Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
:cool3: chyba trzeba na dogomanie wprowadzic cenzure :lol: bo mi sie Tigra zgorszy :evil_lol:
jakie zgorszy??:mad: przeciez ja mam piekne klejnotki!! trzeba podziwiac:evil_lol: hihi

Posted

ola_k11 napisał(a):
jakie zgorszy??:mad: przeciez ja mam piekne klejnotki!! trzeba podziwiac:evil_lol: hihi

:lol: podziwiac to on abedzie jak dorosnie;) teraz ma tylko 3miesiace a tu jaja na lewo i prawo sie rozbijaja na dogomanii:evil_lol: :lol:

Posted

Piotrku jak to przeczytalam

PiotrekJ napisał(a):
To i my coś wrzucimy :lol:

to myslalam ze zastane klejnociki Locersa :lol:
a tu takie rozczarowanie.....:roll: :lol: :evil_lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ma extra łapki widziałam w twojej galerii mojemu już nie widać białych opuszek a były :cool3:

ja to bym chciala zeby zawsze miala takie biedronkowe łapeczki :loveu:

Posted

[quote name='Aganiok']Bodziulka, czy to dalsze członki sławetnego sąsiada? ( tego z wątku o Nero ) :D :evil_lol: :diabloti:

:evil_lol: tak, przełyk spreparowany :razz:
Wiecej fotek Bodźka będzie, jak mój komp wróci z serwisu (miał być w poniedziałek :shake:) i wgram wtedy wszystkie...

Przepraszam, czy Loco to Loco czy Loco to Świrniętkus? :lol:

Box powiedział, że ma ładniejsze klejnoty - co prawda lekko "okrojone", ale piękne :cool3:

A ja to jestem ofiara losu - wyszłam z Bodźkiem na spacer i sobie pomyślałam, że nie ma sensu na tą chwilkę brać telefonu - i co - spotkaliśmy bokserka z długim ogonem, tego, o którym pisałam, że był wzięty ze schroniska - no i nie miałam jak fotki zrobić :shake: :mad:

Posted

[quote name='evaxon']
dawaj ta pile

Ale ma mine:-o
oj nie dobra pani tak się droczyć z biedną tigrunią i nie dać piłeczki:shake:
ma miejscu suni z pańcią zrobiłabym tak:olympic: i sama bym sobie wzieła piłeczkę:evil_lol:

Posted

[quote name='DORRAG']Ale ma mine:-o
oj nie dobra pani tak się droczyć z biedną tigrunią i nie dać piłeczki:shake:
ma miejscu suni z pańcią zrobiłabym tak:olympic: i sama bym sobie wzieła piłeczkę:evil_lol:
i Tigrusia wlasnie tak zrobila i dostala piłeczke...

Posted

[quote name='Bodziulka']No dobra, znajcie moje chamskie serce - kolejna fotka - przez Was zbankrutuję, bo musze to sobie mmsami na maila wysyłać ;)

Bodziulko masz szczęście :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...