Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Box szczeka na krowy :evil_lol: i inkasentów z gazowni i elektrowni - w końcu mu mięcho odbierają ;) a tak poza tym to jeszcze szczeka na naszego sąsiada-Araba :diabloti:

A nowe fotecki jutro - już mam wywołany film, jeszcze tylko musze go zeskanować ;)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wszystkim!;) ;) ;)
To jest nasz pierwszy post i chcielibysmy wszystkich serdecznie powitac. Mam na imie Ewa a mój boksiu to Kastor. Chcialabym go Wam przedstawic tylko mam problem z wrzuceniem tutaj jego foteczek. Czytałam pierwsze strony tego tematu. Sprawdzałam wszystkie te stronki które wskazaliście i nic mi nie wychodzi. Na LUKROWI juz sie nie da, na interii zalozyłam konto ale nie wiem co dalej a na picturetrail nie chcą mi sie wgrywac te zdjęcia.
pomozecie mi?????????

Posted

I jeszcze kilka - tak dla odmiany leżymy :evil_lol:

I ganiamy za piłeczką :razz:

Zagadka - Gdzie jest Box?? :crazyeye:

Uszencje

A teraz fotki specjalnie dla Aśki od Rudego :cool3:
To poranek po imprezie - mojej imprezie w Le Madam dla Ostrowskich bidulek - ktoś miał problemy, żeby wstać i zwlec się z fotela...

...i tak mu się przysypiało...

...i zasnęło :evil_lol:

Posted

Aganiok napisał(a):
Box znowu wcinał sąsiada? :crazyeye:

:cool3: :evil_lol:

no baaa... taki długowystarczalny był ten sąsiad ;) jeszcze coś zostało :diabloti:

Posted

[quote name='Bodziulka']A teraz fotki specjalnie dla Aśki od Rudego :cool3:
To poranek po imprezie - mojej imprezie w Le Madam dla Ostrowskich bidulek - ktoś miał problemy, żeby wstać i zwlec się z fotela...

Bodziulka! Kocham Cię!:lol: :lol: :lol:
RE-WE-LA-CJA!!!:klacz: :megagrin: :lol: Bodzio is the best!;) :loveu:

Posted

[quote name='Bodziulka']
A teraz fotki specjalnie dla Aśki od Rudego :cool3:

no nie moge, Box - jesteś wspaniały:lol:

Posted

Kilka zdjęć po remontowych zmianach, teraz już chyba będzie więcej czasu na foteczki :)
Theta ma nowe wyreczko ;)

Kanapa jest ogromna, 1,8 szeroka, a ja muszę się zmieścić tam po lewej stronie, no chyba, że wybiorę fotel :P

Udało sie przyzwyczaić do nowego spanka, ale...

Posted

Białaska ma nowe łóżeczko :cool3: no to rozumiem ;)

No cóż, Box jest specyficznym bokserem - nie dość, że w ogóle jest bokserem ;) :lol: no i to tak się kumuluje a potem takie dziwadła wychodzą :evil_lol:

Posted

Jeszcze troszkę:

Rozmowa z ciocią :)

Zabawy z wujkiem :)

Na dzisiejszym spacerku poznałam Reksia, rocznego boksia, zerknę może zajdzie na kostkę ;)

Ej mamcia nie ma go, co miałam złą fryzurę :crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...