Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']

Nie mogę powiedzieć czyjego to autorstwa, gdyż grozi to mojemu zdrowiu ;-) ...

Hmmm... To ja chyba też komuś pogrożę ;) A gdzie, kutfa, jest dziadziuś Box!??!:puppydog: ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Hmmm... To ja chyba też komuś pogrożę ;) A gdzie, kutfa, jest dziadziuś Box!??!:puppydog: ;)

Pytanie do autora portretu rodzinnego :lookarou: ...

Posted

jesli ktos chce sie dolaczyc do portretu rodzinnego niech wyrazie zgode ;) i najlepiej przesle kilka zdjec na tajemniczy mail : dbsst@o2.pl a my juz cos wymyslimy (oczywiscie wspominka okrewienstwie mile widzina zeby nie bylo niedomowien ze to mialbyc wojo a zostal stryjo ;)) ;))

Bodziulka a brakowalo mi Dziadka ale nie wiedzialam czy moge :/

Posted

[quote name='dbsst']jesli ktos chce sie dolaczyc do portretu rodzinnego niech wyrazie zgode ;) i najlepiej przesle kilka zdjec na tajemniczy mail : dbsst@o2.pl a my juz cos wymyslimy (oczywiscie wspominka okrewienstwie mile widzina zeby nie bylo niedomowien ze to mialbyc wojo a zostal stryjo ;)) ;))

Bodziulka a brakowalo mi Dziadka ale nie wiedzialam czy moge :/

No właśnie a gdzie wujek Tekila ? :) Ja tam zgadzam się na portret rodzinny. Dbsst dzisiaj wysyłam ci zdjęcia :)

O to proponowane zdjęcia - wybierz które chcesz :)

Posted

[quote name='dbsst']nie moge sie dopchac do Dziadka Boxa :( serwer jest ciagle zajety czy cos ;)

jak moglabys mi kilaportretow siedzacych

Box i siedzenie :lol: Mój mały leniwiec ;) Zaraz coś wyślę

Posted

[quote name='evaxon']witajcie :)
czas na odwiedziny w galerii no wiec o to tigra :)

wiecej fotek mozecie zobaczyc na naszym poscie :)
pozdrowionka

Tylko dwa dni mnie nie było na DGM, a tu takie śliczniaste maleństwo się pojawiło :jumpie: :multi: ...
A Moja Fioneczka śliczna jak zawsze :lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Tylko dwa dni mnie nie było na DGM, a tu takie śliczniaste maleństwo się pojawiło :jumpie: :multi: ...

hehe :flasings: piotrku czy owe malenstwo o ktorym mowisz to ta świnka;-) czy ta panna na 2 planie;-) :hmmmm:

wielkie dzieki :-D

no i WSZYSTKIEGO NAJJJJLEPSZEGO dla Was i waszych boksikow tych malych i duuuzych :x-mas: z okazji swiat :)

Posted

Dawno tutaj nie zaglądałam a tu taki mały skarbek się pojawił:baby: śliczna suńka:lilangel: proszę więcej zdjęć.

A tutaj daje jedno zdjęcie mojego potworka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...