Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Avanti Armida, lat 8
Ojciec: Magnum di Massumatico, matka: Chyrone Regata

Ale piękna boksia:loveu: strasznie mi się podoba:loveu: :loveu:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DORRAG napisał(a):
Ale piękna boksia:loveu: strasznie mi się podoba:loveu: :loveu:

Ekhmm.. powinno być pięknY boksiU :lol: :lol:.

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Mój Teki :)

Z nową koleżanką :)

Oj będzie miał Teki dużo pracy, by poskromić takiego łobuziaka.
Ida piękna!!!!!!!:loveu: :loveu:

Posted

Ona to wchodzi mu na głowę a mój ma niezmiernie duuuuuuuzo cierpliwości do niej i chyba już z racji wieku jest zmeczony tym ustawianiem :) i woli spokojne sytuacje -
Kurka zauważyłam że szybciej się męczy niż kiedyś :roll: :roll: . No cóż wchodzi w wiek seniorka.

Posted

No wiesz Tekila w lipcu skończy 7 lat, moja Theta skończyła 5 a też widzę, że to już inny pies. Poza tym dowiedziałam się, że boksery od 6 roku życia powinny zajadać karmę dla seniorów :crazyeye:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
No wiesz Tekila w lipcu skończy 7 lat, moja Theta skończyła 5 a też widzę, że to już inny pies. Poza tym dowiedziałam się, że boksery od 6 roku życia powinny zajadać karmę dla seniorów :crazyeye:

Tak to prawda boksery szybciej się starzeją :( najlepiej właśnie stosować tak od 7 roku ale ja karmię Royalem dla psów wrażliwych i alergików może później się przestawię :) no ale z jazdy rowerem + pies to raczej zrezygnuje.

Posted

[quote name='evaxon']ale tu boksiowo sie zrobilo :crazyeye: :evil_lol:
Sliczne nowe pysie sie pokazaly :loveu:
Już kiedyś pokazywałem Rockiego ;]

tak dla przypomnienia jak wyglądał 1 grudnia 2004;) :

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Świeże zdjęcia w galerii: Avanti Armida. A tutaj próbka tego, co będzie można zobaczyć:

ale fajny jęzor :loveu:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Tak to prawda boksery szybciej się starzeją :( najlepiej właśnie stosować tak od 7 roku ale ja karmię Royalem dla psów wrażliwych i alergików może później się przestawię :) no ale z jazdy rowerem + pies to raczej zrezygnuje.

mój psiak już je karmę dla wrażliwych i alergików... a co będzie za np 5 lat :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...