Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']Szpilka zjada gile Szpilka zjada gile :eviltong:

nie ona tylko nosek jak dama zakrywa :evil_lol: :evil_lol:

Bodziulka normalnie pirania nie pies ;) hahaha

nawet nie wiedzialam ze moj pies jest taki grozny ;)

evaxon MOJA KLUSECZKA jest NAJPIEKNIJSZA tylko czemu ma naciagana glowe :roll: :lol:

:loveu: :loveu: moja Kuseczka moja

Posted

Jak już kiedyś wspominałam, PRĘGUSIE GÓRĄ!!

poranek kojota :lol:

chyba jeszcze za wcześnie, żeby wstawać

wątrubeczka mniam mniam

brązowy na brązowym - czyli nic nie widać :evil_lol:

misiaczek

przełyczek mniam mniam

chyba miał dosyć fotek :roll:

z czasów -25*C :lol:

Rozmiar Bodziulka :) - zmieniony ;)

Posted

Mordulka cudo a cten piesecek tak trosecke posmutniały ,niewyspało sie psisko:lol: dlacego mu pseskadzas aty pancia niedobla:mad: :evil_lol:

pozdrawiamy
Boliad
i
robert s;)

Posted

ryba napisał(a):
niewyspało sie psisko:lol: dlacego mu pseskadzas aty pancia niedobla:mad: :evil_lol:

pozdrawiamy
Boliad
i
robert s;)

No nie był szczęśliwy bo ledwo się obudził a ja fleszem po oczach :p Coraz bardziej siwieje mi ta mordka

Posted

ojaaa ile fotek dziadka Boxa:loveu:
hyhy co do naciagnietej glowki to tak Tigra wuglada po liftignu ;) taka mloda tyle zmarszczek ...trzeba bylo ingerowac :evil_lol:

Posted

Jaki piekny pysiulek, jestem zachochana w boksiach, moja Sonia siedzi mi na kolanach i ogląda wszystkich wielbicieli. Pozdrawia Dingusia i wszystkich boksiów. Życzy tez szybkiego powrotu do zdrowia Bolusiowi.

Posted

a jak wklejone? Jako link? musisz otworzyć fotke w imageshack, kliknąć na nią prawym klawiszem, wejśc we właściwości, potem zaznaczyć adres URL i skopiować go do okienka, które Ci się otworzy jak nacisniesz wstaw obrazek z menu Twojego posta.

Posted

POzwoliłam sobie wkleić jedno z tych zdjęć, wiesz chyba dobrze je wklajałaś, ale nie mam pojęcia dlaczego tam nie weszły.
Spróbuj raz jeszcze
a zdjatko super, mały potforek :diabloti:

Posted

ulalaaaa jaki sliczny paskowiec:loveu:
noo żółtki nie ociagac sie wklejamy zdiadka wklejamy :mad: bo nas preguski z galerii wypchna a kto tu jest najśliczniejszy???;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Aganiok']POzwoliłam sobie wkleić jedno z tych zdjęć, wiesz chyba dobrze je wklajałaś, ale nie mam pojęcia dlaczego tam nie weszły.
Spróbuj raz jeszcze
a zdjatko super, mały potforek :diabloti:

buuuuuuuuuuuuhahaha rewela

Posted

ulalaaaa jaki sliczny paskowiec:loveu:
noo żółtki nie ociagac sie wklejamy zdiadka wklejamy :mad: bo nas preguski z galerii wypchna a kto tu jest najśliczniejszy???;-) :evil_lol:

hehe........Pręguski górą!!! Nie ma co , dajecie tygryski:P:P:P
jjaa juz nadrabiam

Posted

oj nie nie moje drogie kochane paskowce tak to my sie bawic nie bedziemy:mad: :evil_lol:
małym berbeciem byłam :loveu:

a teraz.... potworkiem jestem :shake:

uszka na czoło i... obserwujemy :p

Posted

Aganiok napisał(a):
Hmmm tak sobie pomyślałam, a co się dzieje u Aksy i Darka? Dawno ich tu nie widziałam....

hmmm masz racje... a przeciez Aksa to taka sliczna żółta boksia przydalo by sie ich wsparcie :evil_lol:

Posted

To jest mina pt. "A kto tutaj tych żółtych nawpuszczał" :evil_lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::multi::multi:Tą minke mogą zrozumieć tyyyyylko właściciele pregusków:*:eviltong::eviltong::eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...