są kiepskie :shake: Dziadek Box pod choinką szopecek A tak się wyginam gdy mnie drapają Jeszcze będą filmiki:cool3:
Recommended Posts