Bodziulka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='dbsst'] Kobieta z charakterem :evil_lol:
e.v.a Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 ja troszke spokojniejsze fotki wlepie ;) i nie tak dobre jak Debe:placz: ale modeleczka rownie śliczna:evil_lol: naciągana główka ;)
dbsst Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='evaxon']Szpilka zjada gile Szpilka zjada gile :eviltong: nie ona tylko nosek jak dama zakrywa :evil_lol: :evil_lol: Bodziulka normalnie pirania nie pies ;) hahaha nawet nie wiedzialam ze moj pies jest taki grozny ;) evaxon MOJA KLUSECZKA jest NAJPIEKNIJSZA tylko czemu ma naciagana glowe :roll: :lol: :loveu: :loveu: moja Kuseczka moja
Bodziulka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Jak już kiedyś wspominałam, PRĘGUSIE GÓRĄ!! poranek kojota :lol: chyba jeszcze za wcześnie, żeby wstawać wątrubeczka mniam mniam brązowy na brązowym - czyli nic nie widać :evil_lol: misiaczek przełyczek mniam mniam chyba miał dosyć fotek :roll: z czasów -25*C :lol: Rozmiar Bodziulka :) - zmieniony ;)
RyBa Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Mordulka cudo a cten piesecek tak trosecke posmutniały ,niewyspało sie psisko:lol: dlacego mu pseskadzas aty pancia niedobla:mad: :evil_lol: pozdrawiamy Boliad i robert s;)
sylwiaskalska Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 ryba napisał(a):niewyspało sie psisko:lol: dlacego mu pseskadzas aty pancia niedobla:mad: :evil_lol: pozdrawiamy Boliad i robert s;) No nie był szczęśliwy bo ledwo się obudził a ja fleszem po oczach :p Coraz bardziej siwieje mi ta mordka
Aganiok Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Ale fajne fotki :) a Tekilek faktycznie nie był zbyt szczęśliwy :cool3: obudziła psa , niedobra pani :lol:
e.v.a Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 ojaaa ile fotek dziadka Boxa:loveu: hyhy co do naciagnietej glowki to tak Tigra wuglada po liftignu ;) taka mloda tyle zmarszczek ...trzeba bylo ingerowac :evil_lol:
niki_ill Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 To ja dorzuce moje zoltki dla przewagi:razz:
Aireedhelien Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 dawno mnie tu nie bylo. wrzucam kilka fotek mojego leniucha. :p edit: hmmmmm czy ktos wie dlaczego nie widac zdjec???
sylwiaskalska Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Najlepiej wgrywaj fotki tutaj http://imageshack.us/
dolly Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Jaki piekny pysiulek, jestem zachochana w boksiach, moja Sonia siedzi mi na kolanach i ogląda wszystkich wielbicieli. Pozdrawia Dingusia i wszystkich boksiów. Życzy tez szybkiego powrotu do zdrowia Bolusiowi.
Aireedhelien Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Najlepiej wgrywaj fotki tutaj http://imageshack.us/ tak tez zrobilam, zdjecia sa wklejone w post ale ich nie widac.....
Aganiok Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 a jak wklejone? Jako link? musisz otworzyć fotke w imageshack, kliknąć na nią prawym klawiszem, wejśc we właściwości, potem zaznaczyć adres URL i skopiować go do okienka, które Ci się otworzy jak nacisniesz wstaw obrazek z menu Twojego posta.
Aganiok Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 POzwoliłam sobie wkleić jedno z tych zdjęć, wiesz chyba dobrze je wklajałaś, ale nie mam pojęcia dlaczego tam nie weszły. Spróbuj raz jeszcze a zdjatko super, mały potforek :diabloti:
e.v.a Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ulalaaaa jaki sliczny paskowiec:loveu: noo żółtki nie ociagac sie wklejamy zdiadka wklejamy :mad: bo nas preguski z galerii wypchna a kto tu jest najśliczniejszy???;) :evil_lol:
dbsst Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Aganiok']POzwoliłam sobie wkleić jedno z tych zdjęć, wiesz chyba dobrze je wklajałaś, ale nie mam pojęcia dlaczego tam nie weszły. Spróbuj raz jeszcze a zdjatko super, mały potforek :diabloti: buuuuuuuuuuuuhahaha rewela
amarulka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ulalaaaa jaki sliczny paskowiec:loveu: noo żółtki nie ociagac sie wklejamy zdiadka wklejamy :mad: bo nas preguski z galerii wypchna a kto tu jest najśliczniejszy???;-) :evil_lol: hehe........Pręguski górą!!! Nie ma co , dajecie tygryski:P:P:P jjaa juz nadrabiam
e.v.a Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 oj nie nie moje drogie kochane paskowce tak to my sie bawic nie bedziemy:mad: :evil_lol: małym berbeciem byłam :loveu: a teraz.... potworkiem jestem :shake: uszka na czoło i... obserwujemy :p
Aganiok Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Hmmm tak sobie pomyślałam, a co się dzieje u Aksy i Darka? Dawno ich tu nie widziałam....
e.v.a Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Aganiok napisał(a):Hmmm tak sobie pomyślałam, a co się dzieje u Aksy i Darka? Dawno ich tu nie widziałam.... hmmm masz racje... a przeciez Aksa to taka sliczna żółta boksia przydalo by sie ich wsparcie :evil_lol:
Bodziulka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Shila'] To jest mina pt. "A kto tutaj tych żółtych nawpuszczał" :evil_lol:
amarulka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 To jest mina pt. "A kto tutaj tych żółtych nawpuszczał" :evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::multi::multi:Tą minke mogą zrozumieć tyyyyylko właściciele pregusków:*:eviltong::eviltong::eviltong:
Recommended Posts