Aganiok Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 oooo Amirek :) brakowało mi go tutaj i Magdy też ;] pozdrawiamy
Bodziulka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ'] zaczynam się bać :evil_lol:
RyBa Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle grożny Boksio:evil_lol: :lol: :loveu: Pozdrawiam Goliad i robert s;)
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Bodziulka napisał(a):zaczynam się bać :evil_lol: Chyba zalizania na śmierć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
ola_k11 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 no i co sie tak patrzysz??:cool3: pokaze ci jezyk jak mi zabierzesz pile!!!:mad: pilka jest moja i tylko moja!!!:diabloti: grzecznie idzei do Pani na wolanie:lol: ale juz pilki grzecznie oddac nie chcial:angryy:
ola_k11 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Bodziulka napisał(a):Jęzorek :loveu:czasem mu w czasie snu wystaje:) chociaz nie tak czesto jak mojemu Śp. Benemu jęziolek ma ciudni:loveu:
ola_k11 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 ja to jednak lubie najbardziej spiacego Dinga bo wtedy wyglada jak "aniolek" :D mimo ze takie zdjecia nie oddaja boksiowej natury...no a poza tym jest jeszcze jeden plus tych zdjec-->latwiej je zrobic:eviltong: bo przynajmniej sie nie kreci, nie wtyka nosa w aparat itp. i znowu jezorek pokazuje:eviltong: a tu chrapal:cool3: och jak on mocno tu spal... a tu wyjrzal spod kolderki gdy mu chcialam zrobic zdjecie:)
ola_k11 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Bodziulka napisał(a):Pręgowane języczki górą! :jumpie: no a jak:D jakby cos to ja moge pstrykac tych zdjec ile wlezie ....:diabloti: i wtedy to juz na pewno wygramy...
Bodziulka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 ola_k11 napisał(a):no a jak:D jakby cos to ja moge pstrykac tych zdjec ile wlezie ....:diabloti: i wtedy to juz na pewno wygramy... :klacz: pstrykaj!! jęzorki!!:lol:
e.v.a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='dealer']dorzucam sie z preguskiem:) i języczkiem:) tez tak umiem :jumpie:tez tam umiem :jumpie: haha dealerku ty zdolniacho mała :evil_lol:
e.v.a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 czas przypomniec najmlodszego piesia w tej galerii :evil_lol: z lotu ptaka .... na kwiatuszku sobiem spiem :D na kolankach tez wygodnie....
Bodziulka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Biedny Dealer, tak go państwo spili, że biedak na łóżko nie mógł wejść :evil_lol: Ale mi uszka sterczą :lol: :loveu:
ola_k11 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='evaxon'] na kwiatuszku sobiem spiem :D na kolankach tez wygodnie.... ojej jaki aniolek:) az sie przelewa przez rece taki spiacy:evil_lol: normalnie cudo:)
e.v.a Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 ola_k11 napisał(a):ojej jaki aniolek:) az sie przelewa przez rece taki spiacy:evil_lol: normalnie cudo:) hehe no no cudo cudo szkoda ze coraz mniej spi ...:lol: a jak nie spi to wcale nie jest cudo:mad:
DORRAG Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='evaxon'] na kwiatuszku sobiem spiem :D Ale ślicznia tigrunia:loveu:
AgaiTheta Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Wcinamy gnata :D Kurczaczki że też ja nie mam czasu teraz - duuużo pracy, bo bym Wam pokazałe które boksie GÓRĄ :P
Bodziulka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='AgaiTheta'] Kurczaczki że też ja nie mam czasu teraz - duuużo pracy, bo bym Wam pokazałe które boksie GÓRĄ :P Niech no tylko odzyskam swój komputer :mad: Theta zapuszcza pazurki czy to tipsy na jakąś imprezke zrobione :lol:
AgaiTheta Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Bodziula powiem Ci, że ona nie lubi biegać po twardym, wkoło mamy wszędzie trawkę, park i mięciusio. Trochę mnie martwią te szponki, ale wet powiedział, że u takich kobył nie obcinają... i cóż mam zrobić :niewiem:
e.v.a Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='AgaiTheta']Wcinamy gnata :D Kurczaczki że też ja nie mam czasu teraz - duuużo pracy, bo bym Wam pokazałe które boksie GÓRĄ :P :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko tyle moge powiedziec !!!!!!!! Białasek kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts