Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystkie piekne:loveu: żółtaski koffane:loveu: Kastorek wiecej twoich foteczek chcemy:multi: a najlepiej galeryjke:multi:
ojj Aygo nie ladnie nie ladnie nie ladnie tak powalac kobiete:mad: :loveu:

jęzorek żarłoczka :D pewnie cos pycha dostales Imbirku od pani i tak sie oblizujesz :D cooo:cool3: ?

Posted

no piekne macie te swoje boksie !!!! Porobie Kastorowi zdjęć takich na czasie i tez wstawie. musze tylko odzyskac aparat od mamy.

Posted

sylwiaskalska napisał(a):

Sylwia a ja myslalam ze obrazy to si ena ścianie wiesza:lol: :evil_lol:
jakie słodkości :loveu:

to teraz doopka mojej Tigry :evil_lol:

śpimi :loveu:

papug jestes tam??

Posted

dbsst napisał(a):

haha Szpilka wyglada jak by sie miala zaraz wywalic :evil_lol:

debe jak ty sie pojawiasz ze swoimi zdieciami to az mi wstyd ze moje tu sa:oops: dzien donocy :shake: śliczności foteczki :loveu:

:evil_lol:

Posted

Fotki z amstafem super. Moje tez uwielbiaja szalec z Amstafami. NIe wiem co to jest, ale nawet Nera, ktora dominuje bardzo lubi amstafki :D
Ostatnio spotkalysmy Pania z suczka Asta-nieco mlodsza od Nery, ktora ponoc nie lubi suczek innych ras, a szalaly az milo bylo popatrzec:diabloti:
Aygo, mimo, ze mlody chlopak tez ma 2 kolegow As-tow :D

Posted

Wszytskie suuuuuuuuper :D Nic dodac nic ująć :)

A teraz my !!!! Dzisiaj foteczki bardziej sportowe :) Pogoda dopisuje więc treba korzystać :)
No więc nowe fotki z naszych "treningów" :)
Slalom - idzie nam dobrze na 6 tyczek :D

Stacjonatki :D Laaaatamy!!!

i po skoku......

oponka... :D często omijana bokiem!

Rękawek! Z tym nie ma żadnych problemów!

i na koniec foty, które wyszły nie tak ja powinny....ale i tak dobrze!
mam zawracać?!?!?!

a tu Bandzi robi rękaw a Dina mu na łeb naskakuje :D

I kilka bez przeszkód :)
sikam :P

uszko :D

i graaaaamy w piłkę :)

I na tym koniec !!!!
Mam więcej, ale juz i tak dużo wkleiłam :)

zdjęcia max 500 x 500

Posted

No suuuuuuuuuper !!!!! Ile ja bym dała żeby mój kastor tak bawił sie z innymi psami. Strasznie sie rzuca i nie mamy tej przyjemności poganiania tak z kolegami :shake:

Posted

Jeeeeeeeeejkuuuuuuuuu jak ja już bym chciała m9eć takie maleństwo :):):) :bluepaw::bluepaw::bluepaw::Cool!::Cool!::Cool!::painting::painting::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Aga K napisał(a):
Jeeeeeeeeejkuuuuuuuuu jak ja już bym chciała m9eć takie maleństwo :):):) :bluepaw::bluepaw::bluepaw::Cool!::Cool!::Cool!::painting::painting::bigcool::bigcool::bigcool:

nie wiesz co mowisz:lol:
dzis na spacerku Tigra skakala przez rowy wypelnione cuchnaca woda bleeeee... no i tak skakala ze az si ew nich skąpala:shake: fujjjj

sliczne foteczki żółtasków:loveu:

Posted

Bodziulka napisał(a):
Ile Bandziorek ma latek? :loveu:

Bandzik już do młodych nie nalezy, ma 7 latek na karku :D I kiedyś nie wiedziałam czy mam z nim ćwiczyć, czy mu nie zaszkodzi, ale wszytscy mówili, że jak ma chęci i chciaz troche sprawności to wiek nie ma dużego znaczenia :) JAsne, szybko sie męczy, ale i tak go podziwiam :)

Troja jeśli z tymi zabawami chodziło tez o mojego psa to on toleruje tylko jednego dorosłego psa - właśnie Dinę tą amstaffkę i z tego powodu nie chcemy jechać na żadne zawody :)

Posted

jakie mistrzostwo świata superancka fota :loveu: :loveu: i superancki piechol :D

niki_ill dzięki
jeśli chodzi o tego asta to jest idealnym materiałem do zabaw hahhaha

ostatnie foty............czasu już w ogóle brak :placz:

trójka drombo :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...