Bodziulka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Box szczeka na krowy :evil_lol: i inkasentów z gazowni i elektrowni - w końcu mu mięcho odbierają ;) a tak poza tym to jeszcze szczeka na naszego sąsiada-Araba :diabloti: A nowe fotecki jutro - już mam wywołany film, jeszcze tylko musze go zeskanować ;)
Troja Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Hej wszystkim!;) ;) ;) To jest nasz pierwszy post i chcielibysmy wszystkich serdecznie powitac. Mam na imie Ewa a mój boksiu to Kastor. Chcialabym go Wam przedstawic tylko mam problem z wrzuceniem tutaj jego foteczek. Czytałam pierwsze strony tego tematu. Sprawdzałam wszystkie te stronki które wskazaliście i nic mi nie wychodzi. Na LUKROWI juz sie nie da, na interii zalozyłam konto ale nie wiem co dalej a na picturetrail nie chcą mi sie wgrywac te zdjęcia. pomozecie mi?????????
Bodziulka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Wiiiitttaaajjjjjj, spróbuj na www.photobucket.com - tam od razu pod zdjęciem podawane sa odpowiednie formaty linków do wsadzenia na stronkę ;)
niki_ill Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Troja witaj Proponuje http://imageshack.us/ Swietny program i latwy w obsludze :)) Powiedz nam cos wiecej o swoim boksiu :razz: Pozdrawiam
Bodziulka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 No to czas najwyższy na pręgusie!!!!! :diabloti: Przed urodzinkami :cool3: URODZINIKI!! :loveu:
Bodziulka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Kilka z serii leżących :evil_lol: moje ulubione :loveu: Zdecydowana większość kliszy to fotki Boxa w pozycji śpiąco-leżącej :diabloti:
Bodziulka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 I jeszcze kilka - tak dla odmiany leżymy :evil_lol: I ganiamy za piłeczką :razz: Zagadka - Gdzie jest Box?? :crazyeye: Uszencje A teraz fotki specjalnie dla Aśki od Rudego :cool3: To poranek po imprezie - mojej imprezie w Le Madam dla Ostrowskich bidulek - ktoś miał problemy, żeby wstać i zwlec się z fotela... ...i tak mu się przysypiało... ...i zasnęło :evil_lol:
Aganiok Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Bodziulka'] URODZINIKI!! :loveu: Box znowu wcinał sąsiada? :crazyeye:
Aganiok Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Bodziulka'] Jak słodko sobie łapulkę podłozył :loveu:
Bodziulka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Aganiok napisał(a):Box znowu wcinał sąsiada? :crazyeye: :cool3: :evil_lol: no baaa... taki długowystarczalny był ten sąsiad ;) jeszcze coś zostało :diabloti:
AśkaK Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Bodziulka']A teraz fotki specjalnie dla Aśki od Rudego :cool3: To poranek po imprezie - mojej imprezie w Le Madam dla Ostrowskich bidulek - ktoś miał problemy, żeby wstać i zwlec się z fotela... ...i tak mu się przysypiało... ...i zasnęło :evil_lol: Bodziulka! Kocham Cię!:lol: :lol: :lol: RE-WE-LA-CJA!!!:klacz: :megagrin: :lol: Bodzio is the best!;) :loveu:
Imbirka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Bodziulka'] A teraz fotki specjalnie dla Aśki od Rudego :cool3: To poranek po imprezie - mojej imprezie w Le Madam dla Ostrowskich bidulek - ktoś miał problemy, żeby wstać i zwlec się z fotela... ...i tak mu się przysypiało... ...i zasnęło :evil_lol: no nie moge, Box - jesteś wspaniały:lol:
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Bodziulka'] Box ale ci fajna czapeczke zrobili :lol: :evil_lol: :cool3: :loveu: Troja witaj na forum:multi: do fotek dobry tez fotosik :) http://www.fotosik.pl/ czekamy na jakies info i na fotki boksia:D
ola_k11 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Box no nie moge...:D zasnac na stojaco niemalze?? buahahahah o rety spadlam z krzesla:) Box to moj starszy boksiowy ulubieniec:)
AgaiTheta Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Kilka zdjęć po remontowych zmianach, teraz już chyba będzie więcej czasu na foteczki :) Theta ma nowe wyreczko ;) Kanapa jest ogromna, 1,8 szeroka, a ja muszę się zmieścić tam po lewej stronie, no chyba, że wybiorę fotel :P Udało sie przyzwyczaić do nowego spanka, ale...
Bodziulka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Białaska ma nowe łóżeczko :cool3: no to rozumiem ;) No cóż, Box jest specyficznym bokserem - nie dość, że w ogóle jest bokserem ;) :lol: no i to tak się kumuluje a potem takie dziwadła wychodzą :evil_lol:
AgaiTheta Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Jeszcze troszkę: Rozmowa z ciocią :) Zabawy z wujkiem :) Na dzisiejszym spacerku poznałam Reksia, rocznego boksia, zerknę może zajdzie na kostkę ;) Ej mamcia nie ma go, co miałam złą fryzurę :crazyeye:
ola_k11 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 hahahah Theta jestes kapitalna :D wymiziaj ja ode mnie Aga:) i w same fafulce wycaluj:)
AgaiTheta Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ola już niedługo Theta będzie w Warszawce to zama wycałujesz moje najtoffańsze fafulki :D
Bodziulka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :razz: Odwiedziny powiadasz :cool3: i Theta też w odwiedziny do swojego "brata-bez-mała-bliźniaka" :loveu:
Recommended Posts