e.v.a Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Box ale ty sie aktywny zrobiles w wakacje:evil_lol: :loveu: leemonca moja Tigra jest nie wiele starsza od twojego a wode kocha ponad wszystko :cool3:
niki_ill Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 My tez sie przypomnimy :) sucza "pierworodna' :evil_lol: Sucz trenuje przed niedzielna wystawa...3majcie za nas kciuki co bysmy sie nie zblaznili :D a na koniec chlopaczek kieszonkowy...Aygo: Pozdrawiam
bonita Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Niki ill będziemy trzymać kciuki! :) na zdjęciu jest Dickens, za płotem zobaczył wrzeszczącą papugę Nimfę komus uciekła, niestety nie dała się złapać i odleciała. My jedziemy za tydzień do Nowego Sącza, w naszej klasie jeszcze 2 konkurentów-będzie ciężko ;)
e.v.a Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 3mamy za was kciuki dziewczyny !!! :D to i ja sie przypomne :evil_lol:
niki_ill Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 My jedziemy za tydzień do Nowego Targu, w naszej klasie jeszcze 2 konkurentów-będzie ciężko Oj w Nowym Targu chyba Pani sedzina M. sedziuje???:shake: bedziemy za Was 3mac kciukasy :D Dickens to piekny pies :):loveu: Pozdrawiam
bonita Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 niki_ill napisał(a):Oj w Nowym Targu chyba Pani sedzina M. sedziuje???:shake: bedziemy za Was 3mac kciukasy :D Dickens to piekny pies :):loveu: Pozdrawiam ups pomyliłam się:oops: w przyszłym tygodniu jest Nowy Sącz, a nie Nowy Targ:roll: Do Nowego Targu też jedziemy, ale to dopiero za miesiąc:bye:
leemonca Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 evaxon napisał(a):Box ale ty sie aktywny zrobiles w wakacje:evil_lol: :loveu: leemonca moja Tigra jest nie wiele starsza od twojego a wode kocha ponad wszystko :cool3: to co, myślisz że tak mu zostanie?, nie chcę go zmuszać do wejścia do wody, ale bardzo bym chciała żeby się w niej taplał!:placz:
leemonca Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 to my się też pokażemy zdjęcia max 500 x 500 ---> cierpliwy mod przypomina przepraszam, już poprawiłam
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 bonitko dziękuje :oops: leemonica jaka słodka boksia siedzi na środku ulicy :loveu: brudny zezul :loveu: pieszczoty z panciem :cool3: Szpilka co szybsza jest niż piłka :multi:
Małgośka z Boksą Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Dzień dobry Uśmiecha się do Was moja chudziarynka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W łóżku pod kołdrą jest o niebo lepiej :diabloti: :diabloti: Odpoczywam Dbsst- nie mam słów, zdjęcia wspaniałe, model tymbardziej (hihi) Zastanawiałam się, czy wstawiać swoje zdjęcia (kompromitacja pełna), ale co tam- najważniejsza jest miłość do psa
dbsst Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Małgośka z Boksą'] W łóżku pod kołdrą jest o niebo lepiej :diabloti: :diabloti: Dbsst- nie mam słów, zdjęcia wspaniałe, model tymbardziej (hihi) Zastanawiałam się, czy wstawiać swoje zdjęcia (kompromitacja pełna), ale co tam- najważniejsza jest miłość do psa Małgosiu dziękuje za miłe słowo, ale z tą komro..coś tam ;) to przesada przecież ta fota jest nie do wyjęcia :multi: :multi: :multi: :multi: istna bokserowatość do kwadratu :lol:
Bodziulka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: więcej białaska!! :evil_lol:
bonita Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Bodziulka napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: więcej białaska!! :evil_lol: więcej białasków jest w galerii(wczoraj ją założyłam), ale nie wiem jak się robi banner z odsyłaczem, moze ktoś mi pomoże:razz:
leemonca Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='bonita']więcej białasków jest w galerii(wczoraj ją założyłam), ale nie wiem jak się robi banner z odsyłaczem, moze ktoś mi pomoże:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8121&page=431 zobacz tutaj, napewno ktoś Ci pomoże
bonita Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='leemonca']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8121&page=431 zobacz tutaj, napewno ktoś Ci pomoże Leemonca dzięki!:bye:
leemonca Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 nie ma za co! cieszę się, ża i ja mogłam komuś pomóc :lol:
Magda-Amir Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 a no z ogonkiem :p troszke sie zakreca ale to nie szkodzi :lol:
Recommended Posts