Paskuda_Bandzior Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 dbsst napisał(a): śliczne ujęcie :Djakbym Dinkę gerwii widziała:P dziex :D a co do wieku to wątpię, żeby Bandzi przeżył kolejne 10........:shake::-(
Bodziulka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a): a co do wieku to wątpię, żeby Bandzi przeżył kolejne 10........:shake::-( Nie 10, ale z 7 ;) Sorka - rypło mi się :lol:
Aga K Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Bandzik już do młodych nie nalezy, ma 7 latek na karku :D I kiedyś nie wiedziałam czy mam z nim ćwiczyć, czy mu nie zaszkodzi, ale wszytscy mówili, że jak ma chęci i chciaz troche sprawności to wiek nie ma dużego znaczenia :) JAsne, szybko sie męczy, ale i tak go podziwiam :) Moja sunia 10 latka też sie męczy,ale po odpoczynku ciągnie mnie za sobą :painting:
Aga K Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 evaxon napisał(a):nie wiesz co mowisz:lol: Chyba wiem.To ma być mój trzeci psinek.moje dwa też midały popalić,ale każdy śnupek jest inny i nie wiem jakie przygody przeżyję :)
Aganiok Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a): Bandzior...pies latający :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
e.v.a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Aga K napisał(a):Chyba wiem.To ma być mój trzeci psinek.moje dwa też midały popalić,ale każdy śnupek jest inny i nie wiem jakie przygody przeżyję :) życze ci powodzenia z nowym boksikiem :) mam nadzieje ze juz niedlugo zawita na forum do nas :D noi oczywiscie na spotkania w łodzi :p ja Tigre z chcecia zamienila bym na chomika:lol: mamnadzieje ze tego zdiecia juz tu nie wlepialam;)
Aga K Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Chętnie ją wezmę-nawet bez zmiany :cool3::cool3::cool3: Hehe,właśnie jakieś pół godzinki temu dowiedziałam sie,że mój kolega założył mi stronkę,mam już nazwe,ale jest w budowie także podam ją jak już będzie choć po części gotowa.Ale skubany ten kolega,bo mi nic nie powiedział,nadał jej nazwe związaną z bokserkiem,a ja go jeszcze nie mam :roll: i w nazwie nic o Pusi nie ma:roll::roll:
Aga K Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Acha,nio jasne,że zawita na forum tutaj i na boksiakach :lol::lol: Dzięki Ewa
Paskuda_Bandzior Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dziekuję za komentarze :D:D:D:loveu: Wstawiam następną porcję :D Tu niestety musicie podziwiac moją okropną osóbkę, która leci pezy Bandziku :D "Zaraz skaczę tylko się rozpędzę :) przed skokiem i znów obok brzydal w postaci mnie :P każdemu się zdarza tyczke zrzucić :P Chudzinka czeka na nagrodę :D I na koniec Paskuda :))))) zdjęcia max 500x500
Bodziulka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :crazyeye: Moment, moment - jż się gubię! To Bandzior ma pręgusię w domciu Paskudę :cool3: I tak mało jej fotek tu mamy :mad:
Aganiok Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Bodziulka napisał(a)::crazyeye: Moment, moment - jż się gubię! To Bandzior ma pręgusię w domciu Paskudę :cool3: I tak mało jej fotek tu mamy :mad: Ba, przecież żółtki rządzą :knuje:
Bodziulka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aganiok napisał(a):Ba, przecież żółtki rządzą :knuje: Aguuuś, mamy do Ciebie wstać? :mad: :motz: Niech no tylko photobucket się odwiesi :diabloti: ;)
Gerwia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Bodziulka napisał(a)::crazyeye: Moment, moment - jż się gubię! To Bandzior ma pręgusię w domciu Paskudę :cool3: I tak mało jej fotek tu mamy :mad: PASKUDA_BANDZIOR PISZE Z KONTA GERWI : Bo ta pręguska Paskuda jest starsza i ma problemy ze stawem jednej tylnej nogi i nie chodzi na takie długie spacery, a w ogóle to zdjęcia są robione aparatem Gerwii jak idziemy razem na spacerki, a Paskuda Diny nie lubi........ A TAK W OGÓLE TO ŻÓŁTKI GÓRĄ - WIEM ŻE SIĘ POWTARZAM :p
Gerwia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dbsst napisał(a): dobra więcej nie wstawiam :oops: Nie no urokliwe i widze tylko górę mięśni :D
Bodziulka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 No to teraz MY!! :evil_lol: Śpiem No i mnie wredoty obudziły :mad: Łapeczka :cool3: I żeby nie było, że jesteśmy rasistami, a raczej pregusionazistami czy jakoś tak ;) Oto psiak znajomych znajomych - nie pręguś, ale też nie w pełni żółtuś, po prostu brązuś (fotki niewyraźne niestety:oops:) Oduszasty podaje łapkę, czyli sępi :evil_lol: Na kolankach :loveu: Każdy bokser ma swój fotel (albo kanapę ;)) Sępus maximus
Aganiok Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Bodziulka napisał(a):No to teraz MY!! :evil_lol: Oduszasty podaje łapkę, czyli sępi :evil_lol: no proszę...mój ulubiony Pręguś :loveu: i jakaś nowa..hmmm twarz na bokserach :) fajniutki :loveu: :loveu:
ola_k11 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Box jest kochany:) uwielbiam jego zdjatka:) taki slodziachny staruszek...czy on tylko juz spi??;)
ola_k11 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aganiok napisał(a):no proszę...mój ulubiony Pręguś :loveu: :mad: :mad: :mad: a o Dingusiu to sie zapomina tak....:angryy: :angryy: :angryy: :shake: :shake: :shake:
DORRAG Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 dbsst napisał(a): Ale super zdjęcie:cool2: a Szpilka rewelacyjna :loveu:
Recommended Posts