Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
łojaaaaa spiąca Fionka :D:D:D
Troja j amam obroże Sabunol (z laboratorium dr. seidla) nie ma zapachu

Dzieki bardzo. Spytam weta w niedziele bo znów idziemy na wizyte. Wczoraj Kastucha bablał sie w strumyku - dosłownie chwilke , i dzisiaj kłopociki z pęcherzem. Jakie to delikatniutkie stworzonko !!!

Posted

Troja napisał(a):
Dzieki bardzo. Spytam weta w niedziele bo znów idziemy na wizyte. Wczoraj Kastucha bablał sie w strumyku - dosłownie chwilke , i dzisiaj kłopociki z pęcherzem. Jakie to delikatniutkie stworzonko !!!

zapytaj sie i mi powiedz co wet sadzi o tej obrozy :) ja kupilam w zoologu na teraz ... niedlugo bede u weta wiec kupie kropeki jakies :)
echhh a moja Tigra chyhba alergie ma ;(

Posted

Ok, nie ma sprawy, spytam w niedziele
Mój Kastucha , jak wczesniej nie brał tych kropli to jak go komar ugryzł to na całym ciele powychodziły mu bąble. Wygladał jak ufol. Poleciałam do weta i babka własnie stwierdziła że tez jest alergikiem.

Posted

hahahha ja nie moge EXTRA :lol: :lol:

ponieważ lada chwila strace kontakt ze światem (nie będe miec neta przez jakis czas) to wstawie kilka fot mojej laski cobyscie nas nie zapomnieli ;)

:cool1:

Posted

[quote name='Marta !!!']Zdjątko jest stare ale bardzo ładne moim zdaniem.. :)

Martus piekny ten twoj Graf :) czekamy na wiecej fotek :)
Pozdrawiam Dina

Posted

[quote name='AgaiTheta']Piękna Dameska :P

Theta :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: - kapitalne zdjęcie Aga, ale się z niej uśmiałam

Posted

Mineczki cudowne !!!!!!!!!:evillaug: :evillaug: :evillaug:
A teraz mój Kastucha pochwali sie swoją w momencie jak patrzył na mnie z góry !!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Troja']Mineczki cudowne !!!!!!!!!:evillaug: :evillaug: :evillaug:
A teraz mój Kastucha pochwali sie swoją w momencie jak patrzył na mnie z góry !!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PADŁAM REWELACJA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Dziekuje dziekuje !!!!!
Przekaże mu że sie z niego nabijacie !!!!!
Chyba sie jednak nie obrazi bo juz sie przyzwyczaił - komu nie pokazałam to lał z niego !!!! :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

Hej hej,ja sie nie nabijam :) ja tylko się do niego szczerze uśmiecham,a to że padłam na klawke to już inna kwestia.

Posted

no wiec tu tez sie pochwalimy zdjeciami :)

troche nie wyrazne bo ciezko jest zlapacpsa na hustawce :P

kolo standardzik :P

jak nie jednen border:P

i tunelek kochany :P zobaczcie jaka ma mine :evil_lol:

Posted

[quote name='Troja']Mineczki cudowne !!!!!!!!!:evillaug: :evillaug: :evillaug:

co za śliczna mordeczka :loveu: chyba powoli zaczynam je lubić nawet za wygląd :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...