dbsst Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Aganiok']:lol: hahaha...no nie mogę, przekrzywiam głowe przed monitorem i nadal nie wiem, jak ona to zrobiła :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :-o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mam nadzieje, że głowa z zawiasów się nie wypieła :lol: :lol: ja emerytka nawet nie wpadłam na pomysł żeby sie przekrzywiać ;) Imbir a patrze na mojego psa i tez się zastanawiamczy to kosmita czy nie :lol: :lol: Sylwia Bodziulka jakie były by foty szybkie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Korenia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 W jednej jedzenie, w drugiej woda.. a w trzeciej co? Kuweta ;> ? :diabloti:
szmaja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 w trzeciej jest dokładka, widać, że boksera nie masz!
bonita Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='szmaja']w trzeciej jest dokładka, widać, że boksera nie masz! Jeden, dwa, trzy dzis wygrywasz miseczko ty:evil_lol: Ale najpierw krótka drzemka;)
zalewscy Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='bonita']Jeden, dwa, trzy dzis wygrywasz miseczko ty:evil_lol: Ale najpierw krótka drzemka;) Czaderskie :loveu:
Bodziulka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 szmaja napisał(a):w trzeciej jest dokładka, widać, że boksera nie masz! trzecia jest dla jeża :evil_lol: czyli na mleko, którego Box raczej nie pije, a w nocy chłepcze je jeż :lol:
Korenia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 szmaja napisał(a):w trzeciej jest dokładka, widać, że boksera nie masz! Ano nie mam.. miałam tylko przez 3 dni.. Stąd moja niewiedza ;)
dbsst Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Szpilka maszerka :lol: Leon no chodz :evil_lol: Elza z afrykańskiego buszu :lol: dziękujemy ;)
zalewscy Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Ależ ona jest romantyczna :loveu: :loveu: :loveu:
Bodziulka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Bodziuś na początku b&w na działeczce modły przedjedzenne :evil_lol: i już w Warszawie
bonita Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='Bodziulka']Bodziuś na początku b&w na działeczce modły przedjedzenne :evil_lol: i już w Warszawie Ale śliczne te foty:loveu: Bodziulek w czerni i bieli wygląda prześlicznie:loveu: A ta fota uszy zawinięte w góre słodziusia:loveu:
Bodziulka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 to teraz w kolorkach :cool3: na działeczce No dobra, już zjem tą kiełbaskę... moje ulubione :lol: chłeptacz czekając na grilla w "rynience" tudzież "łupince" A może grzybka? :cool3: w Kazimierzu a to my, koło studni ;) i w samochodzie na promie Bodziek pilnujący zużycie wody :evil_lol:
bonita Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Ale się trzeba naczekac zeby cus z grilika dostac :)
Bodziulka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 też :D to był ogólny stan euforiowo-zabawowy ;)
Imbirka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 mój to jeszcze nieżle mlaskał i się oblizywał przy klepani po poopci:lol:
e.v.a Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 dziadzio Box jest niesamowity :evil_lol: to i my sie pokazemy :)
Iza i Avanti Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Proszę natychmiast ucałować dziadziusia w ten przesłodki, siwiutki pycholek! A teraz my (zdjęcia nie są aktualne, bo teraz to Avanti ma 8 lat i jest poważnym, starszym panem :cool3: ): A to moje ulubione zdjęcie: Tu już zaczynam "dziadzieć", grubnąć i biegać mi się nie chce!
Dinho Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Heh, patrzac na Avanti, przekonuje sie do kopiowanych boksiów :P
Iza i Avanti Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :p :p :p Prawda, że stara szkoła jest najlepsza? :p :p :p
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Iza i Avanti napisał(a)::p :p :p Prawda, że stara szkoła jest najlepsza? :p :p :p psy z cietymi ucholami wygladaja tak powazniej i groznie:cool3: tez mi sie podobaja :)
Iza i Avanti Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 evaxon napisał(a):psy z cietymi ucholami wygladaja tak powazniej i groznie:cool3: tez mi sie podobaja :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja to z kolei nazywam "dostojeństwem"... :razz: Niecięte psy (np.: dobermany, boksie, rottki z ogonami :crazyeye: i wiele innych ) wyglądają bardziej misiakowato ... Oczywiście nie ujmuję im nic, ale każdy ma swoje preferencje :p
Recommended Posts