Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
Oj Sarcia się nam pokazała wreszcie:multi:, babunia jest słodka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

nooo...moje najkochańsze maleństwo :loveu:

Posted

dziś pańcia porobiła trochę foteczek, nie obyło się bez małego przekupstwa w postaci kiełbaski :diabloti:

moje 2 mongoły :-)

gdzie jedziemy???

Negra :-)

Posted

[quote name='leemonca']chyba trochę źle usiadła, będzie jej raczej trudno prowadzić samochód z siedzenia pasażera :evil_lol:

Ona czeka az ja pancia gdzies zabierze w swiat:cool3:

Posted

[quote name='Aganiok']jeszcze Sarcia :loveu:

Hehe jęzorek!! :loveu:

A teraz dowód na to, że boksery są... :hmmmm: ORYGINALNE (jakby to ujął kabaret AniMruMru ;))

Bodziek jest ze "starszyzną plemienną" ;) na działce. Rano byli na zakupach w sklepie i w kiosku (ależ wielka wyprawa :evil_lol:). Mama niosła w ręku gazetę, Box podszedł i jej zabrał :crazyeye: i zaniósł do domku. I nie byłoby w tym nic dziwnego, że pies niesie gazetę do domu, gdyby nie to, że on tego nigdy nie robił, ba, on chyba pierwszy raz w życiu miał tak pospolitą rzecz jak gazetę w pysku (bo tak to gustuje w encyklopediach i słownikach :cool3:). Może uznał, że Pańcia nie jest godna tego, żeby nieść Pańciowi gazetę :lol:

Posted

hehe, w takim razie ja też przedstawię kolejne maniactwo mojego faluna:lol:

mój kochany nurek:loveu:

tutaj biorę głębszy oddech i dalej wypatruję kamieni w wodzie:lol:

i znowu łeb pod wodę:lol:

Posted

A ja nie sądziłam, że on tyle może wytrzymać pod wodą, jakbyśmy jeszcze troszkę nad tym morzem posiedzieli to pewnie by mógł brać udział w jakiś zawodach, bo coraz lepiej mu szło:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']

tu to sam wygląda jak foka :evil_lol: ale numer, nigdy czegoś podobnego nie widziałam. Julia, przyznaj się, że to foka a nie Imbir, tylko szeleczki ma Imbirkowe :lol:

Posted

Niestety to nie foka tylko Imbirek:evil_lol:, a tam dalej widać Justynę z Tysonem, on przy Imbirku też zaczął nurkować, jeszcze nieśmiało ale zawsze:evil_lol:

Posted

Oto moja 14-miesięczna już Sonia.
Jestem już duża.

A to Sonia na wczasach.
Lubię bawić się sznurkiem, ale teraz wypoczywam.

Wszystko w lesie mnie ciekawi.

Szukałam skarbów.

Nie ma to jak na łonie natury.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...