Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, bardzo mi sie biale boksie podobaja, najlepiej to bym miala kilka roznych kolorow hyh. No, ale coz, limit wyczerpany..tylko 2 ::placz:

Bialaska piekna!!!

Posted

post mi sie skasowal wiec jesio raz.

Pierwszego boksia chcialam kupic kiedy wroce do kraju. Jednak jeszcze bedac w Stanach zobaczylam te fotke ponizej i odrazu zaklepalam moja sucz.

Pozniej, kiedy bokserowiroza wstapila w bardzo powazne stadium postanowilismy kupic kolejnego boksia(w planach byla sucz) na lato tego roku. Jednak znow, jednaa fotka i klamka zapadla::loveu:

:razz:

Posted

niki_ill napisał(a):
post mi sie skasowal wiec jesio raz.

Pierwszego boksia chcialam kupic kiedy wroce do kraju. Jednak jeszcze bedac w Stanach zobaczylam te fotke ponizej i odrazu zaklepalam moja sucz.

Pozniej, kiedy bokserowiroza wstapila w bardzo powazne stadium postanowilismy kupic kolejnego boksia(w planach byla sucz) na lato tego roku. Jednak znow, jednaa fotka i klamka zapadla::loveu:

:razz:
to sa cuda a nie psiule chyba:loveu: :loveu: :loveu: zakochalam sie...oddawaj jednego :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

tak sie sklada ze on nie znosi swojego legowiska:) co jest chyba oczywiste dla wszystkich a upodobal sobie nadto moje lozko i kanape w duzym pokoju...i tu wlasnie lezy w duzym pokoju, bo ja wlasnie ogladalam film, a gdzie ja tam i on...lazi za mna non stop:D a przykrywa sie czasem nawet sam:)serio ja jak to zobaczylam to sie smialam/:D

Posted

No popatrz - t\dokłądnie tak, jak u nas :lol:
Legowisko beeeee, łóżeczko bodziulki cacy, kanapa u rodziców przed telewizorem też :evil_lol: I tam u rodziców zawsze leżą na oparciu takie wełniane kocyki, to on je sobie ściąga i układa tak, żeby mu było wygodnie :loveu: Samoprzykrywanie najchętniej uskutecznie u siebie na fotelu, choć kiedyś też mu się to udało w samochodzie - wlazł pod pokrowiec siedzenia na tylnej kanapie :cool3:

Posted

Bodziulka napisał(a):
No popatrz - t\dokłądnie tak, jak u nas :lol:
Legowisko beeeee, łóżeczko bodziulki cacy, kanapa u rodziców przed telewizorem też :evil_lol: I tam u rodziców zawsze leżą na oparciu takie wełniane kocyki, to on je sobie ściąga i układa tak, żeby mu było wygodnie :loveu: Samoprzykrywanie najchętniej uskutecznie u siebie na fotelu, choć kiedyś też mu się to udało w samochodzie - wlazł pod pokrowiec siedzenia na tylnej kanapie :cool3:
ehhh... taka chyba natura bokserow:eviltong: a my sie same na taka "meke" skazalysmy:evil_lol:

Posted

jeśli mowa o łóżkach too....najwygodniej jak schorowana pańcia ustapi miejsca:mad:

niestety..pańcia wraca i trzeba przesunac tylek:cool3:

Posted

witam serdecznie w galerii bokserów w prawdzie już nie posiadamy bokserów ale dziś miałam szał skanowania fotek i znalazło się kilka naszej bokserki, więc pomyslałam że troche się nimi "pochwale"

na fotkach niezyjąca już Gana "Punkt Widzenia"

Posted

[quote name='PW']

Jaka rozpłaszczka cudowna :loveu:

Dingunio specjalnie dla mnie :cool3:

Hehe Tigra w wyrku - to jeszcze nic :razz: Widzieliście, jak bokser wchodzi na górę piętrowego łóżka :D bo ja tak - kilka razy :evil_lol:

Posted

Cimi może jeszcze znajdzie się kilka ale dużo tego nie mam. Jak zeskanuje to wkleje

no jest jeszcze kilka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...