Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ola_k11 napisał(a):
Box jest kochany:) uwielbiam jego zdjatka:) taki slodziachny staruszek...czy on tylko juz spi??;)

Nie, zdarza mu się jeść ;) No i wpaść do mnie na wyrko, porwać szopeczka, wpaść do rodziców do pokoju i tarrrmosić :lol: Fajnie to wykląda :lol: Albo na spacerkach coś mu dopala :razz: i też się różne dziwne rzeczy dzieją... Więc to spokojny, starszy zrównoważony... bokser :eviltong:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uwielbiam to bokserskie przejęcie w oczach :loveu: :loveu: :loveu:

wspaniałe zdjecia

dziękujemy za pochwały mojej torpedy :buzi:

Posted

ola_k11 napisał(a):
:mad: :mad: :mad: a o Dingusiu to sie zapomina tak....:angryy: :angryy: :angryy: :shake: :shake: :shake:

ups :oops::oops::oops: muszę się poprawić, Box to mój ulubiony preguś w kategorii pow 10 lat
a Dinguś jest moim ulubionym pręguskiem w kategorii do lat 10 :)

Posted

:loveu: Sonia jest sunią , kategoria do lat 5. Ale tak ślicznej pręguski przyznaję, że nie widziałam :loveu:

a teraz żółta Sara mówi wszystkim dobranoc

Posted

evaxon napisał(a):
a jaki 5miesieczny szczeniaczek jest najslodszy:mad: :loveu: :lol:

:evil_lol: :evil_lol:

Tigra po niezłej impezce:evil_lol: :lol: :loveu:

Posted

Ewa,nie dołuj mnie :placz::cry::cry::cry::ekmm::mad::mad::mad:
bo kiedy ja będę miała takiego boksiaczka ? i wraz z Pusią będziemy mpgły bezpiecznie wychodzić na wieczorne spacerki???
Ale śnupek przecudny

Posted

Aga K napisał(a):
Ewa,nie dołuj mnie :placz::cry::cry::cry::ekmm::mad::mad::mad:
bo kiedy ja będę miała takiego boksiaczka ? i wraz z Pusią będziemy mpgły bezpiecznie wychodzić na wieczorne spacerki???
Ale śnupek przecudny

hahaha ja jestemciekawa kiedy bede mogla z Tigra bezpiecznie wychodzic:lol: ona jak narazie mysli tylko kogo by zaczepic do pieszczot:loveu: nawet pijaczki sa super extra potencjalnymi glaskaczami:lol: :evil_lol:

Posted

Aga K napisał(a):
Nio to nieźle,ale bokser to bokser,chyba budzi respekt-jakiś bo jakiś,ale chyba

w wieku 5 miesiecy tylko sympatie i usmiech na twarzach ludzi :evil_lol: jak patrza ja jej pocieszny ryjek :loveu: :evil_lol: :cool3: moze za rok jakis respekt wzbudzi :lol:

Posted

Aga K napisał(a):
Nio to nieźle,ale bokser to bokser,chyba budzi respekt-jakiś bo jakiś,ale chyba

Tia, budzi u moherowych beretów rozwieszających ogłoszenia kościelne: Pani zabierze tego amstafa, tożto pies morderca!! Takie bydle to się nie powinno z domu wyprowadzać, to może zagryźć na śmierć... A Box patrzy z politowaniem: choćmy już, baleronik w lodówce czeka :evil_lol:

Posted

Może zagryźć nba śmierć,tożto pies morderca :D:D:D Takie bydle-jakby mi taka powiedziałą o moi psie to nie zachowałabym sie ładnie i taktownie,tym bardziej o boksiaku :mad::mad::mad:
Moja śnupka wieczorkiem już niedowidzi-podobnie jak ja :cool3: tylko ona ze starości i wystawia tylko śnupke przed klatke,robi co swoje i mi sie wraca.Nio a jak ona sie wraca to ja mam zaraz pietra,że gdzieś tam w ciemni coś jest.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...