Imbirka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='teqquila'] jak nie jednen border:P Tysiaczku, kochanie, a gdzie ty tak lecisz?????????:lol: :evil_lol:
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 no dobra przyszla pora na moja kruszynke kochaną:loveu: zobaczcie jaka panna mi rosnie8) pozdrawiamy i zapraszamy do nas:grins:
Gerwia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='teqquila']no wiec tu tez sie pochwalimy zdjeciami :) jak nie jednen border:P i tunelek kochany :P zobaczcie jaka ma mine :evil_lol: sliczna mordka, ale zaniedbujesz nas teqqila :D co z Tysonem na agility.fora? :P Czekamy -:loveu::loveu::loveu:
Bodziulka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 nie było nas raptem 5 dni, a tu takie foty :megagrin:
Aga K Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Niooo,ja też wiem co znaczy nie być na forum 5 dni,a czasem nawet więcej ;)
Imbirka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='evaxon'] A mówiłam, że jeszcze troche, a jej nie poznam:lol: :evil_lol:
Bodziulka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 I jedziemy na działeczkę... Na postoju się pasiemy :cool3: A tu już na działce, nie pozwalam pańci zaparkować, gdzie chce, bo JA TU RZĄDZĘ!! :diabloti: I znowu się pasiemy Zmęczenie podróżą Porywam smakołyka :razz: Na spacerku - czy musimy tak daleko iść? Nadchodzę A oto Biała - koleżanka Boxa, niesamowita pieszczocha - podwójny piracik :evil_lol: Nawet wpadła do nas na ogródek i chciała zostać, ale jej Pan się nie zgodził :shake: Wymęczony przez koleżankę Odpoczywam na słoneczku ;)
Bodziulka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 I jeszcze trochę... :evil_lol: To ja popilnuję ;) Punkt Obserwacyjny :razz: Idę na zwiady terenu Przy bramce spokój To zjem ciasteczko Za płotem stała kudłata sunia - zjeżył się, ale nawet nie szczeknął ;) I śpimy Sorka za jakość, ale fotki są z komórek :roll:
Troja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 no prosze proszę !!!! Pełny odpoczynek. Wypad pewnie sie udał. Zaraz my może cos wstawimy jak mama wysle mi zdjęcia z dzisiejszej naszej wyprawy na wieś !!
Imbirka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Bodziulka'] Za płotem stała kudłata sunia - zjeżył się, ale nawet nie szczeknął ;) I śpimy no odrazu mi kilka latek ubyło:evil_lol: jaka minka:evil_lol: :loveu: Sorka za jakość, ale fotki są z komórek :roll: a tu Box i jego nieodłączny pledzik:lol: :evil_lol: :loveu:
Bodziulka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Było spoko - cisza, nawet mało ludzi, ale ten deszcz :mad: no i 5*C w nocy brrrrrr :shake: ale Box i tak złapał kilka chwil słońca, walczył z odkurzaczem :cool3: i "szybkim tempem" pędził na spacerki :evil_lol: No i była koleżaneczka Biała :loveu: i grill :razz: i takie tam :p
Bodziulka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Imbir1 napisał(a): a tu Box i jego nieodłączny pledzik:lol: :evil_lol: :loveu: szkoda, że nie widziałaś go w samochodzie :lol: podusia + 4 kocyki :evil_lol: i całe tylne siedzenie jego :cool3: chyba mam fotki w drugim telefonie, jak zgram, to pokażę ;)
Imbirka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Bodziulka napisał(a):...jak zgram, to pokażę ;) to ja czekam, buziaki dla Boxa:loveu: :loveu: :loveu:
Agga Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Zagladam tiu rzadko ale zaglądam. Ehhhh ze względu na to, że oglądam i becze.Zdjęcia jak zwykle piekne. Staruszki dostojne a maluchy rozrabiaki.
Aga K Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Agga']Zagladam tiu rzadko ale zaglądam. Ehhhh ze względu na to, że oglądam i becze.Zdjęcia jak zwykle piekne. Staruszki dostojne a maluchy rozrabiaki. A czemu "beczysz" jeśli można wiedzieć
Bodziulka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Imbir1']to ja czekam, buziaki dla Boxa:loveu: :loveu: :loveu: Specjalnie dla Cioteczki Imbireczki - foteczki z samochodu (robione tak trochę przez ramię, a podusia jest pod kolorową kołderką, chyba ją trochę widać pod mordeczką :loveu:)
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 haha a Box jak zwykle szaleje z fotkami :lol: ach dziadzio ty to dopiero uroczy jestes:loveu:
Imbirka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 No Bodzio królewskie łoże:loveu: :evil_lol: :lol: Prawi jak księżniczka na ziarnku grochu:lol: :evil_lol: :loveu:
Aganiok Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ale fajnie :multi: Tekilek na słoneczku! :loveu: Dziadzio Box na trawce - ale odżył :crazyeye: :loveu: i Lokuś - pięknie wyrósł :loveu: a teraz - faflun poranny :) :diabloti:
sylwiaskalska Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Aganiok'] :diabloti: Ale zajefane no i kto mi tu powie że fafelki są nie piękne :mad: :mad: :mad:
e.v.a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 fafluniaste sa the best :D a teraz troszke Tigierki :cool3:
Recommended Posts