AgaiTheta Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Nocką Poranek Pieszczoty zasmarkańców :) Co robisz?? kulululu Spacer Po spacerze A tu jestem dameska :P No to kochani dostaliście troszkę na dobry dzień :) Pozdrawiamy 6 łapkami :hand:
sylwiaskalska Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Extra zdjęcia to i wam wkleje pare- reszta w mojej galerii :)
e.v.a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 wreszcie białasek sie pojawił:loveu: Ewa chce jeszcze :placz:
Bodziulka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 No nie moge dziubaski-fafluniaski mordaski moje cudniaste :loveu: diudiusie piuękniaste!! :loveu: :loveu: :loveu:
Aganiok Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Nic nie chcę mówić, ale Tekila miał już chyba dośc tej sesji zdjęciowej :lol:
AgaiTheta Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Bodziulka napisał(a):No nie moge dziubaski-fafluniaski mordaski moje cudniaste :loveu: diudiusie piuękniaste!! :loveu: :loveu: :loveu: To jest już ostatnie stadium bokserowirozy, nie podlega leczeniu :D
RyBa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witam białasek jest powalający:lol: :loveu: przez chwilke myślałem że to bałwanek na 4 łapkach;) a to boksio:multi: Sylwia a ten pan na parapecie to tak wygląda z swoją pancią:evil_lol: prze giguś:loveu: kochany piesek Pozdrawiam Goliad i robert s;)
Bodziulka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 AgaiTheta napisał(a):To jest już ostatnie stadium bokserowirozy, nie podlega leczeniu :D Ta choroba nigdy nie podlega leczeniu :evil_lol:
e.v.a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 pamietacie moja mordke jeszcze??:oops: juz mam 3 miesiace :p i kocham pileczke ale najbardziej moj reczniczek:loveu: a wiecej w galeryjce :)
AgaiTheta Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ewuniu widziałam Tigrę na pupilach, piszę komentarze, piszę i nic nie widać, wiesz o co chodzi?? Piękniusia taka, księżniczka :)
e.v.a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 AgaiTheta napisał(a):Ewuniu widziałam Tigrę na pupilach, piszę komentarze, piszę i nic nie widać, wiesz o co chodzi?? Piękniusia taka, księżniczka :) no wlasnie nie wiem cos sie poknocilo ja tam wogole nie moge sie dostac :roll: zapraszamy do galeriii zaraz kilka nowych fot bedzie :)
DORRAG Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Oj widze że nawet w obgryzaniu patyczka pańcia przeszkadza:lol: Zobaczcie jak Tekila patrzy, ciekawe co on sobie myśli.
Aganiok Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Agga'] Sarunia! Kochana staruszka! :-)
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 DORRAG napisał(a):Oj widze że nawet w obgryzaniu patyczka pańcia przeszkadza:lol: Zobaczcie jak Tekila patrzy, ciekawe co on sobie myśli. Że za chwilkę to zamiast patyczka to pańci aparat pogryzie:eviltong:
ola_k11 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Agga'] ojej ja niemoge jaka piekna fafluniasta morduchna po prostu cudo sliniaka!! normalnie nie moge bym ja najchetniej w te faflunce wycalowala :loveu: :loveu: :loveu: najchetniej to bym wymiachala ta morduchne piekna paniusinke!!!...ehh gratuluje cos cudownego a ten jej wzrok:evil_lol: hihi i jakie zabki...
sylwiaskalska Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 DORRAG napisał(a):Oj widze że nawet w obgryzaniu patyczka pańcia przeszkadza:lol: Zobaczcie jak Tekila patrzy, ciekawe co on sobie myśli. Myśli- idź już Sylwka z tym aparatem i siary nie rób :lol: :lol:
Bodziulka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 To my się tak tylko przypomnimy kiepą fotką z telefonu Mały Zdobywca
Aganiok Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Bodziulka, czy to dalsze członki sławetnego sąsiada? ( tego z wątku o Nero ) :D :evil_lol: :diabloti:
e.v.a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Bodziulka']To my się tak tylko przypomnimy kiepą fotką z telefonu Mały Zdobywca o boziu o boziu wreszcie si edoczekalam :multi: :loveu: wiecej foteczek ..proszeeeee
ola_k11 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 a ja jestem leń i mi sie nie chce podniesc do zabawy:eviltong: zobaczcie jakie ma tu piekne fafluny:loveu: zobaczcie jaki mam duzy brzuszek:evil_lol: troche duzo jem i juz mi kosci nie wystaja:multi: no i zobaczcie co za poza:p ale ze mnie przystojniak takie mam "przyrzady":evil_lol:
ola_k11 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 upsss:/ troche za duze zdjecia:/ obiecuje pomniejszyc!! ale juz jutro bo teraz jestem spiaca...
Recommended Posts