Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i co sie tak patrzysz??:cool3:
pokaze ci jezyk jak mi zabierzesz pile!!!:mad:

pilka jest moja i tylko moja!!!:diabloti:

grzecznie idzei do Pani na wolanie:lol: ale juz pilki grzecznie oddac nie chcial:angryy:

Posted

ja to jednak lubie najbardziej spiacego Dinga bo wtedy wyglada jak "aniolek" :D mimo ze takie zdjecia nie oddaja boksiowej natury...no a poza tym jest jeszcze jeden plus tych zdjec-->latwiej je zrobic:eviltong: bo przynajmniej sie nie kreci, nie wtyka nosa w aparat itp.

i znowu jezorek pokazuje:eviltong:

a tu chrapal:cool3:

och jak on mocno tu spal...

a tu wyjrzal spod kolderki gdy mu chcialam zrobic zdjecie:)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Pręgowane języczki górą! :jumpie:

no a jak:D jakby cos to ja moge pstrykac tych zdjec ile wlezie ....:diabloti: i wtedy to juz na pewno wygramy...

Posted

[quote name='dealer']dorzucam sie z preguskiem:) i języczkiem:)

tez tak umiem :jumpie:tez tam umiem :jumpie: haha dealerku ty zdolniacho mała :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']
na kwiatuszku sobiem spiem :D

na kolankach tez wygodnie....
ojej jaki aniolek:) az sie przelewa przez rece taki spiacy:evil_lol: normalnie cudo:)

Posted

ola_k11 napisał(a):
ojej jaki aniolek:) az sie przelewa przez rece taki spiacy:evil_lol: normalnie cudo:)

hehe no no cudo cudo szkoda ze coraz mniej spi ...:lol: a jak nie spi to wcale nie jest cudo:mad:

Posted

[quote name='AgaiTheta']

Kurczaczki że też ja nie mam czasu teraz - duuużo pracy, bo bym Wam pokazałe które boksie GÓRĄ :P

Niech no tylko odzyskam swój komputer :mad:

Theta zapuszcza pazurki czy to tipsy na jakąś imprezke zrobione :lol:

Posted

Bodziula powiem Ci, że ona nie lubi biegać po twardym, wkoło mamy wszędzie trawkę, park i mięciusio. Trochę mnie martwią te szponki, ale wet powiedział, że u takich kobył nie obcinają... i cóż mam zrobić :niewiem:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Wcinamy gnata :D

Kurczaczki że też ja nie mam czasu teraz - duuużo pracy, bo bym Wam pokazałe które boksie GÓRĄ :P
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
tylko tyle moge powiedziec !!!!!!!!
Białasek kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...