DORRAG Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 sylwiaskalska napisał(a): O widze że z Tekili świetny pływak a Lakuś w kapoczku wygląda ślicznie:loveu: :loveu:
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Bodziulka napisał(a):nie, on tylko "układa" moje ciuchy na łóżku :evil_lol: Wykorzystujesz staruszka do sprzatania?:-o SYlwia ale masz w domu ratowników normalnie SŁONECZNY PATROL! Bombastic:D
Korenia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Bodziulka napisał(a):on układa w sposób "artystyczny" :evil_lol: Wyobrażam to sobie ;):evil_lol:
AgaiTheta Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nie mogę zaglądać w ten wątek :shake: , bo obfafluniam monitor!!!! Ciudowne te ścieziujki, tlusiećki tofaniutkie!!!
Korenia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jutro wyjeżdżam nad jeziorko ;) I mam nadzieję, że Amy skusi się popływać - chociaż wątpie.. on toleruje wode tylko w misce ;)
ola_k11 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 PIEKNISIE TE wASZE BOKSIE...NIESTETY JA TERAZ NIE MAM APARATU, BO JEST ZEPSUTY I NEI MOGE UMIESCIC ZDJECIA DINGULA...ALE PODOBNO WYPIEKNIAL:))) BUZIAKI DLA WASZYCH FAFLUNOW:*
Bodziulka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ola_k11 napisał(a): BUZIAKI DLA WASZYCH FAFLUNOW:* no właśnie - bo dziś jest (chyba międzynarodowy) dzień buziaków!!! całować się!! :evil_lol:
Bodziulka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 6.07.2006 spacerek :cool3: suńcia chyba miała początek cieczki, no więc Box chodził koło niej jak nastroszony paw :razz: To był również dzień urodzin Pańcia - więc Bodziek ubrał się odświętnie :loveu: 7.07.2006 na spacerku sikanie w świetle reflektorów :evil_lol: są dni, gdy nawet boksery wolą chłodną, twardą podłogę od pościelonego łóżka :crazyeye:
Agga Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Box jestes bombastic fantastic staruszku:evil_lol: :loveu:
Bodziulka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 mina Boxa, gdy powiedziałam "idziemy na spacer" i natychmiastowa reakcja :roll: w windzie to ja sobie postoję dalej nie pójdę zbliżenia
zalewscy Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Śliczny ten twój staruszek taki poważny:loveu: No to troszke Rokiego. No a tak mi sie fajnie spało, ....:shake: No ale skoro juz minie obudziłaś to troszke po pozuje, :evil_lol: profil No i już koniec , nie ja chce jeszcze jedno , plz ......
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ojojojojjjjjjjj lata nas tu nie było :shake: przypominamy się ;) :evil_lol: więcej u nas ;)
Aga K Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 dbsst napisał(a): ;) jaaaakie minole ha ha ha ha ha:lol:
Aga K Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ooooooooooooooooo !!!! widzę tam pamiętną lkaczkę-i wojne o nią :lol::lol::lol::lol: Cio?? już o nią nie walczą-pewnie te upały :razz:
Recommended Posts