Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Bodziulka :D Ale ja sie poddałam ze wstawianiem fotek na dogomanii... :( mam nadzieje, że kilka nowych fotek Fugi pojawi sie na pupilach :D A wyżej właśnie Fuga z koleżanką :D

Posted

Bodziulka nei ma takiego czegoś ze za malo postów żeby wstawiac zdjęcia :wink: bynajmniej ja o tym nie wiem nic, a zdjecia przecież może każdy zalogowany wstawiać. Birmanka ja nie mam pojęcia czemu Ci sie nie wstawiają fotki... może Sylwia bedzie wiedzec ? :roll: pozdrawiam :wink:

Posted

No właśnie też mi się wydawało, że nie ma limitów, ale przecież Birmanka dała dobry link i dobrze opatrzyła tymi znaczkami img... Chyba musimy poczekać na Sylwię. :-?

Posted

Cimi ale numer......tego boksia też dzisiaj fotografowałam , mam kilka jego zdjęć :) Poprostu całuśny.....ok ide się uczyć wklejać te zdjęcia.... :roll: Oto moje latające psy

Posted

Fionka słodka a najbardziej podoba mi się "w locie" :D A Imbir też fajny. Ile piłeczek "zuzył" ?? Fuga to chyba ze sto takich piłek tenisowych zuzyła z czego połowę zepsuła a drugą połowę zgubiła :wink:

Posted

Ja przestałam liczyć ile piłek już "zjedli", część znajduje pod balkonem albo za łóżkiem :roll:
Ale częściej wykrada ze stołu obiad jak nie zauważe :wink:

Posted

Fuga co prawda nie kradnie niczego ze stołu ale za to zawsze minę ma taką jakby co najmniej pół roku nic nie jadła 8) A tym zdjęciu z koleżanką jamniczką trochę była obrażona, ponieważ jamniczka przekroczyła granice pierwszej angielskiej wizyty ... i po miesiącu mieszkania z nami Fuga miała jej już trochę dosyć ... :wink: A tu trzeba było razem do zdjęcia pozować jeszcze :D

Posted

Niestety Imbir podkrada(zjadł panu rolady, naleśniki, ciasto...) :wink: , umie drzwi sobie otwierać (pieknie skacze na klamke)...... ale to są rzeczy z jego przeszłości. Nie znamy jego historii ale po takich akcjach poznajemy co to za gagatek :roll:

Posted

Imbir i Moira wyglądają razem jak młoda, rozbawiona para :lol:
Box również otwiera drzwi, ale specjalizuje się w okrągłych klamkach :o

P.S. Ewkaa pomniejsz trochę zdjęcia, bo jak Cię Sylwia dopadnie... :lol:

Posted

Heh Imbir nie jest mlodziutkim psem, dają mu 7-8 lat ale zachowanie jak szczeniak ;)
Zawsze podobały mi się białe bokserki. Fajna ta fuga :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...