Bodziulka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 ola_k11 napisał(a):Box jest kochany:) uwielbiam jego zdjatka:) taki slodziachny staruszek...czy on tylko juz spi??;) Nie, zdarza mu się jeść ;) No i wpaść do mnie na wyrko, porwać szopeczka, wpaść do rodziców do pokoju i tarrrmosić :lol: Fajnie to wykląda :lol: Albo na spacerkach coś mu dopala :razz: i też się różne dziwne rzeczy dzieją... Więc to spokojny, starszy zrównoważony... bokser :eviltong:
teqquila Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 no my tez sie pochwalimuy :) mamy zdjecia z treningu agility :) Tysona i Imbirka ktory byl na torze po raz 2 w zyciu :) Tyson Imbir
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 uwielbiam to bokserskie przejęcie w oczach :loveu: :loveu: :loveu: wspaniałe zdjecia dziękujemy za pochwały mojej torpedy :buzi:
Bodziulka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 O jejku :crazyeye: :-o Pasja pikłeczki :evil_lol:
Aganiok Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 ola_k11 napisał(a)::mad: :mad: :mad: a o Dingusiu to sie zapomina tak....:angryy: :angryy: :angryy: :shake: :shake: :shake: ups :oops::oops::oops: muszę się poprawić, Box to mój ulubiony preguś w kategorii pow 10 lat a Dinguś jest moim ulubionym pręguskiem w kategorii do lat 10 :)
Paskuda_Bandzior Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 teqqila musiałam przyjść tu żeby zobaczyć nowe foty Tysona? :mad: :cool3: ale obojetnie gdzie tak samo śliczny :* i cała reszta oczywiście też :loveu: :loveu: :loveu:
Aga K Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Hej.Mam pytanie,mo.że troche głupie,ale ja nigdy nie byłam na treningu agility.Gdzie się odbywają takie treningi ?
dolly Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Aganiok a o mojej Soni to zapomniałaś czy przestała ci się podobać?
e.v.a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 wszystkie boksiki cudowne:loveu: i te paskowe i te żółtkowe:loveu:
Aganiok Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :loveu: Sonia jest sunią , kategoria do lat 5. Ale tak ślicznej pręguski przyznaję, że nie widziałam :loveu: a teraz żółta Sara mówi wszystkim dobranoc
e.v.a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 a jaki 5miesieczny szczeniaczek jest najslodszy:mad: :loveu: :lol: :evil_lol: :evil_lol:
Imbirka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 evaxon napisał(a):a jaki 5miesieczny szczeniaczek jest najslodszy:mad: :loveu: :lol: :evil_lol: :evil_lol: Tigra po niezłej impezce:evil_lol: :lol: :loveu:
Aga K Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Ewa,nie dołuj mnie :placz::cry::cry::cry::ekmm::mad::mad::mad: bo kiedy ja będę miała takiego boksiaczka ? i wraz z Pusią będziemy mpgły bezpiecznie wychodzić na wieczorne spacerki??? Ale śnupek przecudny
e.v.a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Imbir1 napisał(a):Tigra po niezłej impezce:evil_lol: :lol: :loveu: :evil_lol::multi: :evil_lol: :multi: :evil_lol:
e.v.a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Aga K napisał(a):Ewa,nie dołuj mnie :placz::cry::cry::cry::ekmm::mad::mad::mad: bo kiedy ja będę miała takiego boksiaczka ? i wraz z Pusią będziemy mpgły bezpiecznie wychodzić na wieczorne spacerki??? Ale śnupek przecudny hahaha ja jestemciekawa kiedy bede mogla z Tigra bezpiecznie wychodzic:lol: ona jak narazie mysli tylko kogo by zaczepic do pieszczot:loveu: nawet pijaczki sa super extra potencjalnymi glaskaczami:lol: :evil_lol:
Aga K Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Nio to nieźle,ale bokser to bokser,chyba budzi respekt-jakiś bo jakiś,ale chyba
e.v.a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Aga K napisał(a):Nio to nieźle,ale bokser to bokser,chyba budzi respekt-jakiś bo jakiś,ale chyba w wieku 5 miesiecy tylko sympatie i usmiech na twarzach ludzi :evil_lol: jak patrza ja jej pocieszny ryjek :loveu: :evil_lol: :cool3: moze za rok jakis respekt wzbudzi :lol:
Bodziulka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Aga K napisał(a):Nio to nieźle,ale bokser to bokser,chyba budzi respekt-jakiś bo jakiś,ale chyba Tia, budzi u moherowych beretów rozwieszających ogłoszenia kościelne: Pani zabierze tego amstafa, tożto pies morderca!! Takie bydle to się nie powinno z domu wyprowadzać, to może zagryźć na śmierć... A Box patrzy z politowaniem: choćmy już, baleronik w lodówce czeka :evil_lol:
Aga K Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Może zagryźć nba śmierć,tożto pies morderca :D:D:D Takie bydle-jakby mi taka powiedziałą o moi psie to nie zachowałabym sie ładnie i taktownie,tym bardziej o boksiaku :mad::mad::mad: Moja śnupka wieczorkiem już niedowidzi-podobnie jak ja :cool3: tylko ona ze starości i wystawia tylko śnupke przed klatke,robi co swoje i mi sie wraca.Nio a jak ona sie wraca to ja mam zaraz pietra,że gdzieś tam w ciemni coś jest.
AgaiTheta Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 O mili Państwo a co to za śpiochy, moja klusunia jeszcze sprząta :P
AgaiTheta Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 ... i jeszcze troszkę :) Thetka walczy z miotłą, uwielbia ją, sama z szafy na walki wyciąga :D U Nikosia w kubusiowym pokoju. Ej pobawimy się...
Recommended Posts