Bodziulka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 tiaaaaa, strasznie :evil_lol: zwłaszcza szczołgowywując się z wyrka :evil_lol:
e.v.a Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Box zaskakujesz mnie :razz: hehe oraz czesciej wychodzisz z lozeczka:evil_lol:
sylwiaskalska Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Bodziulka']Zaraz zobaczycie coś niezwykłego :cool3: Dawaj :) A to moje łobuzy :) U Tekili lepiej :)
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 bokseropoduszka :loveu: :lol: Zdjęcia z serii "niewiarygodne, ale prawdziwe" :cool3: tak się zachowuje Box, jak zrobi się lżejszy :evil_lol: tak tak - jesteśmy normalni :evil_lol: i po spacerku mielismy dziś mały wypadek - jak Bodziek schodził ze schodków, to mu się łapka wywinęła i usiadł :-( ale już wszystko dobrze, był masaż i takie tam :cool3: niestety, to już nie te same kości i stawy co kiedyś :shake: Mam do Was ogromną prośbę! Stworzyłyśmy dla sochaczewskiego Azorka (schroniska ;)) "reklamę mailową" - jeżeli ktoś by chciał nam pomóc ją rozporopagować i poprzesyłać dalej mailem, to proszę o podanie swoich maili, będę wszystko wysyłać wieczorem. Dzięki!
zalewscy Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Mam do Was ogromną prośbę! Stworzyłyśmy dla sochaczewskiego Azorka (schroniska ;)) "reklamę mailową" - jeżeli ktoś by chciał nam pomóc ją rozporopagować i poprzesyłać dalej mailem, to proszę o podanie swoich maili, będę wszystko wysyłać wieczorem. Dzięki! ellip@interia.pl
Gosia_i_Luka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ha! Wytropiłam mojego ulubionego Corisa! :loveu: :loveu: :loveu: Oba chłopaki cud miód. :loveu:
DORRAG Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='anastazja']To i my po dlugim czasie sie wstawimy :D prześliczne boksusie:loveu: :loveu: :loveu:
Doda1211 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Śliczne pakery :loveu: przy nich moja psina wygląda jak szkielecik:roll:
anastazja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dziekujemy :D Doda-7 miesiecy temu ten pregowany z duza iloscia bialego tez wygladal jak szkielecik i to prawdziwy :( Kiedy do nas przyszedl, wazyl 25 kg... :( Ale bylo minelo :D Ma u nas dom i jak widac to mu sluzy :D
Imbirka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 anastazja, to czy ty go karmisz? Mój waży już 28kg i uważam to za sukces. A i tak chuderlak z niego jest nadal. Przypomnimy się troszczeczkę:lol: pływak z niego żaden, ale próbuje i z wody nie wychodzi:evil_lol:
zalewscy Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='anastazja']To i my po dlugim czasie sie wstawimy :D Piekności :loveu: :loveu: :loveu: , pisz szybko czym ich karmisz ???
szmaja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Imbir1'] jezu, jakbym widziala moja kruszinine... ten sam styl - kochaj go i caluj, i przytulaj i w ogole wszystko. :-(
anastazja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Zolty dostaje od 3 lat (jak ten czas leci :-o)gotowane lub surowe (kurczak, indyk-mieso mielone swieze, bez dodatkow-mamy ferme i producenta w jednym niedaleko od nas :D, warzywa surowe, makaron+witaminy, porcje indycze rosolowe-surowe oczywiscie, wolowina-tez tylko surowa), mlody sucha Arion Lamb&Rice ze wzgledu na chroniczny przerost flory bakteryjnej (makaron, ryz czy jakikolwiek nieorzetworzony weglowodam powoduja przewlekle biegunki). Dopoki Coris byl na suchym, sam tez byl suchy :lol:Zero masy, zero budowy-od chudzina.Z chwila przejscia na gotowane/surowe jak reka odjal-masa sie zwiekszyla i zostaje na w miare rownym poziomie 38/39,5 kg.Zero sensacji zoladkowych (co wystepowalo na suchych, bez wzgledu na marke)-jednym slowem pies mi w koncu zaczal wygladac jak samiec a nie jak drobna suczka :cool3: Mlody natomiast dobiero nadrabia lata na zlej diecie.Zanim do nas przyjechal, dostawal z tego co wiem w ostatnim czasie...Chapi.Siersc sypala sie garsciami (po pierwszej kapieli stracil cala siersc na lapach :angryy:) , byl chudy niemilosiernie, miesnie w zaniku-wszystko plaskie.Teraz jak widac sie zaokraglil i nadal mu przybywa :D No-dosc zasmiecania watku! :eviltong:
zalewscy Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Przepraszam ze tu , ale ... :-( , jak sie obiawia ropomacicze??
szmaja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 zalewscy napisał(a):Przepraszam ze tu , ale ... :-( , jak sie obiawia ropomacicze?? ospalosc (mala ruchliwosc, kiepski humor), zwiekszone pragnienie, czasami wyciek ropny (przy typie otwartym), zwiekszone wydalanie moczu (ze wzgledu na wieksze pragnienie). pewnie sa jeszcze jakies inne objawy, ale wszystkie "orientacyjne". trzeba do lekarza i juz. bo cokolwiek sie dzieje, to trzeba to zdiagnozowac, nie ma na co czekac.
sylwiaskalska Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Mój po 10 minutowym spacerze w te ciepłe nasze dni :( oj boxie maja przekichane w lato Jedzonko
Bodziulka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] to wygląda, jakby młody chciał złapać za język Tekili :evil_lol:
sylwiaskalska Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Bodziulka napisał(a):to wygląda, jakby młody chciał złapać za język Tekili :evil_lol: He he akurat jadł lub bardziej męczył swoja kostkę dlatego tak wyszło :lol: :lol: :lol: :lol: Anastazja dpowiedziałam ci na molosach :)
Imbirka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 szmaja napisał(a):jezu, jakbym widziala moja kruszinine... ten sam styl - kochaj go i caluj, i przytulaj i w ogole wszystko.:-( hehe, nawet sobie nie zdajesz sprawy jakiego mam świra na jego punkcie:evil_lol:
Agga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 No sliczności -jeden duzy i ma dużą michę a drugi mały i ma małą michę.:evil_lol:
Bodziulka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Kazali mi wczoraj pilnować prezentów - to pilnowałem ;) Tak pedziłem na spacerek :cool3: No i w końcu musiałem wyjść :roll: A tak se łapki wyciągałem po spacerku ;)
Recommended Posts