Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir, nasz jeszcze żyje i ma się całkiem dobrze, ale moja Sarcia to ma już tyle latek,że nie bardzo ma czym kuraka teraz załatwić ;) choć przeżuwa go dośc intensywnie ;)

Posted

Aganiok ale ona jest słodka. Mordzia siwiutka jak u mojego Imbirka seniora. Imbir tez tak mymłał kuraka, ale przy szarpaniu łeb mu odpadł (oczywiście kurakowi a nie seniorowi).

Posted

Jest przekochana, ale w styczniu napędziła nam stracha, między innymi dlatego raczej kura pozyje ( Sarcia nie ma 1/3 dolnej szczęki - cały przód z siekaczami został wycięty z powodu nowotworu) ale jak widać wogóle jej to nie przeszkadza ;)

Posted

Dodam jeszcze, że Twój Imbir wygląda rewelacyjnie! Naprawdę pięknie go prowadzisz, jak go sobie przypomnę z 1 zdjęć ze schroniska....brrrr
jest przepięknym psem i wyobrażam tylko sobie ile miłości ma do Ciebie teraz, po tym co przeżył wcześniej.

Posted

Wogóle nie widać, że ma jakiś uszczerbek. Życze wam żeby nic się dalej nie działo z Sarcią. Mojemu seniorkowi po amputacji się nie udało:placz:

Posted

po śmierci seniorka miałam tyle miłości w sobie, że musiałam ją komuś dać. W tamtym czsie tylko Sułtan odpowiadał moim niespożytym zasobom miłości i może dlatego teraz tak rozkwita

Posted

Imbir1 napisał(a):
po śmierci seniorka miałam tyle miłości w sobie, że musiałam ją komuś dać. W tamtym czsie tylko Sułtan odpowiadał moim niespożytym zasobom miłości i może dlatego teraz tak rozkwita

tak.... po nim widać, że jest bardzo kochany

Posted

no dosyć tych smutków, przecież jestem taki szczęśliwy i tak szybciutko biegnę do pańci

A tu z kolegą Rokim

uwielbiam boksie w ruchu, mają tyle w sobie energii

Posted

Zdjęcia Łóżkowe nierozbierane :razz:

Myślimy, czy warto iść spać

Warto - rozpłaszczenie :loveu:

budzi mnie ten aparat :shake:

łapeczka :loveu:

No dobra, już nie będę szperał w twoich rzeczach :roll:

przed snem trzeba umyć łapki

Posted

Hihi śpiochy śpiochy. No ja wiem na podłodze wygodniej :cool3: ;)

my też się pokażemy :)

brzydal :loveu:

witamy gości :multi:

na głowie

pycholek

czy mi wygodnie?

Dobrej Nocki Kochani :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...