Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdecydowanie wole go z normalnymi uszkam

Hehe, mi sie podoba i taki i taki. Uszy kiedys mialy byc kopiowane, ale jakos nie mialam odwagi by to zrobic :evil_lol: Postanowilam, ze zostanie taki jaki jest. Z cietymi uszami wyglada bardzo groznie, a z klapnietymi jak slodziak :razz: Nera tez miala byc kopiowana, ale i w tym wypadku nie mialam odwagi i serca by kopiowac :) I tak oto mam klapciaki i pewnie zawsze takie bede miala :)

I klapciak Giguś :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Teki :)

Dziś rano mnie Tekila dobił :evil_lol: :evil_lol:
Jak widac koło jego posłania jest posłanie Małego

I co Teki robi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: normalnie się obsmiałam

bo on wie, że mały to jego brat bliźniak, więc wie też, że są takiej samej wielkości, stąd wniosek, że się zmieści na pewno - no i się zmieścił. :eviltong:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wygląda jakby siedział na nocniku:diabloti:
A tak serio to psiaki tak mają. U mnie w pracy są dwa psiaki, owczarek niemiecki i mały rudy kundelek, budy mają też dopasowane do swoich rozmiarów.... no i owczarek niemiecki ładuje się do małej budy, a rudasek siedzi w dużej:evil_lol:

Posted

Sylwia zdjęcie takiego w tym małym legowisku cudne. A te jego spojrzenie. Boże jakby nie wiem za kare tam siedział. MOja malusie psiątko dałeś się tak załatwić z tym legowiskiem

Posted

leemonca napisał(a):
łojojku!!! jeszcze jeden pręgusek :multi: , napisz coś o nim, ile ma m-cy, jak się nazywa ?:evil_lol:

a wiec maly wabi sie Tabu i ma 5 miesiecy :lol: jak na swoj wiek jest dosc spory i boimi sie ze to bedzie dog a nie bokser :crazyeye:
ma strasznie duzo energii i kazdego psa potrafi zameczyc na spacerze swoim bieganiem i skakaniem :razz:

Posted

Hej hej :)
a ja odpoczywałam ostatnio w Italii :cool1: i wyobraźcie sobie, że podczas spacerów po Wenecji widziałam 3 boksie i nawet zrobiłam im fotki ;)
ten był super, nosił w mordce gumowwego kurczaka, tylko łapki mu wystawały :) i piszczał tym kurczakiem aż się wszyscy oglądali...
zdjęcie na szybko w locie zrobione

i klucha z mamusią :-)

Posted

Klucha z mamusią!!!!!!!!:loveu: :loveu:

Ja na Helu widziałam 2 boksie, we Władku widziałam też 2 (za jednym goniłam przez miasto :evil_lol: bo miał siwą mordkę ;)), i w Jastrzębiej też widziałam jedną sunię... :lol: No właśnie, tak wygląda odpoczynek chorych na bokserowirozę :evil_lol:

Posted

hehehe, bo na wakacje trzeba jeździć ze swoim faflakiem i to wtedy wy jesteście zaczepiani:evil_lol: Imbir i Tyson byli wygłaskani za wszystkie czasy i to nie koniecznie przez bokseromaniaków:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...