e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 łojaaaaa spiąca Fionka :D:D:D Troja j amam obroże Sabunol (z laboratorium dr. seidla) nie ma zapachu
Troja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 evaxon napisał(a):łojaaaaa spiąca Fionka :D:D:D Troja j amam obroże Sabunol (z laboratorium dr. seidla) nie ma zapachu Dzieki bardzo. Spytam weta w niedziele bo znów idziemy na wizyte. Wczoraj Kastucha bablał sie w strumyku - dosłownie chwilke , i dzisiaj kłopociki z pęcherzem. Jakie to delikatniutkie stworzonko !!!
e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Troja napisał(a):Dzieki bardzo. Spytam weta w niedziele bo znów idziemy na wizyte. Wczoraj Kastucha bablał sie w strumyku - dosłownie chwilke , i dzisiaj kłopociki z pęcherzem. Jakie to delikatniutkie stworzonko !!! zapytaj sie i mi powiedz co wet sadzi o tej obrozy :) ja kupilam w zoologu na teraz ... niedlugo bede u weta wiec kupie kropeki jakies :) echhh a moja Tigra chyhba alergie ma ;(
Troja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ok, nie ma sprawy, spytam w niedziele Mój Kastucha , jak wczesniej nie brał tych kropli to jak go komar ugryzł to na całym ciele powychodziły mu bąble. Wygladał jak ufol. Poleciałam do weta i babka własnie stwierdziła że tez jest alergikiem.
e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :) jako ze to galeria cosik od nas :) (mam nadzieje ze tego tu jeszcze nie bylo :eviltong: )
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 hahahha ja nie moge EXTRA :lol: :lol: ponieważ lada chwila strace kontakt ze światem (nie będe miec neta przez jakis czas) to wstawie kilka fot mojej laski cobyscie nas nie zapomnieli ;) :cool1:
Dinusia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Marta !!!']Zdjątko jest stare ale bardzo ładne moim zdaniem.. :) Martus piekny ten twoj Graf :) czekamy na wiecej fotek :) Pozdrawiam Dina
Imbirka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='AgaiTheta']Piękna Dameska :P Theta :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: - kapitalne zdjęcie Aga, ale się z niej uśmiałam
Paskuda_Bandzior Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='AgaiTheta']Piękna Dameska :P Co za morda :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :crazyeye: To są jest temat na zdjęcia co prawda, ale cichaczem wpychamy filmik:D http://www.youtube.com/watch?v=LmiwENa1ljM
Troja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Mineczki cudowne !!!!!!!!!:evillaug: :evillaug: :evillaug: A teraz mój Kastucha pochwali sie swoją w momencie jak patrzył na mnie z góry !!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Troja']Mineczki cudowne !!!!!!!!!:evillaug: :evillaug: :evillaug: A teraz mój Kastucha pochwali sie swoją w momencie jak patrzył na mnie z góry !!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PADŁAM REWELACJA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Troja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Dziekuje dziekuje !!!!! Przekaże mu że sie z niego nabijacie !!!!! Chyba sie jednak nie obrazi bo juz sie przyzwyczaił - komu nie pokazałam to lał z niego !!!! :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Aga K Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Hej hej,ja sie nie nabijam :) ja tylko się do niego szczerze uśmiecham,a to że padłam na klawke to już inna kwestia.
teqquila Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 no wiec tu tez sie pochwalimy zdjeciami :) troche nie wyrazne bo ciezko jest zlapacpsa na hustawce :P kolo standardzik :P jak nie jednen border:P i tunelek kochany :P zobaczcie jaka ma mine :evil_lol:
zaba14 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Troja']Mineczki cudowne !!!!!!!!!:evillaug: :evillaug: :evillaug: A teraz mój Kastucha pochwali sie swoją w momencie jak patrzył na mnie z góry !!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co za śliczna mordeczka :loveu: chyba powoli zaczynam je lubić nawet za wygląd :evil_lol:
Surprise Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Boksery są rwelacyjne po prostu:). A ja mm mnóstwo fteok na komie, ale kabel mi cos nie chce działac;(.
Recommended Posts