Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AśkaK napisał(a):
Dziadzio szaleje!!!:loveu: :lol: :lol: :lol:

Nawet ja byłam zdziwiona, jak mu się doopka ruszała! No cóż, tak to jest, jak się długo nie widzi fajnej koleżanki - trzeba wszystko nadrobić :lol:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Moje bąbelki

"Braciszkowie"

oni sie kochaja :loveu:
naprawde jak blizniaki, a maly tak ladnie łypie :)

:loveu:

Posted

szmaja napisał(a):
oni sie kochaja :loveu:
naprawde jak blizniaki, a maly tak ladnie łypie :)

:loveu:

Generalnie to mały pcha się do tekilii a Tekila mu na to pozwala :) Tylko teraz jakoś dziwne mam uczucie że mieszkanie za małe :) :lol: :lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Generalnie to mały pcha się do tekilii a Tekila mu na to pozwala :) Tylko teraz jakoś dziwne mam uczucie że mieszkanie za małe :) :lol: :lol:

no to znaczy, ze czas sie przeprowadzic i sprowadzic kolejnego blizniaka/trojaka :P. i bedzie po sprawie.
czego sie nie robi dla wylupiastych oczu, hę? :cool3:

Posted

szmaja napisał(a):
no to znaczy, ze czas sie przeprowadzic i sprowadzic kolejnego blizniaka/trojaka :P. i bedzie po sprawie.
czego sie nie robi dla wylupiastych oczu, hę? :cool3:

Oj nie 3 psy to za dużo - też ze wzgledów finansowych bo teraz to muszę kupowac dwie karmy ale Lalus to je akurat jak mucha :lol: :lol: ale byłam u Weta z Lausiem i co zostawiłam 100 PLn bo a to odpchlenie a to odrobaczenie a to kontrola czy wszystko jest oki itd. A za 10 dni czeka mnie wizyta z dwoma. Więc za trzeciego dziękuję :)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Ale Tekil ma boski wzrok :loveu:

Wiecie co jak jest ten gówniarz u mnie to dopiero teraz dostrzegłam jak mój pies Tekila się postarzał :( siwa mordka , spokojny w domku nie co ten mały szatan :roll:
Czas szybko leci a my czasami tego nie dostrzegamy.

Posted

Evaxon, Aygo to napewno olbrzymem nie bedzie. Teraz mierzy jakies 57 cm. w klebie, potwor hehehe:evil_lol: . Jednak cos tam chyba jeszcze rosnie, a napewno nabiera masy bo waga nam skacze bardzo szybko :)

Pozdrawiam

Posted

niki_ill napisał(a):
Evaxon, Aygo to napewno olbrzymem nie bedzie. Teraz mierzy jakies 57 cm. w klebie, potwor hehehe:evil_lol: . Jednak cos tam chyba jeszcze rosnie, a napewno nabiera masy bo waga nam skacze bardzo szybko :)

Pozdrawiam

hehe to i tak spory :lol: Tigra ma zaledwie 52 cm :roll: a waga hmmm no ni ewiem sama 20kg to nie tak duzo za to skubana coraz wiecej sily ma:diabloti:

Posted

"Co tam, panie, w polityce?"

"Nic ciekawego, jak zawsze." :evil_lol:

Sen z kilku ujęć ;)

Oj, no kutfera, ktoś mi podusię zafarfolił!! :diabloti:

Ufff, oddali. No dobra, za masaż się przestanę gniewać. :eviltong:

Państwo sobie wyjechali - Bodziek okupował wyrko :evil_lol:

I był niezadowolony, jak mu się przeszkadzało :mad:

Ciekawe, o czym śnił... :cool3:

I na spacerku :razz: :-o

Z "małym" kolegiem Beniem

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Teki :) mój seniorek :)

no Teki bo rozdepczesz braciszka uwazaj troszkę wielki bracie...:cool3:

Posted

[quote name='Małgośka z Boksą']A to moja księżniczka dzień po sterylizacji, ale rana jest niewielka, więc mam nadzieję, że szybko wróci do łask :cool3:

Boksia będzie dobrze, na wakacje i wizytę u cioci agi będziesz już w pełni sił :)

Posted

Mam nadzieję Aguś. Jeśli nam się nie uda WAS nawiedzić (:diabloti: ), to my oczywiście zapraszamy do nas.
Może Thetka też już będzie po sterylce, a warto (chyba)...narazie mam mieszane uczucia, bo widzę, jak żabka się męczy, ale jak się wszystko wygoi to będę cwaniakowała :evil_lol: :evil_lol:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Teki :) mój seniorek :)

cos mi sie wydaje, ze braciszek chce braciszkowi byc wrednym miniaturkiem boksera i ukrasc patyk spod nog!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...