la_pegaza Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 nie, Lexik jest z hodowli Głogosia z Lubonia k/Poznania :)
la_pegaza Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 oglądałam ostatnio dzieciaki po Calvadosie na ich stronie :lol:
szmaja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 O nie, jak się takie 2 fuj okropieństwa spotkają, a będzie im sekundował równie ohydny Mazyli, to ja...! To ja też chcę!!!
AgaZ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 la_pegaza napisał(a):oglądałam ostatnio dzieciaki po Calvadosie na ich stronie :lol: Calvados owszem pochodzi z BOx Star,ale nie jest w Box Starze,Ty oglądałaś dzieci hodowli Medison.trochę to skomplikowane,ja już na szczęście ogarniam.Po Calvadosie też brałam pod uwagę,a białe znaczenia przeważyły za Con Amore. Tak musimy się koniecznie spotkać,czyżby w Parku za pętlą tramwajową?A Ty jesteś obecnie dumną właścicielką 2 boksiów?Czy jeden w Poznianiu,a drugi we Wrocławiu?:loveu:.
niki_ill Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 białe znaczenia przeważyły za Con Amore. To i ja sie pochwale, ze mam suczke po Con Amore wlasnie. Bardzo cenie te hodowle :) Pozdrawiam
AgaZ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 niki_ill napisał(a):To i ja sie pochwale, ze mam suczke po Con Amore wlasnie. Bardzo cenie te hodowle :) Pozdrawiam O ! A szanowna mamusia z jakiej hodowli? Który z Twoich dwóch to mojej prawie-siostra?Pozdrawiam
niki_ill Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 O ! A szanowna mamusia z jakiej hodowli? Który z Twoich dwóch to mojej prawie-siostra?Pozdrawiam Szanowna mamusia to ZEA Walba, a moja psinka po Bunku (czytaj Con Amore), to AIDA WAlba. to to ponizej ;);) :diabloti: Witamy przyrodnia siostre :multi:
AgaZ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Piękna dziewczyna! Busio ładne dzieci płodzi,wszędzie go o to proszą:loveu:
szmaja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Się zachwycajcie, zachwycajcie, a ja jeszcze jedno zdjęcie panienki pokażę :)
szmaja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Uszy "perfekcyjnie" noszone, ale bokserzej urody to dziewczynie nie odmówi nikt!!!
la_pegaza Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 czy ty ją smalcem smarujesz?? :roflt: charakteru tez nie ;)
szmaja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 la_pegaza napisał(a):czy ty ją smalcem smarujesz?? :roflt: Przed każdą sesją :D Śliczna złośnica :D
niki_ill Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Czyżby jakieś sukcesy wystawowe też były? Bywamy rzadko na wystawach, najczesciej, jak jakas jest w poblizu. Ostatnia zaliczylismy w sierpniu. Miedzynarodowa w Sopocie. Nera zajela 3 miejsce, brazowy medal i ocene doskonala w swojej klasie posredniej. :multi: Jednak tak ogolnie to nei przykladamy do wystaw duzej wagi, traktujemy je jak zabawe i okazje do poznania nowych bokseromaniakow:razz: Twoja suczka bardzo ladna jest, zamierzasz wystawiac? A co do Bunka, to bardzo ladny pies, ma cos chlopak w sobie :D Podoba tez mi sie Calvados i Nelson z Box=Starow. Pozdrawiam A to fotka z Sopotu wlasnie::razz:
szmaja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jeszcze Wam pokażę, ale nic Bluzie nie mówcie, bo jej o zgodę nie pytałam :D
AgaZ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='szmaja']Jeszcze Wam pokażę, ale nic Bluzie nie mówcie, bo jej o zgodę nie pytałam :D Pięknisia bokserzyca.I hantelki też lubi.....:loveu:
Jagoda1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Fotografuj, mnie to nie przeszkadza:cool3: . Moja tez robi takie miny:lol:
szmaja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hahaha, to jest mina, która mówi "I'm watching you!" :P Kochana siwa morda się nieco postarzała od wczoraj...
szmaja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 AgaZ napisał(a):Ile latek ma ta siwa mordeczka? A ze ósmy rok jej idzie :)
Recommended Posts