DORRAG Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 AgaiTheta napisał(a): brzydal :loveu: Jaki śliczniutki fafelek:loveu:
e.v.a Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 tosz to moj białasek kochany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
dbsst Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaa jaka bestia jaki zieeeeeeeeeeeeeeeeew :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Bodziulka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 My się Żółtków nie boimy, Pręgusiami się chwalimy :evil_lol: Uczko Tak mi dobrze, tak mi rób! Aaaagggrrrwwwrrrr :razz: I przestała robić dobrze :-( :evil_lol: Śpioszek :loveu: Obudzili mnie :shake:
Bodziulka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Uległam psiej - a raczej bokserowatej - modzie :roll: :evil_lol: Box ma czerwoną, indiańską obróżkę - taką, jak Buba od Zu, Bubuś, równiez dog Fenix (no cóż, nie bokser ;)) i pare innych sierściuchów :lol: Już od dawna mi się takie podobały, ale nigdy nie mogłam znaleźć rozmiaru dla Boxa - ale oto jest!! zobaczcie, jak tu słodko wystawił dolną wargę :loveu: A tak Box wychodzi na wieczorny spacer ta łapka tak pędziła, że mało się w drzwiach niewyrobiła :evil_lol:
niki_ill Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Widze, ze zoltki musza tu nadganiac wiec...::razz: :diabloti:
PiotrekJ Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Brudny, zaśliniony Loco z profilu :evil_lol: ...
Bodziulka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Brudny, zaśliniony Loco z profilu :evil_lol: ... oj, niezła imprezka była :drinking: :razz:
CHI Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 a u mnie jeszcze jest Ktos taki: Jakby ktoś szukał bokserki do agility - to maleńka sucz zapowiada się niesamowicie... - informacje na mojej stronie...
niki_ill Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Jakby ktoś szukał bokserki do agility - to maleńka sucz zapowiada się niesamowicie... Sliczna sucz, eh ze ja juz ma 2 boksiki:roll: :loveu:
ola_k11 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 niki_ill napisał(a):Widze, ze zoltki musza tu nadganiac wiec...::razz: :diabloti:te4 boksie sa piekne!!!nie moge sie napatrzec wygladaja jak lwy!!!och jakie cuda.... ps.jak tu namowic mame na drugiego boksia?:cool3: tym razem zoltaska:p
Bodziulka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ola_k11 napisał(a):te4 boksie sa piekne!!!nie moge sie napatrzec wygladaja jak lwy!!!och jakie cuda.... ps.jak tu namowic mame na drugiego boksia?:cool3: tym razem zoltaska:p Postawić przed faktem dokonanym: czyli postawić boksia w drzwiach :evil_lol:
ola_k11 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Bodziulka napisał(a):Postawić przed faktem dokonanym: czyli postawić boksia w drzwiach :evil_lol:heheheh :lol: to chyba wtedy musialabym zamieszkac na wycieraczce przed domem:evil_lol: bo w domu miejsca by juz dla mnie chyba nie bylo ale nadal bym byla blisko i bym mogla sie nimi zajmowac, wychodzic na dwor itd.
AśkaK Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Hejka wszystkim!:p Zajrzałam tu za sprawą Bodziulki i muszę, no muszę to przyznać - boksie są rewelacyjne!!!:loveu: :lol: A te Wasze tutaj, sam miód! :loveu: Świetna jest ta galeria, poprawa humoru gwarantowana po obejrzeniu takich faflunków!:p
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 mmmmmmmmmmmmmmm jakie foty :loveu: :loveu: super a to latajacy bokser ;)
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 chyba stane sie fanka zdjec DBSST(tak jak WIND):loveu:
Imbirka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Kochane fafluny, tak bym je wszystkie wycałowała:loveu: :loveu:
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 betty_labrador napisał(a):chyba stane sie fanka zdjec DBSST(tak jak WIND):loveu: betty dziękuje :oops: :oops: a oto jeszcze troche torpedy ;) i to chyba wszystko reszta u mnie ;)
Imbirka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Szpilka to latający pies, aż miło popatrzeć i pozazdrościć kondycji. My z Imbirkiem trenujemy, ale ten psiak ma takie "tyły", że nawet wbiegnięcie na górkę było problemem, ale my się nie damy, uczymy się wszystkiego pomału i niedługo będziemy jak Szpilka (prawie):evil_lol:
niki_ill Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 To ja pokaze mojego polrocznego Aygusia. Dzis ma polurodzinki, malenstwo moje :loveu: I to co boksery lubia najbardziej czyli Nera z pilka :)
DORRAG Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji półurodzinek:bday:
Recommended Posts