Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewkaa napisał(a):
Oj Cimi moje linki mają wiele uroku :P :lol:

Ta, aż za dużo :lol:

4You :, bo nie mogę patrzec na te linki :lol: 8)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musisz mieć najpierw umieszczone w necie. Klikasz prawym myszki na zdjęciu. Najeżdżasz na właściwości i kopiujesz je. Następnie na forum piszesz odpowiednie komende

Posted

hahahahhahhahahaha mistrzoswo swiata i jak takim sie oprzec

dbsst ty patrz uwaznie.............mistrzostwo w obgryzaniu dywanu
Niestety nie da się ukryć.............dobrze, że na tym wyżartym akurat siedziały :wink:

Posted

Paulina&Gaja napisał(a):
dbsst -naprawde uważasz ze Gaja to kawał baby?To fajnie bo mi sie ciągle wydaje ze jest malutka i drobniutka,zwłaszcza w porównaniu z innymi psami.

wyglada na duza dziewczyne slowo :D

ilekroc patrze na akse to widze moja jak byla mala i poprostu piszcze do moniitora

http://www.daro1986.dl.pl/Aksa/new/3.jpg

rozwalaja mnie te foty a ta mnie na lopaki polozyla :D

Ewka no prosze Cie to napewno myszy wyjadly dywan a nie te dwie anielskie duszyczki ;)

a to moja coorcia ;)

Posted

Dbsst, jak patrze na Twoją psinę to się tak zastanawiam co z tego mojego łobuza wyrośnie ...
Narazie wygląda jak cielak - długie łapy, a reszta takiej sobie średniej wielkości ;) ...
Darek, skąd jesteś? Zawzięcie szukam kolegi lub koleżanki do zabaw dla mojego Loca i ... znaleźć nie mogę :-? ... Wszystkie psiaki w okolicy są za małe lub za duże :-? ... A Twoja Aksa taka w sam raz :D ...

Posted

:angel:

hurra udało się :-)
więcej zdjęć mojej Sarci, na niektórych jest ze swoją przyrodnią siostrą - Negrą :-)
Moja Sara ma już 11 lat...zdjęcia sa z różnego okresu jej życia. Teraz to typowy śpioch i piecuch ale jeszcze lubi spacerki i zabawę piłeczką. Jest przekochana!

na spacerku staramy sie ciągnąć panią z całej siły...no chodź szybciej :)

chyba muszę wstać i kogoś obszczekać ( ale baaardzo mi się nie chce )

najlepiej u pani w łóżeczku....:-)

Posted

chlercia z photobucketa mi tak zdjęcia zrzuca...wrrr....
coś pomyślę i wrzuce więcej
a wogóle to miałam awarie dysku niedawno i mnóstwo zdjęć mi szla...no własnie trafił :(

Posted

Magda jestem tu dopiero 3 dni...a może 4...dopiero się uczę :)
Chcę Ci powiedzieć że Twoje psisko ma słodkiego pysiaka, ma tak niespotykaną mordkę, szalenie przesympatyczną. Strasznie mi się podoba!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...