Aganiok Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 bonita napisał(a):A widzieliście mojego Dikusia jak był malusi hihihi cudo :-)
Aganiok Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Bodziulka napisał(a): Tu wróciłam z roweru, a Bodziek wyszedł mnie witać ;) Kochane psisko! :loveu:
Aganiok Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Małgośka z Boksą napisał(a): Niech mi ktoś wytłumaczy. Gdzie się bokserom mieszczą te długie jęzory? Bo ja nie wiem ...:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :diabloti:
Bodziulka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 one mają podwójne podniebienie i chowają je w skrytce między 1 i 2 warstwą :evil_lol:
tygra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Aganiok napisał(a):Niech mi ktoś wytłumaczy. Gdzie się bokserom mieszczą te długie jęzory? Bo ja nie wiem ...:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :diabloti: długie i szerokie chcę zauważyć:evil_lol:
sylwia i boksery Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Przedstawiam mojego Edwarda w wersji mini-miał wtedy może z 4 tygodnie.
Agga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Box kochany no co ty do koników chciałeś iść? Edward maluszek kochaniutki:loveu:
bonita Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 sylwia i boksery napisał(a): Przedstawiam mojego Edwarda w wersji mini-miał wtedy może z 4 tygodnie. Śliczny mini Edziu, wersja maxi również jest bardzo urodziwa:loveu:
Aganiok Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Bodziulka napisał(a):one mają podwójne podniebienie i chowają je w skrytce między 1 i 2 warstwą :evil_lol: no tak, to się wyjaśniło :cool3: :diabloti:
bonita Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 leemonca napisał(a): a my mamy malutki jęzorek :cool3: Oczka mówią o jego wielkim zadowoleniu:lol:
Imbirka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Oooooo, no nareszcie jest Saruszka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:, jak miło, że wreszcie wstawiłaś zdjątko, myślałam, że już zapomniałaś, że masz fafuna;):evil_lol:
Aganiok Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Mam więcej fotek, ale wczoraj coś mi photobucket kiepsko ściągał :-) wstawię przy okazji :-)
Małgośka z Boksą Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Aganiok napisał(a):Mam więcej fotek, ale wczoraj coś mi photobucket kiepsko ściągał :-) wstawię przy okazji :-) Aganiok: co znaczy: "przy okazji" ? ? ? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Ty tutaj nie czruj, tylko wstawiaj zaraz zdjęcia Rudzielca, no :knuje: :knuje:
Dinho Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Moja mała sunia - Rani. To co ma w pyszczku to nie jezyk, to kwiatek, którym sie bawiła. Pozdrawiam.
Cimi Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Dinho.. widzę, że się zarejestrowałeś ;). Miłego postowania :lol:.
Dinho Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Oczywiscie, z twoich rad zawsze skorzystam :). Pozdrawiam.
sylwiaskalska Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Dinho'] Moja mała sunia - Rani. To co ma w pyszczku to nie jezyk, to kwiatek, którym sie bawiła. Pozdrawiam. Ale extra klkuska :) Teki
bonita Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A tutaj Diki się bawi w chowanego(liczy do dziesięciu i nie podgląda)
bonita Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Dinho'] Moja mała sunia - Rani. To co ma w pyszczku to nie jezyk, to kwiatek, którym sie bawiła. Pozdrawiam. Ale słodka mordeczka:loveu: A ta datka na zdjęciu ?
leemonca Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Hakerek biegnie do pańci wprawdzie to samo zdjęcie umieściłam przed chwilą w galerii, ale tak mi się ( skromna jestem bardzo :evil_lol:) podoba, że muszę się i tu nim pochwalić.:evil_lol:
Dinho Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Data jest zła, bo źle ja ustawilem w aparacie, i jakos mi sie nie chciało zmieniac :).
agbar Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='leemonca']Hakerek biegnie do pańci wprawdzie to samo zdjęcie umieściłam przed chwilą w galerii, ale tak mi się ( skromna jestem bardzo :evil_lol:) podoba, że muszę się i tu nim pochwalić.:evil_lol: a chwal sie chwal:) Hakerek jest sliczny masz sie czym chwalic... ale sie podlizalam hoho:)
Recommended Posts