Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ola, to była kiedyś piaskownica dla dzieci:evil_lol:, teraz sie lepiej przydaje:lol:

a tak wogóle to fajnie, że znowu zagladasz na forum, może jakieś foteczki Dinga

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
a pańcia zahipnotyzowana tymi pięknymi oczętami stoi w miejscu jak wmurowana :diabloti:

przeciez to sa lasery! trzask prask i po panci!

Posted

szmaja napisał(a):
przeciez to sa lasery! trzask prask i po panci!

Jak tak biegną czasem do mnie, to myślę sobie że już po mnie (ale się zrymowało:evil_lol: ) myślę ze zaraz na mnie wpadną i stratują:crazyeye:
Jakby to były lasery to pancia by zrobił tak:scared:

Posted

Imbir1 napisał(a):
ola, to była kiedyś piaskownica dla dzieci:evil_lol:, teraz sie lepiej przydaje:lol:

a tak wogóle to fajnie, że znowu zagladasz na forum, może jakieś foteczki Dinga
jak juz pisalam wczesniej nie moglam zagladac ze wzgl na problemy osobiste...
a zdjec nie moglam wrzucac bo mi sie aparat zepsul:(( ale niedlugo bede juz miala nowy i wszystko wychodzi na prosta wiec mam nadzieje byc z Wami czesciej:)

nie wyglagalo ze to piaskownica:crazyeye:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Troche duzo fotek :)

i niech mi ktos powie, ze to nie blizniaki!
ale Cie zrobili, chcialas kupic gryfonika, a masz miniaturke boksera!!! hihihiihi ;)

Posted

No on nawet bawi się jak bokser i wogóle zachowuje się jak bokser. Jak się bawi to co łapkami przednimi sie boksuje, jak się głaszcze to kręci dupką- hmmm coś chyba mi podmienili psa :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A to zdjęcie Sylwia to mistrzostwo swiata strasznie ładne

Extra fotki wszystkie swietne :)
Pierwszy raz widzę żeby Gryfon się uśmiechał, zawsze zdaje mi się że są wiecznie obrażone- to chyba boksowiroza dotknęła Lalka:evil_lol:

Posted

No faktycznie zdjęcia Gryfoników zawsze sa jakieś ponure :roll: A Lalek no cóż to taki mini bokser - a raczej lekka werska boksera :evil_lol: :evil_lol: A Tekila to troskliwy straszy braciszek :loveu: no i wreszcie ma kompana do zabawy:cool3: :cool3: .
No tu się usmiecha Lalek do was pełną gębusią

Posted

No to jeszcze my :razz:

lipcowe spacerki

Na działeczce

Tu wróciłam z roweru, a Bodziek wyszedł mnie witać ;)

Poszliśmy do koników, ale koniki nie chciały do nas podejść, więc Box postanowił przejść do nich :evil_lol:

Potem się poddał i położył

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...