Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']pies rozczochrany:evil_lol:

:turn-l: :turn-l: Gdyby Dealer widział jakie ty tu foty wklejasz nigdy by się już nie trzepał

Posted

bonita napisał(a):
:turn-l: :turn-l: Gdyby Dealer widział jakie ty tu foty wklejasz nigdy by się już nie trzepał

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Od dawna zerkam tu więc postanowiłam wkleić swojego "pieska po mamusi bokserce". Bo po mamusi to chyba charakterek tylko oddziedziczył. :evil_lol:

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Franca81']Od dawna zerkam tu więc postanowiłam wkleić swojego "pieska po mamusi bokserce". Bo po mamusi to chyba charakterek tylko oddziedziczył. :evil_lol:

Pozdrawiam

ale mnie się zdjęcia nie otwierają :shake:

Posted

Na dziś tyle wystarczy.:evil_lol:
Satuś ma dziś przerąbane u pańci bo po kilku miesiącach spokoju znów jak został sam to narozrabiał. :mad: A teraz pańcia będzie spac w dziurawym łóżku :mad::mad: :angryy:

Fotek łóżka nie mam ale za to pokarze zgliszcza jakie zrobił kilkumiesięczny Satuś. :cool1: (nawet kołnierz mu w tym nie przeszkodził).
Może dla was "bokseraków" takie zgliszcza to normalka ale ja się dopiero wtedy przyzwyczajałam do takiego widoku w mieszkaniu (zjedzony krem, mydło, papier do mojej pracy mgr, ksiażka, ehh za wiele wymieniania). :crazyeye: Sami zobaczcie :cool3: możliwości tego wszędobylskiego nosa.
http://img364.imageshack.us/img364/2282/zgliszczaol3.jpg

Przypominam zdjęcia max 500 x 500 ----> mod

Posted

Imbir1 napisał(a):
ja miałam podobne widoki, tylko na tym wszystkim leżały jeszcze moje firanki ściągnięte z okna, ostatnio nawet z karniszem:evil_lol:

Jak bawić się to już na całego :evil_lol: :evil_lol:

Posted

http://img364.imageshack.us/img364/2282/zgliszczaol3.jpg

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: He, he, he! Skąd ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja miałam na bierząco pozrywane firanki i zasłonki, "poprzesadzane" kwiatki (doniczki osobno, liście poodrywane, korzenie pogryzione i kilogramy zimi na dywanach), zaparzaną kawę i herbatę na kaflach w kuchni (miałam przepiękne, jasno-żółciutkie fugi), rozwleczoną bieliznę (furorę u Avantiego robiły pończochy :crazyeye: ), itd, itp.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...