e.v.a Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Bodziulka napisał(a):evaxon, przyznaj się, czym tak pomalowałaś łapkę Tigry:razz: pisaczkami:oops: :evil_lol:
Agga Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Aganiok napisał(a):Agga ja myślę, że to nie kurczak tylko KACZKA :) A faktycznie to kaczka...no ale teraz nie wiem kto pogryziony przez kogo. Jejku patrze na te wasze gluciołki i aż mnie sciska w sercu:shake:
Bodziulka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Agga napisał(a):A faktycznie to kaczka żeby tylko Tekil po tych Kaczorkach niestrawności nie dostał :evil_lol: Agga napisał(a): Jejku patrze na te wasze gluciołki i aż mnie sciska w sercu:shake: Agula, Sarcia nie chciłaby, żebyś była smutna. To ciężkie, ale zawsze staraj się myśleć o tych radościach, które dzięki niej miałaś.
dbsst Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='evaxon'] łapka ta lapka jest CUDOWNA :loveu: taka piegowata :loveu:
sylwiaskalska Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Aganiok napisał(a):Agga ja myślę, że to nie kurczak tylko KACZKA :) Aganioczku zgadłaś to kaczka :) i raczej Tekila atakował kaczkę :cool3:
hohufka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Wszystkie zdjęcia piękne :) [quote name='Aganiok'] Widzę, że Rosi dojrzała, co tam u niej? ;)
DORRAG Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Shila'] Ale piękna boksia:iloveyou:
Bodziulka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Fotka z dzisiaj - spotkanie Boxa z Bubu, który już ma domek!! :loveu:
dbsst Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Dzisiejsze wedrowki po ukochanej Warszawie i zdobywczyni swiata :D to dopiero byl spacer :cool3:
RyBa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ale jazda:evil_lol: :loveu: cudeńko boksio Debest:eviltong: ale tereny nieciekawe tyle gruzu:crazyeye: a coto belweder zbużyli:evil_lol: i nic nie mówią w wiadomościach:diabloti: pozdrawiamy Goliad i robert s;)
dbsst Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ryba napisał(a):Ale jazda:evil_lol: :loveu: cudeńko boksio Debest:eviltong: ale tereny nieciekawe tyle gruzu:crazyeye: a coto belweder zbużyli:evil_lol: i nic nie mówią w wiadomościach:diabloti: pozdrawiamy Goliad i robert s;) hahaha wlasnie tereny baardzo ciekawe :D to byla kiedys fabryka FSO :cool3: a na przeciwko jest instytut gdzie krecili "co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" ;) :p ciesze sie ze moje szczescie sie podoba :buzi:
Bodziulka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Szpila zdobywczyny :loveu: Ale pręgusie GÓRĄ!! :lol: Obiadek jęzorek :loveu: ktoś miał dosyć fotek :roll: rozpłaszczony ;) myju-myju tarmoszenie szopeczka znużenie i sen
RyBa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ale cudeńko:eviltong: :eviltong: :loveu: :loveu: ;) :eviltong: :lol: :lol: tylko uściska fofelki kofane:loveu: Pozdrawiam Goliad i robert s;)
DORRAG Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 No to i ja dam zdjątko:cool3: ulubione zajęcie mojego psa w cieplutkie dni:p
dbsst Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='DORRAG']No to i ja dam zdjątko:cool3: ulubione zajęcie mojego psa w cieplutkie dni:p zolte opalanko jest naj na swiecie :loveu: :loveu: :loveu: hahahaha spanko kosa ;)
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 dziadzio Box :multi: Szpiluś.... poprostu :loveu::loveu::loveu::loveu: śpiuchnajaca Tigra
dbsst Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka Kluseczka do buziania :loveu: :loveu: :loveu:
Bodziulka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Box miał dzisiaj wieczór pt. "Jestem starszym, spokojnym, zrównoważonym psiakiem". Czyli wariactwa dnia niecodziennego ;) najpierw ciasteczko - wyciągnął je z mojej paczki schroniskowych smakołyków :mad: potem piłeczka :razz: Ciasteczko u Aniołeczka :diabloti: zostało trochę ślinki i okruszków ale to też można wylizać :lol: jestem taaaki groźny :diabloti: mam dosyć zdjęć!! mówiłem, że mam dosyć zdjęć!! :angryy:
e.v.a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Bodziulka'] buahahaa Box kto cie tak za fafle szarpie :lol:
Bodziulka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='dbsst'] Wygląda, jakby chciała zaatakować czubek :evil_lol:
sylwiaskalska Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 ach DEBE kiedy ja takie zdjęcia będe robiła :-( ale wstawiam mojego fafla Moi faceci :)
DORRAG Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='dbsst'] Ale cudna ta szpileczka:loveu: a tak wogóle dbsst to robisz przepiękne zdjęcia
Bodziulka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Tekil na oknie :lol: Niezły punkt obserwacyjny ;)
Recommended Posts